Thread Soal Jawab - Kamu Tanya Kami Jawab

Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,332
Likes
9
Points
38
Offline
#21
aku rasa kau dh terlambat kot nak jual brg2 worldcup ni.....
tapi tak salah mencuba....

1. kau jual je dulu....aku rasa ok kot....
2. kos penghantaran kurang dr rm 15 mengikut tempat....
3. slalunya dlm 10-15 hari bekerja....

tu ikut pengalaman aku la...org lain aku tak tau....slamat menjual....
sy mungkin jual 1 niche brg WXYZ je & bukan spt yg sy paparkan tu hehe....tu contoh jer.... timakasih beb:D
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
#22
maaf, sy newbie nak tanya sifu2 dan otai2 semualah...
seminggu bape kali bole transfer paypal ke kad?
kalau aku buat 2 kali seminggu maximum $500 ada masalah xnanti?
mana tau paypal curious ker...


mekasih otai2.. :D
 

xonar

freshman
Joined
Feb 16, 2010
Messages
31
Likes
0
Points
0
Offline
#23
aku pun nk bertanya gak
dlm byk2 team.. team apa yang paling hot jersey untk dijual kat ebay??
adakah england? spain? maxico?

any idea?
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#24
aku pun nk bertanya gak
dlm byk2 team.. team apa yang paling hot jersey untk dijual kat ebay??
adakah england? spain? maxico?

any idea?
mexico, jerman, spain, argentina, brazil, england, france, italy....:D

p/s:jgn lupa cube² letak jersey malaysia.
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
#27
aku pun nk bertanya gak
dlm byk2 team.. team apa yang paling hot jersey untk dijual kat ebay??
adakah england? spain? maxico?

any idea?
kat ebay uk hot jersi uk, kat ebay spain hot jersi spain, kat ebay france hot jersi france....
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
#28
maaf, sy newbie nak tanya sifu2 dan otai2 semualah...
seminggu bape kali bole transfer paypal ke kad?
kalau aku buat 2 kali seminggu maximum $500 ada masalah xnanti?
mana tau paypal curious ker...


mekasih otai2.. :D
sampai hati korang xnak jwb soalan aku...
mentang2lah aku ni newbie jek... :(
 
Joined
Jun 20, 2009
Messages
702
Likes
0
Points
18
Offline
#29
sampai hati korang xnak jwb soalan aku...
mentang2lah aku ni newbie jek... :(
maaf bro, aku terperasan soalan ko..tp aku x tau nk jawab ape, sbb akaun paypal aku tak pernah smpai $500 lg dlm masa seminggu..:D
 
Joined
Sep 30, 2007
Messages
2,510
Likes
3
Points
38
Offline
#32
maaf bro, aku terperasan soalan ko..tp aku x tau nk jawab ape, sbb akaun paypal aku tak pernah smpai $500 lg dlm masa seminggu..:D
aku pun xsampai $500.. aku andaikan jer...
mana tau kan satu hari nanti aku seminggu leh dpt usd1k ker... tu yg nk tau tu dan tanya otai2 yg power2... :D
 
Joined
Oct 11, 2009
Messages
460
Likes
0
Points
0
Offline
#35
giler susah soklan siffeww lutfee nih. erm, berdasarkan temubual den dengan otai2 yg power2 setakat nak withdraw 500 USD berkali2 dalam masa seminggu takder masalah. cuma kalau nak mengelakkan kena suspek ngan paypal, ada beberapa tips yg biasa dibuat oleh otai2 nih.. yg paling utama sekali DSR, sebabnye den tak tau la tapi ada otai yg pernah tunjuk kat den DSR dia taraf 4.8-4.9 tiap satu takder masalah withdraw takat 1500USD seminggu, in fact dia nye acc paypal boleh kuar maksimum 700AUD sehari. tp kalau siffeww nak kuar lebih dari tuh den tak berani nak komen arr, lalalala...

harap siffeww lutfee boleh paham la penerangan newbie yg tak seberapa nih
 
Joined
Dec 18, 2006
Messages
1,625
Likes
1
Points
38
Offline
#36
giler susah soklan siffeww lutfee nih. erm, berdasarkan temubual den dengan otai2 yg power2 setakat nak withdraw 500 USD berkali2 dalam masa seminggu takder masalah. cuma kalau nak mengelakkan kena suspek ngan paypal, ada beberapa tips yg biasa dibuat oleh otai2 nih.. yg paling utama sekali DSR, sebabnye den tak tau la tapi ada otai yg pernah tunjuk kat den DSR dia taraf 4.8-4.9 tiap satu takder masalah withdraw takat 1500USD seminggu, in fact dia nye acc paypal boleh kuar maksimum 700AUD sehari. tp kalau siffeww nak kuar lebih dari tuh den tak berani nak komen arr, lalalala...

harap siffeww lutfee boleh paham la penerangan newbie yg tak seberapa nih
nie yg rasa nak kenal ngan sifu yg bleh kuar AUD 700 sehari nih... bleh tolong kenalkan ngan newbie mcm sayer nih tak sifuukk...? pleaseeee....
 
Joined
Oct 11, 2009
Messages
460
Likes
0
Points
0
Offline
#37
ahax, maaf la ye sifu den tak leh dedah namanya. marah otai tuh nanti kat petai cam den

p/s: bila nak karok nih siffew?
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#39
Sifeeewwww JOHn.. Nak gak eknai SIFU yg keluaq AL-USD seminggu 1.5k tueh.. Share ler sifu.. Ke Sifewww JOHN nieh!!! :)
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
37
Offline
#40
Ada soklan ler.. Selalu ler.. Kalo sifu2 semua kena LIMIT dek PayPal apa sifuew2 semua wat erk? Leh share..

Teknik dan kaedah.. Kerjasama tuan2 amat dihargasi..

p/s: Nak2 kena yg akuan pakai VCC.. Dummy akuan.. Means akuan tidak bertuan a.k.a Hantu raya tiada tuan.. :)
 
Top