[TERHAD] (“,)****--->>>Keyword Assassin telah tiba di WC-Pembongkaran Penipuan Google

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
JUALAN DITUTUP

Aurora Ice
MEMPERSEMBAHKAN



>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>KEYWORD ASSASS!N<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ketahui bagaimana seorang remaja belasan tahun [bukan LABANON ye] berjaya mendedahkan rahsia besar penipuan Google tentang search engine dan meletakkan website beliau ke dalam muka pertama Google. Dan yang paling penting, ia mendatangkan trafik dan jualan SALES $$$$


===>>>Turn up your speaker to the max!<<<===
Tonton video bukti pendapatan dan bukti case study beliau.



Tentu anda mahu tahu apa yang terkandung di dalam Pakej Keyword Assassin.
Sekali lagi anda disarankan duduk bersandar sambil minum kopi dan tonton video Pendedahan Pakej Keyword Assassin yang Terbongkar!




Baiklah, sebagai rumusan apa yang terkandung di dalam Keyword Assassin, saya sertakan review oleh Pakar Clickbank​


keseluruhan saya bagi panduan ini 4 bintang /penuh 5 bintang,sebabnya?

1-Research adalah perkara yang paling penting jika kita ingin mencari duit dalam dunia online,tanpa kuasai kerja research maka anda akan sia-sia kan kerja dan buang masa sahaja ,sebab tak ada research yang terperici terhadap sesuatu keyword anda mungkin tak akan dapat jualan walaupun sudah promsosi beberapa minggu sebab mungkin kita telah pilih keyword yang terlalu banhyak saingan sehingga kita pun pening.

2-panduan ini,setakat saya tulis review ini adalah panduan dalam bahasa melayu yang paling jelas dan mudah faham .dalam ebook manual ataupun video memang cukup jelas ,cuma suara adalah sangat lembut,kalau tak minum kopi mungkin tertidur ha ha ha.

3-panduan ini akan dedahkan hanya dengan cara percuma kita juga boleh mendapat ranking di page pertama Google,Sebelum baca panduan ini saya rasa sanagtlah susah tetapi sekarang saya boleh kata,mudah sahaja cuma kalau malas saya tak janjilah

4-Dalam panduan ini juga terdapat 2 ujikaji yang dibuat dengan langkah demi langkah bagaimana penulis rank di Google page pertama dengan penjelasan yang cukup hebat.

kesimpulan saya jika anda belum kuasai research ataupun hanya faham tentang research 50% sahaja ataupun sudah mahir reearch panduan ini masih sesuai sebab masih ada rahsia yang terdapat dalam panduan ini.

Video 1-Mencari senarai keyword dengan menggunakan Clickbank,masih ramai lagi yang tak tahu mencari keyword ,dalam video ini akan tunjukkan cara 100% percuma iaitu hanya dengan menggunakan Clickbank dan Google keyword tool kita akan berjaya mencari senarai keyuword yang betul-betul target niche yang kita hendaki

video 2-Mencari keyword yang menpunyai trafik dengan cara yang percuma juga ,dengan hanya menggunakan google keyword tool kita juga boleh tahu apakah keyword yang kita cari menpunyai trafik dan dengan ini kita boleh ketahui lebih detail keyword yang kita cari boleh menjaya pendapatan.Dan juga dengan bantuan satu sofware percuma yang kita boleh downlaod untuk membantu kita dengan lebih teliti.

Video 3- allintittle,allinanchor dan quote?Ingin ranking keyword yang kita cari di pages tertinggi google ataupun di page 1 Google,maka 3 perkataan ini adalah penting ,dalam video ini akan jelaskan dengan apakah penjelasan sebenar terhadap 3 perkataan ini dan yang paling best dalam video ini juga akan tunjukkan satu cara rahsia terlalang Google,dengan cara yang mudah ini anda akan ketahui betapa senangnya ketahui pesaing kita dengan lebih teliti.

Video 4-Dalam video ini akan ulanagi apa yang belajar dari video 1 hingga ke video 3 ,dengan video ini kita akan lebih jelas ketahui penggunaan keyword assassin dengan lebih tepat dan dan dengan ini kuasai teknik ini menjadi pro.

Video 5-Dua eksperimen yang cukup baik ,setelah menonton video ini hanya boleh buktikan satu perkara,siapa kata mesti beli software yang mahal barulah boleh buat keyword research? Dalam 2 eksperiman ini hanya guna Squido sahaja telah berjaya ranking di google page 1,cukup hebat .

video 6-kata-kata yang di ucapkan kepada peminat keyword Assass!n

Demikianlah ringkasan kandungan Keyword Assassin.


