***Terkini! Lubuk Buat Duit di Malaysia ala-ala Fiverr! Panduan PERCUMA!

Isya_Muslimah

freshman
Joined
Mar 2, 2012
Messages
82
Points
0
Assalamualaikum dan salam sejahtera warga WC.

Adakah anda ingin menjana pendapatan aktif dan pasif seperti Fiverr? Tahukah anda di Malaysia sudah ada laman web seperti ini?

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang laman web ini, download ebook panduan PERCUMA '3 Cara Menjana Pendapatan Aktif dan Pasif'. Link download akan dihantar selepas anda mendaftar. Jangan risau daftar percuma sahaja di sini===>>>

http://www.murahnya.my/aff.php?dr=1236

p/s: Selepas daftar datang semula kat sini ye sebab saya ada berita baik untuk anda.


Sekarang anda dah tahu kan laman web yang saya maksudkan.

"Tapi saya tiada idea nak buat servis apa?"

Jika ini yang ada dalam pemikiran anda, jangan risau saya ada idea untuk anda.
Memperkenalkan


101 Idea Gig Untuk Jana Pendapatan Pasif & Aktif di Murahnya.my

View attachment ecover.jpg


Khas untuk warga WC, panduan ini saya jual pada harga promosi iaitu

PERCUMA!


Tunggu dulu!
Saya ada Bonus untuk anda.

Panduan ini saya disertakan lesen PLR. Oleh itu anda boleh edit isi kandungan ebook ini dan tukar kepada link affiliate anda. Untuk pengetahuan anda, Murahnya.my menyediakan program affiliate dengan komisyen yang agak lumayan. Jadi anda boleh jual semula ebook ini atau sebarkan kepada kawan-kawan supaya menyertai Murahnya.my melalui link affiliate anda. Ini yang dikatakan pendapatan pasif dan aktif di samping menjual servis di laman web tersebut.
 

Attachments

Last edited:

Ab Jalil

freshman
Joined
Sep 30, 2012
Messages
60
Points
0
Ada jgk yg buat mcm fiverr kt malaysia ni ye... br tau... thanks tt :)
 

Isya_Muslimah

freshman
Joined
Mar 2, 2012
Messages
82
Points
0
Salam semua... Berita baik untuk anda. Saya bermurah hati nak bagi ebook '101 Idea Gig Untuk Jana Pendapatan Pasif & Aktif di Murahnya.my' termasuk lesen PLR secara PERCUMA! UNTUK 20 Orang SAHAJA!
Ini adalah bukti pendapatan saya di Murahnya

View attachment buktipendapatan.jpg

Saya telah mendaftar di murahnya pada 24 Oktober 2012 dan telah mendapat RM108.90 melalui komisyen melalui perkongsian sahaja. Itu belum termasuk servis yang saya buat.
Memang pendapatan yang saya dapat adalah secara pasif. Saya cuma perlu promosikan ebook ini sahaja. Nanti saya akan upload lagi bukti pendapatan terkini.

So, sesiapa yang nak ebook ini secara PERCUMA sila reply 'Saya Nak'. Saya akan berikan link download terus ke inbox anda.

Daftar percuma Murahnya di sini
 

Nesh

freshman
Joined
Jan 31, 2013
Messages
204
Points
16
Saya dah join murahnya. Sangat menarik website ini. Dah dapat RM1000.. Alhamdulillah

Dan sebagai tambahan, saya juga terjumpa satu website spt murahnya.
Pada pandangan saya, Website ni amat menarik dan unik.

Kita boleh tawarkan servis dari RM10 - RM300.
Nak feature servis pun murah.. Cuma RM10 untuk sebulan.(Berbaloi sangat)
Kalau nak letak iklan promosi pun baru RM30 untuk sebulan.

Website ni amat sistematik. Panduan yang diberi pun amat jelas.

Kalau berminat korang boleh jenguk kat

>>>>>> http://www.servismalaysia.com/

Saya sendiri dah mula letak servis kat website ni. Pendaftaran percuma sahaja. Baru seminggu join dah dapat income RM200. Lumayan sangat.
 
Last edited:
Top