Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
aku rasa kau dh terlambat kot nak jual brg2 worldcup ni.....
tapi tak salah mencuba....

1. kau jual je dulu....aku rasa ok kot....
2. kos penghantaran kurang dr rm 15 mengikut tempat....
3. slalunya dlm 10-15 hari bekerja....

tu ikut pengalaman aku la...org lain aku tak tau....slamat menjual....
sy mungkin jual 1 niche brg WXYZ je & bukan spt yg sy paparkan tu hehe....tu contoh jer.... timakasih beb:D
 

xonar

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
34
Points
0
aku pun nk bertanya gak
dlm byk2 team.. team apa yang paling hot jersey untk dijual kat ebay??
adakah england? spain? maxico?

any idea?
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
aku pun nk bertanya gak
dlm byk2 team.. team apa yang paling hot jersey untk dijual kat ebay??
adakah england? spain? maxico?

any idea?
mexico, jerman, spain, argentina, brazil, england, france, italy....:D

p/s:jgn lupa cube² letak jersey malaysia.
 

xonar

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
34
Points
0
mexico, jerman, spain, argentina, brazil, england, france, italy....:D

p/s:jgn lupa cube² letak jersey malaysia.
takde dropship jersey ke kat sini? mau gak lyn listing. macam masyukk je.
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
aku pun no komen. nak keluar $500 dua bulan pun payah.
 

phantomvoter

freshman
Joined
Dec 15, 2009
Messages
214
Points
0
Age
32
aku tiap2 hari 500usd, meh aku jawab... tapi bayar dlu pengeras sket ek..:D hahaha...
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
giler susah soklan siffeww lutfee nih. erm, berdasarkan temubual den dengan otai2 yg power2 setakat nak withdraw 500 USD berkali2 dalam masa seminggu takder masalah. cuma kalau nak mengelakkan kena suspek ngan paypal, ada beberapa tips yg biasa dibuat oleh otai2 nih.. yg paling utama sekali DSR, sebabnye den tak tau la tapi ada otai yg pernah tunjuk kat den DSR dia taraf 4.8-4.9 tiap satu takder masalah withdraw takat 1500USD seminggu, in fact dia nye acc paypal boleh kuar maksimum 700AUD sehari. tp kalau siffeww nak kuar lebih dari tuh den tak berani nak komen arr, lalalala...

harap siffeww lutfee boleh paham la penerangan newbie yg tak seberapa nih
 

carllys

freshman
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,674
Points
38
giler susah soklan siffeww lutfee nih. erm, berdasarkan temubual den dengan otai2 yg power2 setakat nak withdraw 500 USD berkali2 dalam masa seminggu takder masalah. cuma kalau nak mengelakkan kena suspek ngan paypal, ada beberapa tips yg biasa dibuat oleh otai2 nih.. yg paling utama sekali DSR, sebabnye den tak tau la tapi ada otai yg pernah tunjuk kat den DSR dia taraf 4.8-4.9 tiap satu takder masalah withdraw takat 1500USD seminggu, in fact dia nye acc paypal boleh kuar maksimum 700AUD sehari. tp kalau siffeww nak kuar lebih dari tuh den tak berani nak komen arr, lalalala...

harap siffeww lutfee boleh paham la penerangan newbie yg tak seberapa nih
nie yg rasa nak kenal ngan sifu yg bleh kuar AUD 700 sehari nih... bleh tolong kenalkan ngan newbie mcm sayer nih tak sifuukk...? pleaseeee....
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
ahax, maaf la ye sifu den tak leh dedah namanya. marah otai tuh nanti kat petai cam den

p/s: bila nak karok nih siffew?
 
Top