========================================================================
Anda masih belum teruja? Mari kita lihat apa kata pakar-pakar SEO dan juga otai-otai IM tentang
Keyword Assassin

========================================================================


Lihat apa yang dikatakan oleh JUARA SEO WC 2009:




best .. product mmg mudah dipahami..
so sesaper nak mahirkan diri dlm bidang clickbank,affiliate mmg wajib memahami ilmu dlm ebook ni..
ilmu ni mmg asas utk mencari keyword , tetapi , cara yg digunakan mmg amat mudah.. tool pun free..

untuk menempatkan diri pada 1st page Google mmg payah sebenarnya.. tapi dgn keyword yg kurang competitor TETAPI byk jumlah searchnya, penulis ebook telah membuktikannya dgn betul. No hanky panky here..

cara membuat competitor analisis juga amat mudah dipahami.. so sesaper nak web jualan dia duk kat 1st page Google , mmg kena memahami benda ni gak.. kalau kita tak tau kekuatan musuh, camne kita nak pi ke medan perang.. hehehe..

rahsia terlarang ni mmg wajib diketahui oleh pengamal SEO mcm aku.. so bagi aku ni tak rahsia sgt.. hehehe , tapi utk org yg baru berjinak2 dgn keyword analysis, competitor analysis, ebook ni bagus untuk anda..


ops p/s: ebook ni bukan pasal SEO tau.. ebook ni pasal mcmana nak research keyword yg boleh memberi pulangan lumayan kepada kita


dan ini pula seorang lagi otai SEO yang merupakan orang besar di WC ini:

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pertama kali saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada TT kerana memberi peluang kepada saya untuk membaca ebook beliau agar dapat dikongsi bersama dengan forumer lain.

Saya membaca ebook ini dengan mencuba meletakkan diri saya sendiri di dalam satu keadaan yang saya tidak mengetahui apa-apa mengenai keyword research. Alhamdulilah, dengan meletakkan diri saya dalam lingkungan keadaan berikut, ia dapat membantu pemahaman saya menyusuri perjalanan work flow yang ingin dikongsi bersama oleh TT.

1.Kandungan
Dari segi kandungan, ebook ini pada saya amat MUDAH difahami kerana TT telah memperincikan dengan jelas langkah-langkah dalam mencari keyword atau niche yang sesuai untuk dipromosikan.

Tema bagi ebook ini adalah keyword research dan ia adalah proses yang SANGAT PENTING. Kegagalan dalam mengenal keyword yang bersesuaian akan memberi implikasi dari segi masa mahupun tenaga. Justeru peringkat dalam mencari keyword yang bersesuaian dan lebih tepat lagi keyword yang profitable adalah sangat kritikal agar masa dan tenaga dapat di optimumkan pada peringkat promosi.

2.Workflow/susun atur kandungan.
Dengan visual added melalui video-video yang dibuat bagi setiap chapters/bab-bab dalam ebook ini memudahkan pembaca memahami dengan lebih mudah. Sangat mudah!!. Saya yakin pembaca lain tidak akan tersesat di tengah jalan kerana kandungan ebook yang disokong oleh visual video memudahkan pembaca mengikuti perjalanan ebook dari satu bab ke bab yang lain.

3.Technical aspect
Pada saya maklumat mengenai teknik-teknik pencarian profitable niche/keyword yang dedahkan sangat menarik. TT tidak mengunakan tools/software yang berbayar, semua PERCUMA!!!. Maksudnya selepas anda membaca ebook ini, anda boleh mula terus tanpa perlu nak beli apa-apa software. Sudah tentu software/tools yang berbayar banyak functionality nya, tetapi software tools yang percuma yang dikongsi oleh TT sudah cukup untuk pembaca menjana pendapat beribu-beribu US$ kalau kena pada keyword yang betul!!

4.Cadangan.
Untuk next version/release maybe v2.0, saya cadangkan agar proses SEO dimasukkan sekali agar ia menjadi pelengkap kepada proses keyword research yang dijalankan.

5.Kesimpulan.
Overall, saya bagi 4.5/5 bintang bagi ebook mengenai keyword research ini. Ebook yang saya recommend kepada mana-mana forumer yang masih gagal mencari keyword yang serasi dengan mereka.

