[TERMURAH!] Lelong2 Fan Page.. Nak Beli??

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Salam hormat semua warga WC. :D


Ok, tanpa berceloteh panjang lebar. Saya di sini
ingin menjual hampir separuh fan page yang saya
miliki untuk anda semua rebut mulai sekarang.. :)


Apa sebab nak jual fanpage ni semua?? Haha..
Sebab utamanya, dah x cukup tangan nak manage..


Tapi saya jamin, fanpage yang saya pegang ni,
semuanya berkualiti tinggi untuk dibangunkan.


Yang penting, anda teruskan updates status fanpage..
Sedikit tips daripada saya, share tips berguna 9 kali,
dan boleh la anda promote apa2 barang 1 kali..


Gunakan hukum 9 : 1. Yaa, share 9 ayat2 best, then promote lah sekali. :D


KESEMUA FANPAGE DI ATAS SOLD OUT DALAM TEMPOH 6 JAM!!

UPDATES TERBARU - 26 MAC 2012 - Senarai fanpage utk dijual:

http://www.facebook.com/tanyalahustazah - RM200 (3,100 fans)
http://www.facebook.com/BiarPecahPerut.JanganPecahMulut.Official - RM600 (32,107 fans)
https://www.facebook.com/VanillaCoklatFans - RM300 (8,170 fans)

Harga di atas adalah mengikut harga semasa kerana
mengikut setiap niche. Niche berlainan, harga lain. :)

Harga adalah TETAP. Pembeli yang membuat pembayaran
TERAWAL akan dipilih untuk mengelola fanpage di atas.

Jom! Mari pilih2.. Harga BORONG habiss...! :D

Butiran pembayaran:-

Maybank - Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid - 163064157607
CIMB - Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid - 13010007600202
Emelkan ke: [email protected]


Thanks! :)


P/s: Fanpage adalah aset maya yang tiada tolok bandingnya!
Ianya sangat2 berharga pada zaman sekarang dan harganya
akan terus meningkat naik dari masa ke semasa.. - FAKTA! :)
 
Last edited:

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Hahaa.. Sapu licin tuu! :D

Okey, kalo ade lagi sahabat WC yang nak beli fanpage,
jangan malu dan jangan segan, contact saya. Saya ada
lagi beberapa fanpage yang nak di 'let-go', tapi yang
ada tu, mahal tu ckit la..

Sebab lagi POWER! PM ye kalo sape2 ade bajet lebih RM200.
Khas untuk SERIUS BUYER sahaja. PM saya k.. :)
 

Cikgu Loh

Senior
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,732
Points
0
Age
29
Pergh terus buka, terus rembat. Melepas Den. Baru je bukak WC..huhuh..
 
Joined
May 17, 2010
Messages
251
Points
16
salam bro..pm saya fanpage yg POWER tu..saya ada menyediakan sedikit bajet untuk fanpage2 ni..hrga blh lego kan.. :)
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
salam bro..pm saya fanpage yg POWER tu..saya ada menyediakan sedikit bajet untuk fanpage2 ni..hrga blh lego kan.. :)
Ok, jap lagi sy PM k. Nicee.. :)

Ade sape lagi nak? PM saya bajet anda dan
niche fanpage yang anda nak. Sy bleh kawtim. :)
 

imvip

Newbie
Joined
Apr 7, 2008
Messages
426
Points
16
Hahaa.. Sapu licin tuu! :D

Okey, kalo ade lagi sahabat WC yang nak beli fanpage,
jangan malu dan jangan segan, contact saya. Saya ada
lagi beberapa fanpage yang nak di 'let-go', tapi yang
ada tu, mahal tu ckit la..

Sebab lagi POWER! PM ye kalo sape2 ade bajet lebih RM200.
Khas untuk SERIUS BUYER sahaja. PM saya k.. :)
Bro PM saya jugakK!!
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
Last promosi..

Korang ade bajet dalam RM200 lagi tak? Sy nak jual page ni:
http://www.facebook.com/maharaja.lawak.mega.official (10k fans)

Harga ni mmg dah murah gler ni. Khas utk ahli WC je. Kalo korang xnak,
sy nak jual kat org lain ngan harga yg lagi tinggi.

Harga tetap yea. Sgt murah dah ni.. PM sy blik cpat2 yea. :) :)
 

Tengku Faris

Newbie
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,796
Points
36
TERBARU - LAST UPDTAES 3/2/2012!!


Ok bro. Ni list fanpage yg masih ada, yang saya nak jual:-

Untuk dijual segera: Semua skali RM 300 (Harga TETAP) <-- Dah murah sgt dh ni..


3.2K like : http://www.facebook.com/kingcakapguabolehdengar (RM40)

5.1K like : http://www.facebook.com/pages/haiyabusuk-punya-orang-sudah-mari-ma/214621961917322 (RM60)

4.1K like : http://www.facebook.com/pages/Ini-baru-mimpi-toqqApa-celopp/171192876293792?ref=ts (RM60)

2.8K like http://www.facebook.com/BoboiMaharajaLawakMega (RM40)

2.5K like http://www.facebook.com/osbonMLM?ref=ts (RM40)

1.0 K like http://www.facebook.com/pimaimaharajalawak (RM30)

1.8K http://www.facebook.com/pages/Kesia...ah-1-komen-disedekahkanhahaha/124361861003671 (RM30)


Tapi kalau nak beli semua, saya letak harga cuma RM300 sahaja.


Buat pembayaran ke akaun ni bro:-

CIMB : 13050003036209
Nama : Mohamad Hafizi bin Mohd Thaniah
Email : [email protected]
 
Top