Testimonial RefererX

idan

freshman
Joined
Oct 14, 2009
Messages
347
Points
0
dasyat betoi thread ni.. yang ni baru panggil review/testimonial.. keluaq screen shot semua cukup. Ada rezeki lebih boleh join gak. sambar scrapebox dulu.
 

tukunkayu

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
517
Points
16
Age
45
dasyat betoi thread ni.. yang ni baru panggil review/testimonial.. keluaq screen shot semua cukup. Ada rezeki lebih boleh join gak. sambar scrapebox dulu.

off topic...
best ke scrapebox tu utk backlink?
 

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38
bro azlan, linux xde harapan lagi ke nk guna RX..

Setakat ni saya belum berkesempatan untuk fokus pada versi tu la bro. InshaAllah bila pat2 yang wajib saya dah siapkan, seperti v3 utk SX, video tutorial baru utk sx & rx baru la saya boleh fokus benda2 lain. Apapun kalau sudi, mintak tolong ingatkan saya lagi dalam sebulan dari skrg. Yea :)
 

MasterG

freshman
Joined
Aug 18, 2006
Messages
248
Points
16
alhammdullilah, akhhirnya saya telah membeli kedua dua produk dari azlan... RX DAN SX... akhirnya saya menjadi juga sebahagian dari komuniti en azlan... sedang baca manual.. mungkin hari nie nak test kepoweran rx dahulu...
 

axrhuls

freshman
Joined
Aug 1, 2009
Messages
711
Points
16
Setakat ni saya belum berkesempatan untuk fokus pada versi tu la bro. InshaAllah bila pat2 yang wajib saya dah siapkan, seperti v3 utk SX, video tutorial baru utk sx & rx baru la saya boleh fokus benda2 lain. Apapun kalau sudi, mintak tolong ingatkan saya lagi dalam sebulan dari skrg. Yea :)

hehe...xde la...sbb pc windows tu mbab! :p
 

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38
Satu akaun saya

33epvue.jpg

Source: http://www.wangcyber.com/forum/596323-post202.html
 

azharbiz

freshman
Joined
Dec 7, 2009
Messages
588
Points
0
bhedjo dah masyukk..aku bila lagi..arghhh...nk kene rempit ni..hehe
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
membantu utk seo tak? dan boleh target mane2 keyword?
 

bhedjo

junior
Joined
Mar 25, 2010
Messages
118
Points
18
kalau satu jer akaun adsense tak boleh kah??
takut lambat yer masyuk ker bro??

Saya guna 3 akaun adsense

akaun A dapat $10 stop SX ganti Ads code
akaun B dapat $10 stop SX ganti Ads code
akaun C dapat $10 stop SX ganti Ads code

Jangan tamak, ikut nasihat bro azlan
 
Top