Terima Bayaran Cara Mudah

zirmy

freshman
Joined
Mar 19, 2006
Messages
16
Points
1
Saya nak tanya senior di sini, kalau ada siapa yang dah gunakan maybank punya merchant bank. Senang tak kalau kita nak terima bayaran dalam website. Harap ada jawapan....
 

Adnin

Senior
Joined
Mar 19, 2007
Messages
1,216
Points
38
Maybank memang ada sediakan merchant akaun tapi hehe wang permulaan tu RM20 k :D.
 

faizamin

freshman
Joined
Jul 18, 2007
Messages
6
Points
1

miey_wakaka

freshman
Joined
Aug 13, 2007
Messages
20
Points
1
salam..

saya nak tanya mcm mana kite nak terima bayaran dari paypal? sbb saya dengar paypal ni xterima orang malaysia.
lg satu saya dengar paypal ni ada jugak ambik duit orang especially selain orang usa pastu die buat freeze akaun kite.
takut jugak bile dengar perkara mcm tu terutama kalu kite ada duit yg "boleh tahan banyak" kat dalam paypal.

harap mane2 otai dapat menyelesaikan masalah yg saya fikir ni.

terima ksih banyak2...
 

zakri

Senior
Joined
Jan 29, 2007
Messages
586
Points
18
Tiada masalah paypal nak freeze akaun melainkan anda menerima wang melalui skim MLM. Bahkan $7 ofer pun dianggap sistem MLM. Jadi berhati2. Malaysia boleh terima paypal. Cuma nak keluarkan ada sedikit susah. Cara nak tukar ke RM ialah tukar dengan seller paypal. Di forum ini pun ada seller paypal.
 
Top