[TERHAD] (“,)****--->>>Keyword Assassin telah tiba di WC-Pembongkaran Penipuan Google

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
next assassin product in the making..

anyone interested?
:)

saya saya saya saya....!!!:D

nk request the first person to review leh?hehe
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
eh, aq tgk byk ko ye landing page pki squidoo je...ko xde beli webhosting ek.pki squidoo je ek??
 

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
28

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
eh, aq tgk byk ko ye landing page pki squidoo je...ko xde beli webhosting ek.pki squidoo je ek??

Among the web 2.0 platforms, squidoo tend to rank very well in SERPS. Jangan tak percaya kalau Google lagi sayang squidoo dari WordPress. Selain drpda free, ia juga tak susah nak buat dan boleh kata maintenance free. Same goes to hubpages. Kalau sape yg biasa dengan SEO, web 2.0 platforms ni semua biasa digunakan utk create 'Linkwheels' dan point to the main website for better SERPS.

Macam Ezinearticles, Wiki dan lain2. Google sayang mereka2 ni sume daripada website kita :p Agak complex gak kalau nak cerita. Cuba buat research pasal linkwheels dan kenapa ia sangat bagus untuk SEO :)

Maaf kalau ape yg aku cerita ni salah. Aku pun tau siket2 je, betul salah wallahu'alam. Sekadar berkongsi maklumat. So info yg aku ada sket2 ni leh share dgn geng2 WC :D
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
jadi xperlu pki webhosting la ye??pki squidoo pn dah bley jln.....tol x??ley jimat wet cmnie hahahaha
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
tepat sekali mutt..
betul la tu bestari, tk perlu pakai webhosting..

saya pakai squidoo pn for the sake of speed.
ntah berapa byk lense saya buat pn tak kira..

sebab dlm 10-15 minit je nak siapkan 1 lense tu.

mmg dah boleh jalan. adus.. cuba refer dlm video2 saya tu, sy kan
ada tunjuk sy punya lense tu convert to sale.
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
Kat mana nak blaja buat LP guna squido?

any recommended source?
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
Kat mana nak blaja buat LP guna squido?

any recommended source?

Kalo memang dah penah guna squidoo, cek je contoh squidoo yg lain. or paling mudah tgk je contoh bro aurora nye :D

Tapi kalo mmg xde idea pasal squidoo. 1st pi register dulu then nanti die bg email hari2 ajar pasal squidoo. Or lagi pantas ko search kat google. :rolleyes:

Macam aurora cakap tu, squidoo leh wat banyak2 dalam mase yg cepat. Kalo wat website cthnya pakai WordPress tah bape kurun nak siap. Nak setup hosting lagi, domain name lagi. Cuma website ni lebih dynamic la..

But, utk result yg cepat pakai squidoo mmg terbaik. Brader G cepat je anta labah2 die pegi merayap gigit2 keyword yg ada.. lol

Dan jangan xcaye lak kalo aku cakap squidoo yg dibuat tu kalau ada sales yg consistent leh jual pada orang dgn harga berganda2 dr sales yg dpt dalam 1 bulan. lagi2 kalo squidoo tu rank kat 1st page. fuh.. kenyang berbulan2 :p
 
Last edited:

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
lense yang aku reveal tu cikai2 punya je..
tp, cikai2 pn, dapat profit, tak salah kan..

ada lense lain aku tk tnjuk sbb nk jaga niche2 aku.
yang grow taller tu je la aku dpt tnjuk..

yeap, mmg aku main blasting for the sake of speedy masa buat lense tu.
nk buat own site, makan masa lebih sikit je..


aku prefer simpan squidoo lense aku drp jual kt orang.
though mmg kinda masyuk juga, tp for long term purpose, aku simpan..

even squidoo lense aku pn boleh dpt pr tinggi2. my own lense is what i mean.

bahkan kiranya squidoo lense kita rank higher dlm serp, itu adalah penunjuk aras bahawa kita boleh buat our own site kat situ.

sampai satu tahap, authority site boleh kita buat, bila dah ada byk sikit kywrd2 yang dah lense kita dominate.

squidoo lense aku tu hanya kira umpan pada mr google. ada plan jangka panjang yang ada dlm list action plan aku.

nak belajar squidoo?
mmg sy akan buat product assassin bertajuk squidoo assassin.

tapi belum boleh release lagi.
sebab masih siapkan another course, article assassin.

but then kalau tak sabar nak belajar squidoo, boleh tgk squidoo cash machine. tp kena beli la. mahal sikit..

squidoo assassin based drp applikasi saya dan pengalaman saya sendiri,
bukan copy paste product org lain..


PS:kinda upset sebab ada org ckp keyword assassin ni cilok n translation drp product lain :(

tak cukup ke dgn case studies and bukti live saya tunjuk dlm video promo and dalam keyword assassin sendiri..??

tk tau la nk tnjuk apa lagi :(
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
Aiseh.. ade jugak ke yg kate ko nye produk tu ciplak?? tak tau nak cakap ape dah kat orang2 camni. Rilek je aurora, anggap je produk ko terlalu hebat sampai tak nak caye ade 'Genuine' IM'er kat WC ni yg hebat cam ko :D . Yg kutuk ko tu beli ke produk ko?

Btw aurora, keep up the good work. 1 masa nanti akan tiba waktunya :) kalo tak keberatan, kasik la aku review produk ko yg akan datang (jahat siot aku, nak produk free :D :D )
 

mutt

Newbie
Joined
Feb 24, 2007
Messages
1,928
Points
38
And btw, ade mase nanti aku akan aplikasikan teknik ko untuk jadi 1 case study. List keyword dah ada, belum ada masa nak buat je. Maybe aku akan buat website review. Layan keyword2 noob je. Takde la cam ko, juta2 competition.. hehe.. :D
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
nak belajar squidoo?
mmg sy akan buat product assassin bertajuk squidoo assassin.

tapi belum boleh release lagi.
sebab masih siapkan another course, article assassin.

but then kalau tak sabar nak belajar squidoo, boleh tgk squidoo cash machine. tp kena beli la. mahal sikit..

cambest!!g bagus...xpe, pelan2 ko kuarkn article assassin then squidoo...insyaALLAH aq beli tpi bro, kasi diskaun ley x tok pembeli lama.aq siap gne duit elaun g. memang betul2 pokai.
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
nie wat aq nk jadi subscriber tetap beli produk ko. sbb produk ko sume ye cmbest.!!

weyh!!pm aq ble nk lancarkan article assassin.
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
sabar2 la cik insyirah..
erm..

mmg pembeli saya akan dpt exposure dulu.
satu layanan mcm saya berikan pada pembeli2 NMD dulu..

mesti ada harga diskaun terbaik punya..

ok ok. tq mutt..
aku cuba deliver sesuatu yang terbaik yang aku boleh berikan..

btw, skrg mmg aku buat product based on skill je dulu.
dah lengkap semua skill, then baru MMO betul2 real product punya aku outkan..

insyaallah..

:)
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
MMO tu pe??hee
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
Top