Testing 123..sembang Clickbank kat sini

Status
Not open for further replies.
D

drcrdc1

fuh, ni teknik power ni...

Saya juga akan kongsikan 2 cara saya mendominasi youtube utk Very Competitive KW

1) "Power Onpage" + 400 Power Backlink (outsource)
2) "Power Onpage" + 50K "Real Human Video Views" (special > not-outsource) > utk Youtube Viral

Hasil survey yang dijalankan, saya decide :
Bengkel akan diadakan "SEKALI SAHAJA", 20 peserta Maksima

Stay tune..

p/s thread akan ditutup dalam masa terdekat. Hantar email ke [email protected] sebelum terlambat
 
Last edited by a moderator:

Hafiz Bakri

Newbie
Joined
Jan 7, 2008
Messages
96
Points
6
tuan azman..nak tanya skit...strategi video marketing ni terhad pada youtube sahaja ker? atau boleh apply pada mana-mana video sharing site?
perlu ker kita combine dengan blog/statik site utk teknik video marketing? Kalau perlu, mana yang lebih baik, video marketing alone atau dengan kombinasi blog/statik site?

apa pun saya dah hantar kat email tuan....:)
 

andygrey

freshman
Joined
Apr 18, 2011
Messages
19
Points
0
saya pun dah hantar email kat tuan...., saya harap nak dapat banyak ilmu daripada En Azman :)
 

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
918
Points
16
Age
33
Saya juga akan kongsikan 2 cara saya mendominasi youtube utk Very Competitive KW

1) "Power Onpage" + 400 Power Backlink (outsource)
2) "Power Onpage" + 50K "Real Human Video Views" (special > not-outsource) > utk Youtube Viral

Hasil survey yang dijalankan, saya decide :
Bengkel akan diadakan "SEKALI SAHAJA", 20 peserta Maksima

Stay tune..

p/s thread akan ditutup dalam masa terdekat. Hantar email ke [email protected] sebelum terlambat

dah nak buka ke?
boleh menangis ni kalau tak dapat join.. huhu..

nak tanya bro:
2) "Power Onpage" + 50K "Real Human Video Views" (special > not-outsource) > utk Youtube Viral
dalam masa berapa lama tu?
 
D

drcrdc1

dah antar.. harap-harap lepas.. huhu.. nak tanya sikit.. semua produk cb bro guna video marketing je ker.. x mengunakan blog langsung ehh.?

Saya memang tak pernah buat blog untuk Clickbank atau apa-apa pun sebab "tak pandai/tak lepas" bab-bab blog ni haha..
Lemah sikit bab-bab teknikal ni. An Attempt yg saya pernah cuba cuma blogspot ni http://rahsiaclickbank1.blogspot.com/

Tapi saya ada buat simple landing page (1 page) utk Clickbank .. Cuma selepas Panda Update, ada yg masih stick ada juga
yg sudah hilang so saya tak buat lagi (kecuali terpaksa utk bentuk Review style). Selabihnya saya guna Video sahaja utk
memudahkan....sebab saya percaya yg paling penting adalah trafik...atau berada di top 5 to be exact
 
D

drcrdc1

tuan azman..nak tanya skit...strategi video marketing ni terhad pada youtube sahaja ker? atau boleh apply pada mana-mana video sharing site?
perlu ker kita combine dengan blog/statik site utk teknik video marketing? Kalau perlu, mana yang lebih baik, video marketing alone atau dengan kombinasi blog/statik site?

apa pun saya dah hantar kat email tuan....:)

Saya guna Youtube sahaja..sebab nak cepat
 
D

drcrdc1

saya pun dah hantar email kat tuan...., saya harap nak dapat banyak ilmu daripada En Azman :)

Saya punya ilmu tak banyak mana :( Cuma saya buat apa yg saya percaya
Dan cuma "perfectkan" lagi apa yg sudah terbukti sahaja jadi tak perlu cipta tayar/roda semula
 
D

drcrdc1

dah nak buka ke?
boleh menangis ni kalau tak dapat join.. huhu..

nak tanya bro:
2) "Power Onpage" + 50K "Real Human Video Views" (special > not-outsource) > utk Youtube Viral
dalam masa berapa lama tu?

Belum buat keputusan akhir tarikh sahaja lagi..participant memang dah lebih dari ada (akan ditapis dulu sebab macam yg disebut saya nak bagi priority lebih pada yang belum pernah rasa duit CB)

Actually boleh buat cepat tapi saya lebih suka slow and steady say consistent 500+ unique human views daily utk satu-satu video sebab bila dah lepas 5K views biasanya takde masalah dah dan Youtube viral pun dah mula jalan dgn sendiri
 
Last edited by a moderator:
D

drcrdc1

biasanya bro buat video sendiri based dengan ape ehh..??

Senang aje ni...dalam bengkel nanti saya cerita
Sedang consider salah satu dari tarikh berikut berdasarkan feedback diterima dan masa yg saya ada

12/11/2011
13/11/2011
19/11/2011
20/11/2011

Akan inform dalam masa terdekat
 

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
918
Points
16
Age
33
Belum buat keputusan akhir tarikh sahaja lagi..participant memang dah lebih dari ada (akan ditapis dulu sebab macam yg disebut saya nak bagi priority lebih pada yang belum pernah rasa duit CB)

Actually boleh buat cepat tapi saya lebih suka slow and steady say consistent 500+ unique human views daily utk satu-satu video sebab bila dah lepas 5K views biasanya takde masalah dah dan Youtube viral pun dah mula jalan dgn sendiri

views video sy sehari 20-30 je... ades.. kena blaja banyak lagi ni
 

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
918
Points
16
Age
33
12/11/2011- free
13/11/2011- free(malam je la)
19/11/2011- free
20/11/2011- free

hehehe.. gaya macam dapat je kan.. kui3... amin dapat
 

andygrey

freshman
Joined
Apr 18, 2011
Messages
19
Points
0
12/11/2011 free
13/11/2011 free
19/11/2011 free
20/11/2011 free
Insya Allah boleh datang. dan berharap dapat invitation dari En. Azman.

En Azman untuk video marketing apakah boleh bertahan lama atau hanya dalam masa sekejap saja ? macam mana kita maintenance untuk tetap dapat banyak traffik ? gue seo kah ?
 
D

drcrdc1

12/11/2011 free
13/11/2011 free
19/11/2011 free
20/11/2011 free
Insya Allah boleh datang. dan berharap dapat invitation dari En. Azman.

En Azman untuk video marketing apakah boleh bertahan lama atau hanya dalam masa sekejap saja ? macam mana kita maintenance untuk tetap dapat banyak traffik ? gue seo kah ?

1) SEO (Video, Blog, simple Landing page) akan bertahan lama jika kena caranya
2) Saya akan confirmkan tarikh bengkel Ahad ini pada yg sudah jawab soalan survey Temuduga
3) Dan tamatkan Sembang Clicbank pada masa yang sama. Harap Maklum
 

ykloo71

freshman
Joined
Nov 1, 2008
Messages
242
Points
16
x sabar sarawak...
 

Hafiz Bakri

Newbie
Joined
Jan 7, 2008
Messages
96
Points
6
Kalau dilihat tarikh ni..

12/11/2011
13/11/2011
19/11/2011
20/11/2011

Saya memang free semua waktu ni....Harap dapat jemputan dari tuan Azman..
Sebelum tu saya nak tanya sikit, ada orang kata youtube ni lebih sesuai dan long term untuk niche entertaiment..maklum la sebab pasaran youtube itu sendiri lebih kepada entertaiment...So apa pandangan tuan Azman ye?
 
Status
Not open for further replies.
Top