Testimonial RefererX

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38
Salam sejahtera,

Ruangan ini saya buka khas buat semua pengguna RefererX untuk memberikan testimoni hasil dari penggunaan RefererX. Sila kongsikan sekali hasil yang anda dapati sama ada dalam bentuk peningkatan traffik, peningkatan jualan, peningkatan click through (CTR) AdSense mahupun peningkatan dalam Alexa ranking.

Selain daripada itu, sila pastikan anda telah mencuba RefererX sebelum anda membuat sebarang testimoni.

Sebarang pertanyaan & persoalan amat dialu-alukan. InshaAllah akan saya bantu sebaiknya.

Terima kasih.
 
Last edited:

yoji

Senior
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2,004
Points
38
bla bleh dpat refererX v4.0 nie.... aku xdpat pun lgi...
 

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38
maaf tanya, refererX ni sama fungsi mcm magictrafficbot ke?
saya guna sftware www.magictrafficbot.com ni utk dptkan trafik.

nak tau jugak klu refererx lebih power, mungkin saya akan beli....
Jauh berbeza dan jauh lebih baik..:) lihat sahaja testimonialnya nanti.

Untuk pengetahuan buat masa ini saya masih belum jual RefererX v4.0 kepada umum. Ianya hanya dibuka exklusif kepada pengguna RefererX sedia ada sahaja. So kalau berminat boleh dapatkan v3.0 sekarang dan akan saya hantarkan v4.0 kemudian.

Yang pastinya harga v4.0 nanti akan jauh lebih tinggi. So elok dapatkan sekarang selagi harga masih rendah.
 

fid

Senior
Joined
Mar 18, 2008
Messages
882
Points
18
Age
35
eden x dapek lgi ni..nak pukui 12 dah ni :)
 

pedagangIT

Senior
Joined
Sep 7, 2008
Messages
744
Points
18
Age
36

azlanhussain

Senior
Joined
Aug 27, 2008
Messages
1,868
Points
38

imosnet

Senior
Joined
Nov 18, 2008
Messages
3,410
Points
38
tmkasih azlan.....wah power jugak ek referrx.....software yg sy guna hanya utk dptkan trafik, tapi blm tentu targeted & quality trafic.....sy pakai utk tarik trafik ke affiliate url & blog adsense.....hmm tapi sy dah abih usd29++ kat software ni....ada resell rights lagi....apapun sy tunggu review refererx dpd member2.....
 

otaitmc

freshman
Joined
Sep 11, 2008
Messages
30
Points
6
Assalamualaikum Bro Azlan. Video tutorial ade masalah ke? saya tak dapat nak tengok la.
 

KMZack

Newbie
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,918
Points
38
Takleh tgk Video...???

ermm munkin ko tak klik kot...aku rase dah jelas

Click to see the video:

*************************
1.How to best run RefererX ----> KLIK lah baru leh tgk
[ni link ni]
*************************
Aku dah try memang power url memang direct masuk kat feedjit referer widjet...

Aku sedang test drive

Nanti aku tunjuk pendapatan adsense aku selepas Gune refererx software

Sekarang nie (sebelum guna)




Bro azlan.

1.dalam video kedua tu ada
2.Folder refererx-feedjit...mana nak dapat?
 
Last edited:

yoji

Senior
Joined
Oct 30, 2008
Messages
2,004
Points
38
bro dah dapat... video tu klik je kat perkataan ... bleh guna nyer

KMzack... setahu yg aku fham... folder refererx-feedjit tu kena bt sendri... sbb tu folder bgi site kita..
 
Last edited:
Top