[TERHAD] (“,)****--->>>Keyword Assassin telah tiba di WC-Pembongkaran Penipuan Google

HarimauMalaya

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
199
Points
18
Aku dh tengok awal dh iklan ni tapi kalau aku beli xtau guna nak watpe, jadi pekasam je la, ha3.

bro beli nanti,bro mesti tau nak watpe..hehehe..dah beli jgn buat pekasam lak..
 
Joined
Jul 12, 2006
Messages
1,574
Points
38
Age
36
Saya dah meluangkan masa dan teliti produk dari Aurora Ice ini setelah diberi peluang untuk review.

Terus terang saya katakan produk ini sangat bagus untuk dibeli kerana ia terdapat panduan dan contoh didalam video.

Jalan ceritanya sangat padat dan mengenai sasaran untuk mempelajari SEO.

Tidak rugi rasanya jika anda membeli

Ikhlas Review daripada,
Safuan Sipenglipurlara
 
Last edited:

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
hari nie aku rembat satu.komen sbg pembeli:

buyer yang pemurah, tidak pernah jumpa buyer cmnie. tidak terlalu pentingkan keuntungan.masih boleh consider dengan customer. gle kentang. walaupun isi padat tpi harganya masih mampu milik=D

tahniah kerana ebook yang padat dengan info ini. saya sangat gembira kerana anda bertolak-ansur dengan saya. saya hargai sangat.

regards,
bestari
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
hehe silap lak.sori2

kurang sihat,
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
hm.nantilah.dpt duit ptc dlu.tgu $2 payout hehe
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
aq bru je beli keyword assassin nie. content mmg cmbest. yg xmenahan part rahsia google.hampeh tol.ini memang akn memudahkan aq utk wat research utk persaingan produk dan sebagainya.

tpi aq rse ebook nie just utk cri keyword yg bgus.utk tarik traffik ke website berkaitan keyword tu mstlah beli nmd by pinguspy. kedua2 pakej ini saling memerlukan.serius!!!

sebab keyword assassin: membantu cmne nk dptkn keyword/niche yang high demand, byk traffik akn masuk...

NMD: akn beritahu ttg buat artikel (unique content) utk keyword/niche yang telah diresearch dengan keyword assassin tdi.

tpi NMD odw nk beli hehe

p/s: pembeli bro xdpt diskaun utk NMD ke??

sje ty.
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
aurora, jadi mksdnya...page yg last tu jela totalnya ek??means cthnya google display competitor 5juta tpi ble tkn page smpi habis xsmpi 1K pn then yg xsmpi 1K tu la kita ye competitor la ye??

tpi cm xrelevan lak. kurang 1K plak tu competitornya.mksdye cm selama kita wat research selama ini pun xde yg smpi beribu pn tol x??
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
deleted post
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
aurora, jadi mksdnya...page yg last tu jela totalnya ek??means cthnya google display competitor 5juta tpi ble tkn page smpi habis xsmpi 1K pn then yg xsmpi 1K tu la kita ye competitor la ye??

tpi cm xrelevan lak. kurang 1K plak tu competitornya.mksdye cm selama kita wat research selama ini pun xde yg smpi beribu pn tol x??

tepat sekali tu bestari..
bukan tak relevan, tp itu la kenyataan dia..

method yg saya dedahkan tu utk tgk "real" competitor kita.
kalau dpt result kurang drp 1k tu, means ada chance la nk tembus msk.

tp kena tgk kekuatan 1st page punya kekuatan.
refer teknik n0 4 tu okie..

btw, kenapa delete post?

and thx for your testi.
pm sent.

:)
 

PinguSpy

Senior
Joined
Jan 7, 2007
Messages
7,432
Points
38
hebat produk encik aurora nih...
bukan di jual sebab encik aurora nk untung..
tp sebab jual nk share most importance knowledge her

kalau rasa nk hilang kan blur pasal keyword2 dan pekejdahnye...
rembat pr0duk nih... dan masalah pasal term2 "keyword / competitor" selesai ;) :D
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
tpi ko ye produk lah recommendationnya.insyaALLAH esok aq bank in
 
Last edited:
Top