Testimonial RefererX

Joined
Jul 19, 2008
Messages
508
Likes
0
Points
16
Age
43
Offline
The AFD technique with SX+RX will be released tonight. Hahahaha, more money will come.

Good luck to you ALL...
 
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
Sorry geng.. video tutorial dah ada dalam control panel SeductiveX. Anda boleh download. Tapi disebabkan video tu cuma dalam bahasa Melayu sahaja dan bahasa Inggeris belum siap lagi, so I tak dapat la nak beritahu dalam email malam tadi. Sorry I tak sempat siapkan video bahasa Inggeris, sebab nak kena bekejar ke hospital..

Salam..
 
Joined
Jun 26, 2009
Messages
751
Likes
0
Points
18
Offline
Sorry geng.. video tutorial dah ada dalam control panel SeductiveX. Anda boleh download. Tapi disebabkan video tu cuma dalam bahasa Melayu sahaja dan bahasa Inggeris belum siap lagi, so I tak dapat la nak beritahu dalam email malam tadi. Sorry I tak sempat siapkan video bahasa Inggeris, sebab nak kena bekejar ke hospital..

Salam..
tq bro..:D
 
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
bro azlan, yang free version still ada lagi tak untuk run test??
Maaf bro, kita dah lama tak offer free version. Sejak release v4 lagi. La ni RX dah v5 dan tak lama lagi nak masuk v6 da.. Sorry yea. Kalau you betul2 minat, boleh beli sebelum harganya naik lagi. Tak perlu risau, sebab kita ada 14 days money back guarentee, di mana dalam masa 14 hari dari tarik pembelian sekiranya traffik tak datang ke site anda, maka kita akan beri refund. So you have nothing to loose :)
 
Joined
Dec 14, 2008
Messages
625
Likes
0
Points
16
Offline
Dulu aku pun berkira nak beli RX nie...mane taknya..duit poket tinggal rm500 je untuk bulan tu...tapi pikir demi masa depan..meggi sebulan takpa..janji RX satu dulu...
 
Joined
Mar 22, 2010
Messages
272
Likes
2
Points
0
Offline
Teragak - agak lagi nak beli RX ? Ni bukti trafik terbaru aku lepas seminggu guna RX . Berbaloi-baloi :D Apelah sangat $67 tu berbanding dengan pulangan korang ...
 
Last edited:
Joined
Nov 28, 2009
Messages
20
Likes
0
Points
0
Offline
bila dh pakai RX ni tiap2 ari selame 2 bulan dan akhirnya...
x perlu nk cite lebih2 la...tgk bukti dh cukup...thanks to bro azlan
 

Attachments

  • 73.8 KB Views: 113
Joined
Feb 3, 2009
Messages
480
Likes
0
Points
16
Age
34
Offline
salam bro...sy pun nak order satu...cmne nak bayo nih...huhuhuhu
Beli bro..mmg berbaloi beli refererX ni.. Saya pon dah beli RefererX ni.. Kalu nak rebet, kat signature saya ade bagi tau..Cuma skg ni, rase xlengkap je bile tak beli SX ni..
Bro Azlan, bile ek SX ni akan naik harga?
 
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,848
Likes
2
Points
38
Offline
bila dh pakai RX ni tiap2 ari selame 2 bulan dan akhirnya...
x perlu nk cite lebih2 la...tgk bukti dh cukup...thanks to bro azlan
Tahniah! Anda telah berjaya menggunakan RX dengan sebijaknya. Lihat sahaja pada bounce rate anda, 44+% adalah suatu yang amat bagus. Ini menandakan content anda memang disukai ramai sehinggakan ramai dari penggunjung anda, akan stay lama di site anda. Ini juga membuktikan bahawa, RefererX sememangnya membawa traffik yang berkualiti. Lebih bermakna lagi sekiranya kita tahu dan bijak menghidangkan content yang sesuai untuk mereka.

Syabas sekali lagi.. :)
 
Top