Tiada Link Affiliate Di sini

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#1
Salam;
Pertama sekali saya ucapkan ribuan terima kasih kerana anda semua memeriahkan forum ini dan seterusnya dunia IM dengan berkongsikan laman-laman web yang memberikan pendapatan online.

Keduanya, saya juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda, kerana menghormati peraturan forum ini iaitu, tiada link affiliate kecuali di WTS (http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/).

Ketiganya, saya juga ingin mengucapkan gazelion terima kasih, kerana anda memahami, bahawa kegagalan untuk mematuh peraturan di WC ini akan :
1. kali pertama, link affiliate anda akan didelete
2. kali kedua, anda akan di ban seminggu


Terima kasih kepada mereka yang mematuhi peraturan WC demi menjadikan WC sifar scammer/frauder.
Terima kasih juga kepada mereka yang tolong report sebarang post-post yang tidak mengikut peraturan.

Sekian
 
Last edited:
Joined
Mar 16, 2009
Messages
2,886
Likes
2
Points
38
Offline
#2
bro RK.. klu ade org letak link affiliate seperti program ppl ker or buku percuma ke cane? boleh ker?
 
Joined
Sep 14, 2009
Messages
743
Likes
0
Points
16
Offline
#3
ketatnye peraturan siot... nmpk gaya ramai la yang kena gantung berforum nanti... :D
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#4
bro RK.. klu ade org letak link affiliate seperti program ppl ker or buku percuma ke cane? boleh ker?
Kalau nak promosi senang je, buka thread di ruangan WTS.
Kalau tak, share je nama website tu.

Kalau tak buat macam ni, berlambaklah iklan-iklan oleh spammers.

Mana taknya, dalam program mereka, dah ada mention, forum WC salah tempat tempat untuk promosi percuma. :)
 

noliey

freshman
Joined
Nov 21, 2009
Messages
16
Likes
0
Points
0
Offline
#5
sory bertanya..saya br lg masuk sini..WTS ni dkt mana..blh bg linknya..
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Active
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,752
Likes
23
Points
48
Age
33
Offline
#8
boleh je bro....mungkin ayat...."sila klik signature" aku tu, atau seumpama dengannya tu, perlu dibuat sesuatu nanti ;)
 
Joined
Nov 30, 2009
Messages
694
Likes
0
Points
0
Age
28
Offline
#16
garang nyer RK.... takotnyer... dah rr newbie... byk bnde lg x paham... silap2 blh kene ban lak
 
Top