>>TERHAD<< Pre Launch IM Flippa! Rahsia Bagaimana Saya POW Lebih RM20k Dari Flippa.

CikguHafis

freshman
Joined
Dec 14, 2009
Messages
749
Points
18
JUALAN PRELAUNCH DITUTUP




Apa website flipping ni???


Saya tahu korang yang membaca tajuk thread ni rasa
EXCITED GILER nak tahu bagaimana saya
buat kerja-kerja pow dalam FLIPPA ni! Dah ramai
sangat merayu-rayu kat saya untuk saya dedahkan
teknik FLIPPA saya ni....




Tapi, rileks la dulu...


Baca sikit intro dari saya ni. Especially kalau anda
masih baru dalam FILIPPA.


Website Flipping Itu Apa Benda?



Website flipping adalah menjual website/blog
yang dimiliki anda pada harga yang anda tetapkan.
Ianya hampir sama seperti menjual hartanah.
Bezanya ialah ianya melibatkan hartanah maya
anda seperti blog, website, facebook, akaun
youtube dan macam2 lagi!!!



Faham? Teruskan...


Hartanah maya ini juga boleh dikategorikan
sebagai satu asset yang bernilai tinggi. Bagi
anda yang telah mempunyai website, blog, akaun
facebook, akaun youtube dan sebagainya..TAHNIAH
saya ucapkan kerana tanpa anda sedari anda SUDAH
mempunyai hartanah!!!



Apa Yang Korang Boleh Buat Dengan Hartanah Maya Ni???

Teruskan bacaan...


Selain dari menjana wang darinya, anda boleh
jualnya semula untuk dapatkan wang sehingga 36
kali ganda pendapatan
yang anda hasilkan dari
hartanah (blog,website dll) tersebut!!!


Bayangkan&#8230;suatu hari anda atau ahli keluarga
anda memerlukan wang untuk kos pembedahan!!!
Anda langsung tidak ada duit cash ketika itu&#8230;
hmmmm apa nak buat???


Senang je&#8230;jual hartanah anda ni..dan anda boleh
terima DUIT terus masuk dalam masa 3-5 hari

sahaja!!! Bolehlah tanggung kos pembedahan tadi&#8230;.



Tahukah anda???


Di negara barat&#8230;menjual website/blog kini menjadi
trend HOT di sana!!!
Kebanyakkan mereka kini
lebih tertumpu membeli website /blog yang menjana
income untuk dijadikan sebagai mesin wang mereka.


Kebanyakkan mereka yang membeli website ini
berlatarbelakang ahli perniagaan
yang langsung
tidak tahu dan malas nak ambik tahu pasal
pembinaan website. Kalau boleh mereka inginkan
orang yang tahu buat website dan hanya beri kepada
mereka website yang boleh membuat pendapatan yang
lumayan untuk mereka!!!



Keadaan Pasaran&#8230;


Selama saya flip website, boleh dikatakan tidak
menang tangan dibuatnya kerana ianya masih baru
lagi&#8230;dan masih kurang flipper yang ingin flip
website!!!



Ramai internet marketer di negara barat menganggap
bahawa flipping website akan menjadi salah satu
industri yang cerah dan bakal menjana berbillion
USD dalam masa 5-10 tahun lagi!!!




Kalau dahulu, trendnya adalah buat duit dari website
dan pastikan ia sentiasa membuat income untuk anda.
Tetapi&#8230;kini ia tidak lagi!!! Trend itu sudah
dianggap ketinggalan zaman!



Kini..anda jana sedikit pendapatan dari website
tersebut dalam sebulan ke dua bulan&#8230;dan terus flip
untuk dapat income yang LEBIH lumayan dan cepat!!!


Potensi Website Flipping&#8230;


Adakah website yang telah menghasilkan income
sahaja dapat dijual? YA&#8230;sudah tentu!!!



TETAPI ada banyak juga website yang baru dibina
dalam beberapa jam yang lalu ..berjaya dijual dengan
harga antara $177- $257.




