Terkini : Najib tak jadi PM?

Joined
Oct 13, 2008
Messages
76
Points
6
Age
35
Adakah keadaan di Terengganu dan Perlis akan menimpa Najib? Adakah ini peluang yang baik bagi TS Muhyiddin Yassin? So far aku lihat dalam kepimpinan UMNO ketika ini, leader yang benar2 clean ialah TS Muhyiddin Yassin. Well, tunggu dan lihat jerlah... :)
 

Razif

Senior
Joined
May 20, 2008
Messages
3,223
Points
38
Yap.. Muhyiddin adalah calon terbaik... but..

"orang kedua perlu jadi orang no 2, kalau nak jadi no 1, huru hara jadinya"

Cukuplah tragedi 98, orang no 2 ingin jadi orang no 1... akhirnya...
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
hehehe... mcm2 korang ni..
tak elok tuduh org bukan2..
takde bukti beb.. :)
 

newz

freshman
Joined
Dec 21, 2008
Messages
689
Points
16
siap buat siaran lansung pg esok...pkul 9.50 klau x silap aku..
 

fahmi087

Newbie
Joined
Feb 14, 2009
Messages
150
Points
16
Haha...semua orang pun ingin menjawat jawatan politik dalam apa jua bidang yang diceburi...ahli politik apatah lagi...PM tu dah target tertinggi...jadi macam2 cara yg kita dpt tgk...elok dan buruk...jujur ada yg korup pun ada...yg korup ni la yg patut tersungkur kat tanah...yg baik jom kita ramai2 pakat tolong dia naik lagi tinggi.

Pemimpin yg baik naik bermakna rakyat akan dapat anyak manfaat drpd mereka. kalau pemimpin yg korup alamatnya keringla poket rakyat dan bertambah teballah poket kroninya...:)
 

zamri

Newbie
Joined
May 19, 2006
Messages
156
Points
16
dah jadi pun...
Ada juga projek mee segera kt tempat pilihanraya.

apo nok buat kawan kawan tak mau lawan.
 

nuaeman

Newbie
Joined
Sep 26, 2007
Messages
397
Points
18
Biasalaa berita dari suara keadilan.. yang selalunya bikin gempar.. tapi at the end kem sendiri digemparkan.. :) Politik.. macam-macam..
 
Top