TERHAD!!! - Secrets of Internet Millionaires Revealed; oleh Irfan Khairi

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
Assalamua'laikum dan Salam Sejahtera... :)

makluman terhad!

kepada sesiapa yang berminat untuk memiliki buku (fizikal) 'Secrets of
Internet Millionaires Revealed' yang ditulis oleh Irfan Khairi, anda
boleh memilikinya pada kadar harga yang tersangat menarik!
potongan sebanyak 40%! untuk lebih lanjut... boleh rujuk di sini:
- Azizi Ali Millionaires Coach

untuk pengenalan lebih lanjut lagi... :) :
- Buku Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar oleh Irfan Khairi

p/s: sehingga bila promosi ini... saya tidak tahu... anda boleh tahu jika anda hubungi sendiri COACH Azizi Ali di sini:
- Azizi Ali Millionaires Coach
 

RinggitHit

Senior
Joined
Sep 26, 2006
Messages
2,497
Points
38
Ha'ah.... ramai org dh ada.... saya pun dh beli buku tu lama dah.... :p
 

copernicus

Senior
Joined
Jun 12, 2008
Messages
852
Points
18
buku tu bagus ke?
macam saya cakap sebelum ni... A MUST HAVE!!! :D

promo ni masih ada lagi ni... tak ada orang sambar ke...? :D

p/s: saya memang hari-hari bagi hit kat site COACH Azizi Ali ni... yang saya dapat
cakap, jarang sangat COACH adakan promo sebegini selama ini... jadi, faham-faham
ajalah ya... :)
 
Top