Kepada TT, I wish you a good luck and i hope this ebook can be share outside of Wangcyber's forum for the benefits of everyone.



Berapakah harga Keyword Assassin?

Ramai yang mencadangkn harga RM50 hingga setinggi RM120!

Namun kerana ini adalah prelaunch maka saya akan beri harga pengenalan kepada warga WC sekalian..


Harga sekarang adalah RM70

Ini detail akaun saya.


Cimb Clicks
12290095517523
Muhammad Afiq Azwar

Maybank2u
164548084020
Muhammad Afiq Azwar



*Masukkan email [email protected] jika anda menggunakan Maybank2u atau CIMBclicks pada bahagian recipient's email.

*Sertakan detail pembayaran screenshot dan hantar ke [email protected] beserta nickname WC anda untuk mendapatkan download link.
 
Last edited:

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
Ini pula option pembayaran untuk Paypal ya..


spot RM70 - usd 21

alamat Paypal saya -
[email protected]


Siapa cepat dia dapat, siapa dapat (sori to say tak semua akan berpeluang untuk memiliki video course ni disebabkan quota yg telah ditetapkan), dia dapat cuba sendiri kehebatan Keyword Assasin!![/SIZE]


Saya juga ada sediakan 1 bonus SPECIAL , KHAS hanya untuk pembeli seterusnya yang membeli selepas 1.11 am 4 Disember 2009..

bonus1.jpg


Ini adalah 1 course Rahsia untuk membina mailing list anda dengan Pantas dan juga Efektif. Mengandungi sehingga 96 minit ataupun 1 jam 36 minit video!



============================================================

Sebenarnya ramai yang telah mencadangkan dengan harga yang jauh lebih tinggi ya..
Tapi untuk permulaan, harga di atas adalah dalam perancangan saya...

Di sini saya nak tunjukkan cadangan-cadangan harga.. Saya akan menaikkan harga peringkat demi peringkat seperti yang mereka cadangkan. Jadi better grab sementara harga masih rendah..



!

P/S TQ kepada aurora ice susah2 pm sya jemput review... cadangan ebook ni sesuai dijual dengan harga RM100.

PPPS Jangan takut nak jual mahal, ebook anda sgt berkualiti walaupun ini ebook pertama...


harga rm25-rm40 ..
tapi kalau kat luar ni .. sure USD30 - USD50 ..
ko jual RM50 la aurora ice.. ebook ni sempoi la..
:D

kalo harga lak, range RM25-RM50. or naikkan siket2 ikut jumlah jualan. xkan nak jual kat wc je?
harga cadangan :

(ebook + video) : RM50 ke atas (kalau letak RM70 dan keatas pun masih berbaloi)
Saya vote untuk harga rm50 ke atas dengan info yang tidak ternilai siap dengan video sekali.Memang berbaloi dapatkan panduan ini.
Harga cadangan:RM40 untuk pengenalan.Utk
pengenalan yer.Jual RM60 pun masih berbaloi utk beli.
harga cadangan : RM39 - 49 (ebook & video sahaja) tapi kalau disertakan bonus2 maybe dalam RM59 - 69?
em....harga RM 50.00 i think tak ada masalah he he
So, saya mencadangkan produk ini DIJUAL pada HARGA RM 80!!
Saya rasa E-Book ini sesuai dengan harga Rm50.00. Kerana ianya berkualiti.

aku up lagi jadi RM120. affiliate komisen 75%. kalo tak, tak clickbank la
Ebook yg sangat bagus. 3 teknik penting yg mudah difahami ml ebook & video. Ada case study. Harga cadangan RM40-RM50.
Untuk ebook berkualiti macam Keyword Assassin ni saya vote harga RM50 ke atas sebab ada disertakan video dan case study.


Ini pula adalah serba serbi cerita tentang creator Keyword Assassin, Aurora Ice.
http://www.wangcyber.com/forum/moti...ita-im-slumdog-millionaire-by-aurora-ice.html

Di sini saya akan sertakan beberapa review dan testimonial yg tidak sempat saya sertakan dalam 1st post, sebab dah full, tak boleh tulis dah

================================================================================

UPDATE:
Dah setel baca aurora punya ebook..!!

MY REVIEW:

Seriously sebelum aku kasi review meh aku cite sikit most problem dalam nak main CJ/CLIKBANK/AFFILIATE etc..and etc..
= Pemilihan "keyword".

