Testimonial RefererX

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38
2865315635_98e3805484.jpg


Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua. Semoga Aidil Fitri kali ini akan membawa kegembiraan untuk anda sekeluarga. Saya sekeluarga mendoakan semoga kita semua dicucuri rahmat dan mendapat keberkataan Nya selalu hendaknya.

Selamat Hari Raya dari saya sekeluarga,
Maaf zahir & batin.
:)
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Memang keluar pelik kalau ko tak setting betul-betul


aku dulu cam tuh gak ..nasib baik mikeof ajor aku setting..senang aje
...adjust dekat setting..tuh bro

ajar la aku tuan yg mulia :)
 

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38
ajar la aku tuan yg mulia :)

Dalam Setting, JR Referer,
1) Widget Title letak lah seperti "Interesting Sites"
2) Number of Referrals to show, 10
3) Block Search Engine Referrers? YES
4) Show Plugin Support? NO

Lepas tu pi ke widget dan dragg widget jr referer ke dalam sidebar anda.
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Dalam Setting, JR Referer,
1) Widget Title letak lah seperti "Interesting Sites"
2) Number of Referrals to show, 10
3) Block Search Engine Referrers? YES
4) Show Plugin Support? NO



Lepas tu pi ke widget dan dragg widget jr referer ke dalam sidebar anda.

thanks bosss.... dah ok dah tadi.... after post kat sini, terus gi godeh2.... heheheheh......
 

tukunkayu

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
517
Points
16
Age
45
selain 'interesting site', biasa aku letak kat widget referer tu 'visit useful links' 'my partner links' 'read more links' 'my exhange links' 'hyperlinks'

main tukar2 je, mane rase sedap dipakai....
 

tiyei

freshman
Joined
Sep 7, 2009
Messages
128
Points
0
RX...masih dlm maintenence lg ke! x bo login...
 

Ida

Newbie
Joined
Jan 25, 2010
Messages
165
Points
0
best betul korang semua ada income masing2..byk plak tu
 

Apeh

freshman
Joined
Mar 30, 2007
Messages
1,259
Points
38
masa sesuai utk run rx + sx ? ...
 

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38
masa sesuai utk run rx + sx ? ...

Ikut database website you. Kalau database tersebut ikut negara, maka terbaik ialah ikut waktu 6PM - 10PM negara tersebut. Kalau tidak maka terpulang pada anda. :)

PS: Macam mana nak buat database website ikut negara, sila rujuk video tutorial Build Website Database di dalam user manual bahasa Melayu. (masa login pilih bahasa melayu)
 

paradox

freshman
Joined
Feb 25, 2009
Messages
312
Points
0
dh add widget ni <script type='text/javascript' src='http://refererx.com/crawlerdisplay.js'> </script> kt blogger tp xde pun site
dari wordpress...promote pakai log wordpress dan traffic memang ade masuk.
 
Top