Tahukah anda juga&#8230;ramai flipper dari Tanah Seberang
(Indonesia) telah berjaya buat duit dengan MUDAH.

Flipper Malaysia masih tidak ramai lagi&#8230;bahkan susah
nak jumpa flipper dari Malysia!!!



Kenapa kurang Flipper Malaysia?



Ini disebabkan kurangnya pemahaman dan pendedahan
teknik2 shortcut untuk flip website!!!




Ramai beranggapan bahawa jika ingin menjadi flipper,
anda perlu mahir membina website. Ramai juga bertanya
adakah mereka perlu tahu atau pakar dalam bidang
tersebut? Lihat permasalahan mereka ini&#8230;








Masalah Nak Bina Website???



Rata-rata masalah kurangnya flipper Malaysia ialah
kerana mereka tidak tahu dan malas nak tahu bagaimana
nak bina website!!! Saya memahaminya&#8230;




Masa saya mula2 ingin flip website, batu penghalang
saya ialah bagaimana untuk membina atau memiliki
sebuah website untuk di flip???
Saya terus mengambil
kertas dan pen lalu menulis isu masalah saya besar2
di atas kertas&#8230;.Saya teurs mula meng GODEK internet&#8230;.



Setelah berhari-hari mengGODEK&#8230;akhirnya saya jumpa
beberapa jalan penyelesaian MUDAH GILERR untuk
masalah itu!!!




Kini alasan TIDAK TAHU DAN MALAS NAK AMBIL TAHU UNTUK
BINA WEBSITE sudah tidak relevan lagi!!! Kerana sudah
ada jalan peyelesaiannya untuk memudahkan kerja-kerja
website flipping!!!




DAN Rahsia Sulit dan Teknik Shortcut yang saya
praktikkan ini menjadikan saya salah seorang anak
Malaysia yang berdaya saing di peringkat anatarabangs
a
dan memberikan banyak saingan sengit di arena flipping
website.



Siapa saya???

Saya Mohd Hafis lebih dikenali dalam WC sebagai
CikguHafis,



Saya seorang guru tuisyen dan internet marketer
sepenuh masa yang fokus kepada website flipping.
Saya mula menceburi internet marketing pada tahun 2009
bermula dengan menjual barang-barang dropship di
ebay.com.



Ketika di hujung tahun 2010, perniagaan ebay saya
mengalami masalah. Semenjak dari itu, saya mencari jalan
keluar untuk terus maju dalam internet marketing.
Pada ketika itu, saya telah diperkenalkan oleh kawan
saya berkenaan sebuah website lelong yang hanya tertumpu
menjual blog dan website sahaja.




Disebabkan tertarik dengan potensi website flipping yang
boleh menjana income lumayan dalam masa yang singkat
iaitu 3-5 hari sahaja, saya berikan peluang pada diri
saya untuk mencubanya. Alhamdulillah ianya bukan sesuatu
perkara yang sia-sia.




Disebabkan peluang yang banyak di Flippa.com, saya
mengambil inisiatif untuk belajar lagi dari pakar-pakar
website flipping di luar negara dengan mengeluarkan kos
yang tinggi.




Kini, saya menikmati hasil kerja keras saya dalam masa
yang sangat singkat!!! Hampir setiap hari saya berjaya
mendapat jualan $177- $197 untuk satu blog/website baru
yang langsung tidak menjana sebarang pendapatan dengan
hanya bekerja selama 2 jam sahaja!!!



Rahsia dan teknik shortcut A-Z yang menjadi amalan saya ketika flip website ini..bakal saya bongkarkan kepada anda&#8230;di dalam ebook sulung saya iaitu​

IMFlippa.com


Teknik Saya Jana $USD531 Dalam Masa 3 Hari Dengan Flippa!




