[TERHAD] (“,)****--->>>Keyword Assassin telah tiba di WC-Pembongkaran Penipuan Google

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
lorh...gelabah aq mencari download link drpd aurora

kih3x
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
sorry mencelah.... tak tahu nak gi thread mana...

kalau tak silap, kat cb blog pun ader recommend guna software t**** t****....... utk analisa pesaing.... mantap la lu bro..... baguh dok ader ni....
 

azran

Newbie
Joined
Jan 3, 2008
Messages
685
Points
16
saya pakai yang pro (backdoor..hehe) ...stakat ni x reti lagi nak tengok benefit dia kecuali untuk tengok PR pesaing je...
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
yea imabiz..
saya sedang siapkan product assassin kedua, article assassin nama diberi..

erm.. cuma ada 1 masalah. saya ingat nak buat report kecil je. mini ebook la katakan.

dan ingat nk release this week.

nampaknya tak boleh la.. sy rasa tak sedap pulak kalau buat mini punya version.

alang2 dah buat, saya rasa buat ebook terus la.
dan rasanya mungkin jadi video course jugak..

jadi terpaksa postpone dulu 2nd product tu.
ini bukan updated version keyword assassin. tp product baru.

sedang dalam pembikinan..
 

zattara

freshman
Joined
May 12, 2008
Messages
387
Points
16
ooo. ye ke..

sy pn tak tahu pasal tu.

hihi..

maybe sy nak try pro punya version la nanti..
tp tak nampak lagi apa benefit nya since yang free pun dah ckup ok sgt dah kegunaan dan function nya..

ada sapa2 yang dah pakai pro version ke..?

klau pro version leh save report...huhu...
:D
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
yea imabiz..
saya sedang siapkan product assassin kedua, article assassin nama diberi..

erm.. cuma ada 1 masalah. saya ingat nak buat report kecil je. mini ebook la katakan.

dan ingat nk release this week.

nampaknya tak boleh la.. sy rasa tak sedap pulak kalau buat mini punya version.

alang2 dah buat, saya rasa buat ebook terus la.
dan rasanya mungkin jadi video course jugak..

jadi terpaksa postpone dulu 2nd product tu.
ini bukan updated version keyword assassin. tp product baru.

sedang dalam pembikinan..

wahh!! dasat r ko weh.. mula ngn affiliate...
skg dah slow2 jdi penjual ebOOk.. best2.. kagum..
agak2 bla release tu brO? chaiyOk2!!
 
Last edited:

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
insyaallah by next week..

existing buyer, mcm biasa, akan dapat special diskaun.
ko tau kan mzm..??
:)

tau2.. ak de je folo thread ko neh.. just silent reader jer..
hmm.. xoffer tuk review lg ker... huhuhahahaha!!
 

aktechpage.com

freshman
Joined
Jul 4, 2009
Messages
676
Points
18
Mcm best je Keyword Assasin, mcm nak beli je... :)
Harap2 harga jual tu x mahal sgt yek..
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
weh...aq nk ty.aq tgk lense ko sume top 10.ko xnk ajr cmne ko dptkn top ten in google ke??

teknik ko senang.wat lense yg free the dptkn top 10 then dpt komisyen.ajrlah..cmne ko dptkn top 10
 
Top