Yap ade beratus2 dan beribu2 dan jugaaa.... beratus2 ribu keyword yg "people" search setiap hari..
tp nk cari yg paling bernilai dan boleh diconvert untuk = $$$$$ memang susah...

Pemilihan keyword adelah top atau keje pertama yg IM akn buat before attack sesuatu niche..

Silap pilih keyword = NO MONEY!
Silap pilih keyword = KERJA2 MARKETING YG BERPELUH2 DIBUAT = NOTHING!!

So dengan adenye ebook Keyword Assassin by Aurora aku rase semua pr0b dapat disetelkan dgn rilek's
sambil mkn kuaci jek heher...

Rase seolah2 seperti ade bayangan yg memengang tgn korang dan mengerakkannye untuk kerja pemilihan keyword yg perfect untuk hasil yg sempurnaaaaaaaaaaaa.... ahhhhh.....

Jika korang rasa korang betul2 serius dalam perniagaan internet dan juga serius untuk menjadi expertz dlm hal2 marketing trough SEO bagi aku... ebook nih wajib berada dlm file "My Document" anda...

Dan nak menambahkan lagi umph die kasi combine dgn NMD memang power heher

Seriously aku memg agak down dari segi pemilihan keyword, tp boleh lah kalau hal2 "Marketing"..

boleh diakatakan 24jam dia asik cite pasal pemilihan keyword ... keyword and keyword heher

So boleh dikatakan die otai analisis untuk "keyword"...

So xperlu musykil kalau rase nak rembat 1 this hot item heher....

So bile dah ada ebook ini yg 100% lengkap dan smooth ....

Percayalah... the rest keje2 IM business korang untuk dominate / marketing / market etc...

dapat berjalan dengan selesa tanpa sebrang tekanan...

RATING EBOOK: ***** / Bagus
Konsep: ***** / Pemilihan keyword yg senang ditembusi untuk top 1# di SERP! + Traffic!
Pemahaman: ***** / Disertakan sekali dgn video yg kalau x phm jugak tataw r... heher :D
Nilai/Value: Memang bernilai





p/s: "*" = bintang heher

Review saya:

Saya bukan pakar SEO, tetapi dulu saya GILA SEO... alhamdulillah saya mampu membuat/meletakkan website saya dalam google dot com dalam masa 2-3 minggu.
Apa petuanya? Kaji pesaing anda! Tiru kelebihan yang ada pada web pesaing anda dan baiki kekurangan yang ada pada web pesaing anda.
Saya mengambil masa 3-5 hari untuk mengkaji pesaing saya.
Alhamdulillah kini kerja2 mengkaji pesaing itu dapat dikurangkan sebanyak 50% dengan bantuan "Keyword Assassin" yang Aurora Ice hasilkan.
Anda mungkin tidak ,mengetahui perkara2 yang patut anda kaji mengenai pesaing anda,
jangan risau kerana Aurora Ice ada tunjukkan perkara2 tersebut.
Sebagai pengkaji website pesaing, saya sudah mengetahui "rahsia terlarang" mukasurat 31 sejak dulu lagi dan ia wajib diketahui oleh para pengkaji website pesaing.
Terima kasih Aurora Ice.

Tambahan:
Markah untuk mencari keyword saya boleh beri 99% kerana sudah lengkap.
Untuk mendapat tempat pertama dalam google.com, maklumat yg ada dlm ebook ini baru 25%
tetapi Aurora Ice ada memberi cadangan untuk mendapatkan yang 75% lagi. :)

p.s: Aurora Ice juga telah menyatakan awal2 bahawa ebook ini beliau hasilkan dgn lebih penekanan kepada keyword research.

Salam bro,

Nie komen saya berkenaan ebook dan Video tutorial anda..

" Satu product yang pada saya memang sukar didapati di dalam bahasa Melayu.

Penggunaan bahasa yang mudah untuk difahami. Ia amat sesuai untuk semua golongan terutama mereka yang benar2 ingin mengetahui selok belok bagaimana untuk menambah bilangan pengunjung dengan melakukan seperti apa yg bro aurora sharekan..

Pada permulaan, saya menganggap ia hanyalah seperti ebook2 yang lain. Tetapi ternyata tangaapan saya silap!!

Ia pada saya boleh dikatakan lengkap untuk menjadi satu produk KAJIAN Keyword untuk target pasaran anda!!!