Di dalam panduan ini&#8230;anda akan mengetahui


#1 Step By Step &#8211; Saya akan membimbing anda
melalui semua proses
untuk flip website bermula
dari pendaftaran, membuat kajian, memilih domain,
membina website atau mencari sumber website,
menyiapkan penyenaraian website untuk dijual dan
urusan selepas penjualan. Panduan ini disusun
bagi memudahkan anda (tidak kira newbie,
intermediate malah advance) untuk berjinak-jinak
dalam website flipping.




#2 Teknik Kajian Tepat &#8211; Saya bongkarkan 3 kaedah
bagaimana saya mengkaji potensi
website/blog yang
boleh saya bina dan jual secepat mungkin! Saya akan
tunjukkan bagaimana anda boleh mengenalpasti niche2
HOT yang pasti convert!!!





#3 Pemilihan Domain &#8211; Nama domain sangat penting
untuk melambangkan identiti sesuatu blog/website.
Saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana anda harus
pilih domain yang akan menaikkan nilai jualan
blog/website anda ke tahap maksimum!!!




#4 Sumber dan Pemasangan Website - Bagi anda yang
tidak tahu atau malas nak ambil tahu bagaimana untuk
bina website atau memilikinya untuk tujuan flipping&#8230;
Nah saya tunjukkan sumber-sumbernya supaya anda dapat
segera menjana income dari website flipping WALAUPUN
tak tahu nak buat website!!!
Saya juga beri tips
bagaimana nak memaksimumkan jualan lagi dengan
pemasangan plugins dan software yang HOT
di Flippa.com
Kalau aderr plugins/software ni&#8230;mesti ramai yang
berebut!!!




#5 Memanipulasi Penjualan &#8211; Dalam panduan ini, saya
akan tunjukkan bagaimana anda perlu menggunakan semua
fungsi di laman web Flippa.com
untuk memaksimumkan
jualan
blog anda dan memperoleh hasil dalam masa
yang singkat. Saya juga akan tunjukkan RAHSIA BESAR
saya bagaimana saya menggunkan kaedah yang boleh
dapat jualan tertinggi kurang dari 8 jam sahaja!!!



#6 Teknik KILLER Listing Description &#8211; Ramai yang
gagal mendapat jualan disebabkan tidak tahu bagaimana
hendak menulis listing description yang boleh create
URGENCY pada buyer.
Saya akan tunjukkan apa yang perlu
anda tuliskan di dalam listing description anda supaya
meyakinkan buyer dan mewujudkan perasaan
&#8220;website WAJIB beli&#8221; kepada buyer.



#7 Urusan Pindah Milik &#8211; Ramai yang tidak tahu nak
pindah milik website/blog dan merasakan ianya terlalu
teknikal. Usah bimbang saya ada penyelesaianya!!!



Pelbagai lagi teknik-teknik shortcut yang tidak dapat saya senaraikan di sini&#8230;Pendek kata&#8230;saya memberikan anda 1000% pengetahuan dan pengalaman saya dalam website flipping untuk anda cuba dan terus melakar kejayaan. Tanpa perlu bersusah payah lagi untuk try and error!​

Dapatkan ebook + video panduan ini&#8230;SEKARANG!!!


RM37 TERMASUK BONUS LENGKAP TERHAD UNTUK 30 ORANG PEMBELI PERTAMA WC SAHAJA!!!

KUOTA PRE LAUNCH SUDAH PENUH!!!

JUALAN DITUTUP


sila hubungi saya jika terdapat sebarang pertanyaan

HARAP MAKLUM
 

Attachments

Last edited:

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Produk hot ni...


Baru nak berjinak-jinak dengan FLIPPA ni.
Satu produk yang ditunggu-tunggu ramai.


Nak merembat satu unit...
 

NasirBP

freshman
Joined
Jun 23, 2010
Messages
1,186
Points
0
selalu dgar psl flippa ni .. rasa takut nk mencuba tapi dlm hati meronta2 nk tau isi flippa ni ;)
 
Top