[TERHAD] (“,)****--->>>Keyword Assassin telah tiba di WC-Pembongkaran Penipuan Google

fathaz

Newbie
Joined
Oct 4, 2008
Messages
925
Points
16
Age
37
tol tol tol..
saya rekemen apa yang bestari ckp.

sbb kita akan dpt lihat hasil lebih cepat.
itu akan buat kita rasa lebih yakin..

btw, pastikan keyword berada di url ok.
exact keyword.

keyword.com,
blablabla.com/keyword

cm tu lah.. asalkan ada keyword kt url ok..
:)

hippyfunky baru dpt result mcm tu gak.
tp die targe keyword lain, tp keyword yang die taruk kat url dia tu,
terus masuk 1st page dlm masa beberapa hari shj.

sy pasti, traffic dah start masuk dah..
:)

klu keyword kat subdomain ok x??
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
xslh asalkn ade keyword tuh dah ok...then attract traffic

huhu..
study ramai2..
bestari pn mmg tgh buat gak tu..
boleh sama2 belajar.
:)

pe kate kita wat case study. masing-masing update perkembangan kowang dgn menggunakan keyword assassin...then kite kasi gempak audience yg trick aurora nie mmg berhasil.

+ boostkan penjualan produk assassin seterusnya...aurora gk untung tol x??hehe
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
keyword yang berada di url mmg lebih "seo"..
lagi2 kalau keyword.com.

subdomain, deep link pun orayt jugak.

mcm hippyfunky punya tu, squidoo.com/keyword , rank no 6 dlm beberapa hari je, tanpa dia sedar.

dia target keyword lain sbnrnya, tp sbb keyword yg die target tu takde dlm url dia, so tk dpt tembus yg tu lagi..

dpt tembus yg kywrd berada di url je..

ok what..

1st time buat dlm beberapa hari je.

sy dulu2 try test pun dlm 2 minggu..
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
xslh asalkn ade keyword tuh dah ok...then attract traffic



pe kate kita wat case study. masing-masing update perkembangan kowang dgn menggunakan keyword assassin...then kite kasi gempak audience yg trick aurora nie mmg berhasil.

+ boostkan penjualan produk assassin seterusnya...aurora gk untung tol x??hehe

hehe..
pandai je lah bestari ni.

jgn fikir mcm tu, just buat yang terbaik, nnti korang dpt komisyen affiliate tu yg best.

yg penting, dlm usd..
hihi..
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
chaiyOk2!! BUMPPP!!!
 

etefickildess

freshman
Joined
Jan 13, 2010
Messages
0
Points
0
I would like too take some time too thank the active members for doing what you do and making the community what it is im a long time reader and first time poster so i just wanted to say thanks.
 

patriciazungerr

freshman
Joined
Jan 17, 2010
Messages
0
Points
0
Class was nearly over and he heard someone tell him quietly, "Meet me here after school today."

The minutes seemed to last forever as each class dragged on waiting for the end of the day to come. At last it was 3:00 and Daryl jumped up from his chair and rushed to his locker to get his belongings before heading to Miss Reynolds. He walked through the doorway of her classroom. She asked him to close the door behind him and then come and sit beside her again. Once there, she started to rub the front of his pants causing the blood to rush through his penis.

Daryl still wasn't sure what she had meant when she mentioned how he would get the passing grades he needed, so he decided he should ask. Miss Reynolds told him that because of her being a busy teacher she was deprived and lately was very horny.
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
Keyword Assassin memang tip top ar bro. Memang cukup sesuai buat sapa2 yg masih mencari trick keyword yg sesuai. Aku pun tak pernah terpikir cam bro ajar tu.. Apa2 pun tggu aku praktiskan seperti diajar nnti kalo lekat top 10 aku tunjuk kat sini... adiosss



orayt bro..tq tq.. jom try praktikkan bro..
:)
 

abi arwa

freshman
Joined
Apr 21, 2010
Messages
20
Points
0
ok juga Keyword Assassin ni terima ksaih bro... mari kita sama2 daptkan hosting dan autoresponder percuma dengan hanya perkenalkan pada 2 orang member,,, sambil kita sama2 daptkan pulangan sebanyak RM 8k seorang berminat sila klik disini untk mencuba
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
ko spamming ya?
 
Top