Pasti anda tidak akan rugi selagi anda :-

1- Melakukan Pembacaan setelah mendaaptkannya
2- Anda melaksanakan seperti apa yang telah penulis sharekan..
3- Tanpa kedu-dua perkara ini, jgn salahkan penulis jika anda tidak berjaya!!!

So, saya mencadangkan produk ini DIJUAL pada HARGA RM 80!!

Mengapa? Selain dari penulisan yang dikongsikan berserta gambar. Satu persatu, penulis juga menyediakan VIDEO untuk memastikan pembaca/pembeli tidak merasa gusar akan kesilapan yang akan tertinggal!!

p/s:- Ini adalah ulasan IKHLAS saya. Terima kasih kepada owner kerana menjemput saya 'Mereview' produk berharga ini. Walaupun bayaran tiada, pada saya ILMU yang saya peroleh melalui RAHSIA KEYWORD ASSASSIN bro Ice amat berharga!!!

Sekian dahulu!!! Jangan lupa 2 PERKARA nie selepas anda membeli!!!

1- BACA
2- AMAL!!!

Tanpa kedua2 perkara ini!! RUGILAH anda!!!

Sekian, salam kejayaan buat pembeli/pembaca dan juga Owner Ebook ini!!
 
Last edited:

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
Sambungan..

satu produk yang bagus.. saye dah abis baca dah,,.. ebook yang mengandungi tips research keyword dengan kaedah yang betul...teknik ini boleh digunakan untuk menaikkan ranking di enjin carian atau seo kalau kita ikut tips yang betul... boleh digunakan juga untuk research keyword yang sesuai untuk adword... memaparkan kaedah menggunakan tool2 yang sesuai... dan yang paling best... mengajar anda dengan video tutorial.. amat mudah untuk difahami... tahniah....


tq aurora,

50+ page padat dengan info and trick2. Bukan keyword research ja ni.. ada sentuh juga tentang analisa pesaing..software yg sesuai (free lak tu) , case study pon ada.. penyampaian straight to the point tak melalut. Teruja betol part "encik google pon tak kasi accurate data" , berapa harga? bila mau lancar.

ebook yg bagus sesuai utk newbie sbb mudah paham. utk yg dah biasa dgn seo maybe anda ada terlepas pandang sesuatu, jadi manual ni boleh tambahkan lagi knowledge anda.

produk yg berkualiti dan boleh dikatakan salah satu cabang internet marketing yg sebenar, bukan sekadar membuat ebook for the sake of menjual ebook. ada case study means this technique is proven working. no bull, no fluff.. 2 thumbs up!

REVIEW:

Antara teknik yang lengkap & paling mudah pernah saya baca.Terlampau Sesuai untuk mereka yang tiada pengalaman . Ebook ni memang mudah dibaca (tak bosan) screenshot pun banyak. video yang disediakan pun mudah nak faham (boleh nampak step by step macam mana aurora buat)

kenapa perlu dapatkan keyword assassin ini?

- mudah dibaca & diaplikasikan
- Pendedahan cara mendapatkan keyword yang kurang pesaing,berkualiti (buyer keyword), etc...
- dan banyak lagi trick yang jarang diketahui.
- teknik ni terbukti berkesan! boleh rujuk kat bahagian last page ebook dan video no 5
- yang lain Encik kekuda dah bagi tau.. hehe

p/s: review di atas berdasarkan tahap pengetahuan sy dalam seo & keyword research. memang banyak bende baru saya belajar. Tahniah kepada aurora.


Terima kasih!

Panduan yang sangat hebat. Simple dan padat... tepat kearah apa yang nak dicari iaitu keyword.

Panduan ini sesuai untuk semua dalam mencari keyword yang sesuai baik Clickbank, adsense ataupun traffic ke site. Baga yg newbie atau yang masih tak tahu cara mencari keywords anda bolehlah memiliki E-Book Keyword Assassin ini. Anda yang bosan membaca boleh melihat video yang dipersembahkan secara terperinci [ibarat cikgu yang mengajar online].

Terima kasih kepada Saudara Aurora Ice kerana berjaya menghasilkan E-book yang berkualiti dan terBaik. terus terang saya katakan E-Book anda ini bukan e-book sampah yang banyak muncul sekarang.

Saya rasa E-Book ini sesuai dengan harga Rm50.00. Kerana ianya berkualiti.

Kepada yang belum mendapatkan E-Book ini dapatkan hari ini sementara harganya masih murah. Anda akan tersenyum setelah memilikinya kerana mencari keyword akan menjadi mudah dan amat mudah.

