Tiada Link Affiliate Di sini

Azli76

freshman
Joined
Dec 25, 2010
Messages
7
Likes
0
Points
0
Offline
#64
Salam semua rakan WC,

Saya masih baru kat forum ni, kalau ada salah silap, tolong maafkan. Sekarang tengah belajar merangkak dulu.

TQ,
 
Joined
Mar 14, 2011
Messages
14
Likes
0
Points
1
Offline
#65
same here...budak baru belajar....saja nak meriahkan lagi forum nih....jalan2 kot2 ada yang berkenan...lol
 

Hayy

freshman
Joined
Mar 19, 2011
Messages
17
Likes
0
Points
0
Offline
#66
salam..sy bru je join wc ni..
btw syarat tu merangkumi ape yea?
klu kita mempromosi biznes online boleh ke tak eh?
sy bru lagi..igt nk juga share2 biz online yg ade..
 
Joined
Oct 2, 2007
Messages
6,951
Likes
0
Points
38
Offline
#67
salam..sy bru je join wc ni..
selamat datang ke wangcyber
btw syarat tu merangkumi ape yea?
merangkumi apa sahaja asalkan ia affiliate


klu kita mempromosi biznes online boleh ke tak eh?
sy bru lagi..igt nk juga share2 biz online yg ade..
boleh...... tapi dengan beberapa syarat :


  • Hanya di ruangan Want To Sell (WTS) sahaja (Maknanya ruangan lain TAK BOLEH)
  • Di dalam thread yang dibuka sendiri. Bukannya sambung di thread orang lain walaupun mempromosi benda yang sama
Dan ia merangkumi tak kira promosi produk sendiri, mahupun produk orang lain (berkomisyen)

Maklumat lanjut sila ke sini
 
Joined
May 2, 2011
Messages
740
Likes
0
Points
0
Offline
#68
aku pon penah kena sound ngan Raja Kamil
time awal2 posting dulu..... hehe :D
(biasala.. awal2.... haha :)) )

thanks bro...
coz peringatkan..... huhu :D
 
Joined
Jun 30, 2011
Messages
328
Likes
0
Points
0
Offline
#71
Salam;
Pertama sekali saya ucapkan ribuan terima kasih kerana anda semua memeriahkan forum ini dan seterusnya dunia IM dengan berkongsikan laman-laman web yang memberikan pendapatan online.

Keduanya, saya juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda, kerana menghormati peraturan forum ini iaitu, tiada link affiliate kecuali di WTS (http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/).

Ketiganya, saya juga ingin mengucapkan gazelion terima kasih, kerana anda memahami, bahawa kegagalan untuk mematuh peraturan di WC ini akan :
1. kali pertama, link affiliate anda akan didelete
2. kali kedua, anda akan di ban seminggu


Terima kasih kepada mereka yang mematuhi peraturan WC demi menjadikan WC sifar scammer/frauder.
Terima kasih juga kepada mereka yang tolong report sebarang post-post yang tidak mengikut peraturan.

Sekian
saya orang baru,salah dan silap
sila tegur dan beri tunjuk ajar.....
 
Top