[TERMURAH!] Lelong2 Fan Page.. Nak Beli??

Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#1
Salam hormat semua warga WC. :D


Ok, tanpa berceloteh panjang lebar. Saya di sini
ingin menjual hampir separuh fan page yang saya
miliki untuk anda semua rebut mulai sekarang.. :)


Apa sebab nak jual fanpage ni semua?? Haha..
Sebab utamanya, dah x cukup tangan nak manage..


Tapi saya jamin, fanpage yang saya pegang ni,
semuanya berkualiti tinggi untuk dibangunkan.


Yang penting, anda teruskan updates status fanpage..
Sedikit tips daripada saya, share tips berguna 9 kali,
dan boleh la anda promote apa2 barang 1 kali..


Gunakan hukum 9 : 1. Yaa, share 9 ayat2 best, then promote lah sekali. :D


KESEMUA FANPAGE DI ATAS SOLD OUT DALAM TEMPOH 6 JAM!!

UPDATES TERBARU - 26 MAC 2012 - Senarai fanpage utk dijual:

http://www.facebook.com/tanyalahustazah - RM200 (3,100 fans)
http://www.facebook.com/BiarPecahPerut.JanganPecahMulut.Official - RM600 (32,107 fans)
https://www.facebook.com/VanillaCoklatFans - RM300 (8,170 fans)

Harga di atas adalah mengikut harga semasa kerana
mengikut setiap niche. Niche berlainan, harga lain. :)

Harga adalah TETAP. Pembeli yang membuat pembayaran
TERAWAL akan dipilih untuk mengelola fanpage di atas.

Jom! Mari pilih2.. Harga BORONG habiss...! :D

Butiran pembayaran:-

Maybank - Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid - 163064157607
CIMB - Tengku Faris Syahmi Tengku Khalid - 13010007600202
Emelkan ke: tengkufaristengkukhalid@gmail.com


Thanks! :)


P/s: Fanpage adalah aset maya yang tiada tolok bandingnya!
Ianya sangat2 berharga pada zaman sekarang dan harganya
akan terus meningkat naik dari masa ke semasa.. - FAKTA! :)
 
Last edited:
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#6
Hahaa.. Sapu licin tuu! :D

Okey, kalo ade lagi sahabat WC yang nak beli fanpage,
jangan malu dan jangan segan, contact saya. Saya ada
lagi beberapa fanpage yang nak di 'let-go', tapi yang
ada tu, mahal tu ckit la..

Sebab lagi POWER! PM ye kalo sape2 ade bajet lebih RM200.
Khas untuk SERIUS BUYER sahaja. PM saya k.. :)
 
Joined
Nov 22, 2010
Messages
1,724
Likes
2
Points
0
Age
29
Offline
#7
Pergh terus buka, terus rembat. Melepas Den. Baru je bukak WC..huhuh..
 
Joined
May 17, 2010
Messages
249
Likes
0
Points
16
Offline
#8
salam bro..pm saya fanpage yg POWER tu..saya ada menyediakan sedikit bajet untuk fanpage2 ni..hrga blh lego kan.. :)
 
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#10
salam bro..pm saya fanpage yg POWER tu..saya ada menyediakan sedikit bajet untuk fanpage2 ni..hrga blh lego kan.. :)
Ok, jap lagi sy PM k. Nicee.. :)

Ade sape lagi nak? PM saya bajet anda dan
niche fanpage yang anda nak. Sy bleh kawtim. :)
 
Joined
Apr 7, 2008
Messages
421
Likes
0
Points
16
Offline
#11
Hahaa.. Sapu licin tuu! :D

Okey, kalo ade lagi sahabat WC yang nak beli fanpage,
jangan malu dan jangan segan, contact saya. Saya ada
lagi beberapa fanpage yang nak di 'let-go', tapi yang
ada tu, mahal tu ckit la..

Sebab lagi POWER! PM ye kalo sape2 ade bajet lebih RM200.
Khas untuk SERIUS BUYER sahaja. PM saya k.. :)
Bro PM saya jugakK!!
 

Rash

Super Senior
Joined
Jul 31, 2009
Messages
2,226
Likes
2
Points
38
Offline
#13
Cantik bro, sapu kerana deal bagus sekali lagi dari bro Faris. Bro jom chat dan saya nak beli lagi kalau ada :)
 
Joined
Oct 8, 2009
Messages
2,768
Likes
0
Points
36
Offline
#16
TERBARU - LAST UPDTAES 3/2/2012!!


Ok bro. Ni list fanpage yg masih ada, yang saya nak jual:-

Untuk dijual segera: Semua skali RM 300 (Harga TETAP) <-- Dah murah sgt dh ni..


3.2K like : http://www.facebook.com/kingcakapguabolehdengar (RM40)

5.1K like : http://www.facebook.com/pages/haiyabusuk-punya-orang-sudah-mari-ma/214621961917322 (RM60)

4.1K like : http://www.facebook.com/pages/Ini-baru-mimpi-toqqApa-celopp/171192876293792?ref=ts (RM60)

2.8K like http://www.facebook.com/BoboiMaharajaLawakMega (RM40)

2.5K like http://www.facebook.com/osbonMLM?ref=ts (RM40)

1.0 K like http://www.facebook.com/pimaimaharajalawak (RM30)

1.8K http://www.facebook.com/pages/Kesia...ah-1-komen-disedekahkanhahaha/124361861003671 (RM30)


Tapi kalau nak beli semua, saya letak harga cuma RM300 sahaja.


Buat pembayaran ke akaun ni bro:-

CIMB : 13050003036209
Nama : Mohamad Hafizi bin Mohd Thaniah
Email : Afizi90sharp@gmail.com
 
Top