Tiada Link Affiliate Di sini

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
Salam;
Pertama sekali saya ucapkan ribuan terima kasih kerana anda semua memeriahkan forum ini dan seterusnya dunia IM dengan berkongsikan laman-laman web yang memberikan pendapatan online.

Keduanya, saya juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada anda, kerana menghormati peraturan forum ini iaitu, tiada link affiliate kecuali di WTS (http://www.wangcyber.com/forum/wts-pengiklanan-and-pemasaran/).

Ketiganya, saya juga ingin mengucapkan gazelion terima kasih, kerana anda memahami, bahawa kegagalan untuk mematuh peraturan di WC ini akan :
1. kali pertama, link affiliate anda akan didelete
2. kali kedua, anda akan di ban seminggu


Terima kasih kepada mereka yang mematuhi peraturan WC demi menjadikan WC sifar scammer/frauder.
Terima kasih juga kepada mereka yang tolong report sebarang post-post yang tidak mengikut peraturan.

Sekian
 
Last edited:

mdsyah

Newbie
Joined
Sep 14, 2009
Messages
752
Points
16
ketatnye peraturan siot... nmpk gaya ramai la yang kena gantung berforum nanti... :D
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
bro RK.. klu ade org letak link affiliate seperti program ppl ker or buku percuma ke cane? boleh ker?
Kalau nak promosi senang je, buka thread di ruangan WTS.
Kalau tak, share je nama website tu.

Kalau tak buat macam ni, berlambaklah iklan-iklan oleh spammers.

Mana taknya, dalam program mereka, dah ada mention, forum WC salah tempat tempat untuk promosi percuma. :)
 

abgsabah

freshman
Joined
Jun 27, 2007
Messages
725
Points
16
link affiliate kt signature xda hal kan?
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,833
Points
48
Age
34
boleh je bro....mungkin ayat...."sila klik signature" aku tu, atau seumpama dengannya tu, perlu dibuat sesuatu nanti ;)
 

amirulmukmin

Newbie
Joined
Nov 30, 2009
Messages
703
Points
0
Age
29
garang nyer RK.... takotnyer... dah rr newbie... byk bnde lg x paham... silap2 blh kene ban lak
 

kaya

freshman
Joined
Nov 4, 2009
Messages
466
Points
0
waooo...bestnya ....peraturan ringan je...huhuhu
 
Top