Testimonial RefererX

Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
Beli bro..mmg berbaloi beli refererX ni.. Saya pon dah beli RefererX ni.. Kalu nak rebet, kat signature saya ade bagi tau..Cuma skg ni, rase xlengkap je bile tak beli SX ni..
Bro Azlan, bile ek SX ni akan naik harga?
Ia akan naik harga pada v3.0 nanti. Sekarang ni sudah siap dalam 70%. Saya target sebelum hujung bulan ini. InshaAllah saya usahakan yang terbaik. :)
 
Joined
Nov 28, 2009
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
Tahniah! Anda telah berjaya menggunakan RX dengan sebijaknya. Lihat sahaja pada bounce rate anda, 44+% adalah suatu yang amat bagus. Ini menandakan content anda memang disukai ramai sehinggakan ramai dari penggunjung anda, akan stay lama di site anda. Ini juga membuktikan bahawa, RefererX sememangnya membawa traffik yang berkualiti. Lebih bermakna lagi sekiranya kita tahu dan bijak menghidangkan content yang sesuai untuk mereka.

Syabas sekali lagi.. :)
ni semua berkat tunjuk ajar dn coaching dr bro azlan...sekarang sy x perlu lg nk tunggang tebalik carik traffic..dengan database ngan keyword yg power..senang2 je 1 ari leh dpt visitor smpi 2 ke 3 ribu..duduk dpn pc,run 4 RX...dengan proxy yg mantap. pastu tdo....sok pg abeh 10K website promote + SX lg..pergh...hahaha..ni bangge sbb dh berjaye...huahuahuahuahua
 
Joined
Dec 14, 2008
Messages
625
Likes
0
Points
16
Offline
ni semua berkat tunjuk ajar dn coaching dr bro azlan...sekarang sy x perlu lg nk tunggang tebalik carik traffic..dengan database ngan keyword yg power..senang2 je 1 ari leh dpt visitor smpi 2 ke 3 ribu..duduk dpn pc,run 4 RX...dengan proxy yg mantap. pastu tdo....sok pg abeh 10K website promote + SX lg..pergh...hahaha..ni bangge sbb dh berjaye...huahuahuahuahua
haaaaa....apa lagi..tempek SS kat sini...hehe
 
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
sy tunjuk income dr 2 iklan yg sy pakai..sy cume try SX kt adbrite je..kt google adsense nanti dulu la..heheh
Nampak dah cantek. Cuma kalau dapat niche with high EPC sure lagi cantek. Contact I directly, nanti I beritahu latest niche yang boleh bagi lagi tinggi EPC.

:)
 
Joined
Jun 1, 2008
Messages
837
Likes
3
Points
18
Age
32
Offline
wooo...semua dah tunjuk income best2 nih..saya pun nak tunjuk gak. 100% guna RX dan SX...dan saya still newbie. Software terbaik yang pernah saya beli dan kuar payment ni nak grab sx lagi :D
BTW... income sebenar 2 kali ganda sebab sy run RX dan SX gilir-gilir utk akaun adsense sy dan ayah saya :D



Uploaded with ImageShack.us
 
Last edited:

miekof

freshman
Joined
Feb 27, 2009
Messages
1,072
Likes
0
Points
0
Offline
wah wah... mantop laaaa.. nak kena grab gak nnti..:D

wooo...semua dah tunjuk income best2 nih..saya pun nak tunjuk gak. 100% guna RX dan SX...dan saya still newbie. Software terbaik yang pernah saya beli dan kuar payment ni nak grab sx lagi :D
BTW... income sebenar 2 kali ganda sebab sy run RX dan SX gilir-gilir utk akaun adsense sy dan ayah saya :D



Uploaded with ImageShack.us
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
Salam semua warga RX + SX dan juga semua warga WC..

Sudah lama saya menyepikan diri, sebenarnya saya sedang menduduki Final Exam. Disebabkan itu saya jarang post sejak akhir-akhir ini. Disini saya menunaikan janji untuk menghantar testimoni hasil daripada RX + SX.

Lihat picture ini :


Semuanya jelas diatas.. Itu adalah hasil earning bulan lepas yang telah berjaya saya tunaikan di bank.

Hope semua berjaya...

Disini saya berikan 1 teknik yang saya gunakan untuk membuatkan RX berjalan dengan lebih pantas semasa membuat referer. Kelajuan kerja RX banyak bergantung kepada proxy yang anda gunakan, semakin laju proxy anda memberi respon, semakin lancar RX membuat kerja.

Tips saya, anda boleh mencuba proxy Ultrasurf. Download portable ultrasurf.exe, kemudian run ultrasurf. Cara setting di RX, anda buka fail aprx.dll, kemudian masukkan ini 127.0.0.1:966 dan save fail aprx.dll.

Buka fail aprx.dll menggunakan notepad ya. Ultrasurf anda boleh download disini http://www.ultrareach.com/

Diharapkan ianya membantu sedikit sebanyak kepada semua user..

ps: sy run 10K DB selesai dalam masa 4-5 jam..
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
fuh..
laju gak ni..
aku dlm 4-5jam dpt run 2-3K db jer..
thanks for the tips bro..
:D
no problem.. banyak lg u boleh explore... seperti promotion attribute set 1 log shj,.. thread just set 10... delay 0... banyak lg la...

lagi bagus kalau spec komputer tinggi, lagi laju RX buat kerja..
 

amieyr

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
473
Likes
0
Points
16
Offline
Salam semua warga RX + SX dan juga semua warga WC..

Sudah lama saya menyepikan diri, sebenarnya saya sedang menduduki Final Exam. Disebabkan itu saya jarang post sejak akhir-akhir ini. Disini saya menunaikan janji untuk menghantar testimoni hasil daripada RX + SX.

Lihat picture ini :


Semuanya jelas diatas.. Itu adalah hasil earning bulan lepas yang telah berjaya saya tunaikan di bank.

Hope semua berjaya...

Disini saya berikan 1 teknik yang saya gunakan untuk membuatkan RX berjalan dengan lebih pantas semasa membuat referer. Kelajuan kerja RX banyak bergantung kepada proxy yang anda gunakan, semakin laju proxy anda memberi respon, semakin lancar RX membuat kerja.

Tips saya, anda boleh mencuba proxy Ultrasurf. Download portable ultrasurf.exe, kemudian run ultrasurf. Cara setting di RX, anda buka fail aprx.dll, kemudian masukkan ini 127.0.0.1:966 dan save fail aprx.dll.

Buka fail aprx.dll menggunakan notepad ya. Ultrasurf anda boleh download disini http://www.ultrareach.com/

Diharapkan ianya membantu sedikit sebanyak kepada semua user..

ps: sy run 10K DB selesai dalam masa 4-5 jam..
boleh saya tahu blog yang bro promosi nie ker?? nak tengok content jer.. :)
 
Joined
Aug 1, 2009
Messages
700
Likes
0
Points
16
Offline
wah bagus2 semua income...sy baru bli Rx, still xtau nak guna untuk apa bagi menghasilkan $$ panduan2 yg disediakan adlh dari Manual itu saja ke?
 
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,703
Likes
0
Points
38
Offline
boleh saya tahu blog yang bro promosi nie ker?? nak tengok content jer.. :)
oopss... sory bro... blog rahsia.... blog SX saya rahsia... hanya bro azlan shj yg tahu.. sebab seeloknya anda rahsiakanlah URL blog yg menggunakan SX..

content video.. konsep video blog..
 
Top