Jangan tunggu lagi....

Tahniah kpd aurora ice kerana sudah keluar e-book Pertama yg lengkap tentang Mencari Buyer Keyword.

e-book ini akan menunjuk cara Step by Step, bagaimana nak dapat SEO ranking di Page pertama Google dgn menggunakan kaedah PERCUMA!

- Penulisan e-book pun Jelas & dibantu lagi dgn Penerangan Video. Jadi tiada masalah utk fahami walaupun anda Newbie

- Ada diterangkan Niche apa yg Perlu dielakkan. Sebab bukan semua niche yg senang blh dpt ranking di Page pertama Google

- Apa yg ditunjukan bukan Teori semata-mata sebab penulis ada tunjuk hasil kerjayaan experiment KEYWORD ASSASSIN utk dpt ranking di Page pertama Google

In short, keyword drp teknik KEYWORD ASSASSIN adalah buyer keyword & bukan sebarang keyword. Jadi amat sesuai utk buat affiliate (Clickbank, Amazon etc) & Adsense(agak High paying keyword sebab buyer keyword)

saya sokong ngn rizalembi

E-Book Keyword Assassin MEMANG GEMPAK!!!!!

sekarang nie aku dah x da masalah nak cari keyword yang kurang competitor tapi tinggi jumlah carian..Rugi ooo x beli ebook bro Aurora Ice..review ikhlas dari aku..dah beli jgn lupa amalkan nanti x kemana ilmu 2..

REVIEWS :

Ebook yang berkualiti , tepat dan padat!

Kepada anda yang inginkan trafik , affilate sales , klik adsense dll , ini adalah ebook yang sgt sesuai untuk anda!

FIKIR SEJENAK

* Apa gunanye website/blog tanpa trafik?
* Affilate tanpa sales?
* Adsense tanpa klik?

Dengan memiliki ebook ini, anda akan didedahkan dengan teknik-teknik mencari keyword yang betul dan tepat untuk mendatangkan hasil dari segi sales/click adsense/trafik.

Isi kandungan sangat mudah difahami dan disertakan video tutorial untuk anda membuat rujukan! `sesuai untuk sesiapa sahaja, bahkan newbie juga harus memiliki ebook ini!


Review saya.

Ia amat sesuai untuk teknik SEO dengan menggunakan keyword yang berkualiti senang mendominasi.

1.Teknik memang best dan terbukti berkesan dengan contoh dan casestudy yang diberikan(tak takut tambah persaingan ke :) )
2.dibantu dengan video penerangan.best gak layan video ni.So boleh tambah kefahaman
3.Cara yang diajar step by step dan siap tunjuk gambar2 berkaitan
4.penggunaan tool yang membantu untuk mengatasi kelemahan pihak lawan(ade gak tool yang saya tak tahu)
5.Penerangan konsep untuk mendominasi keyword dan seterusnya kaedah pemilihan keyword yang bagus(teruja tengok ia dibongkar satu persatu)
6.Saya vote untuk harga rm50 ke atas dengan info yang tidak ternilai siap dengan video sekali.Memang berbaloi dapatkan panduan ini

Wow ... WAJIB beli!

Itu jer yang aku boleh ckp.Jika korang buat affiliate,jika
korang buat adsense atau apa2 pun di internet.SEO adalah
antara cara pemasaran yang paling efektif dan yang penting,PERCUMA.

Pro Keyword Assassin

Detail tentang cara2 pemilihan keyword utk mendapat'kan
rank yang tinggi di google tanpa SEBARANG MASALAH.
Confirm google bg rank tinggi punya.Korang ada keyword,
gunakan cara keyword assassin utk analisa.Dan kerja seo
korang tak SIA2 dan yang penting tak BUANG
MASA.

Kacang jer kalo guna Keyword Assassin!

Contra Keyword Assassin

Video dah ok.Cuma penyampaian mcm tak kena je.Kalo
boleh tukar cara penyampaian mcm bagi talk kt seminar.Hohoho
... keras dan padu.

Tp aku lebih suka baca ebook.hehe ...

semudah ABC!

saya dah baca beberapa ebook, email, artikel etc. berkenaan keyword research,
dan semuanya menjanjikan ranking di 1st page google. Saya percaya semuanya berkata benar
dengan bukti2 yg ditunjukkan.

Tapi ada satu masalah yang datang secara tak langsung bila habis membaca.
Masalah tu ialah "tekanan" untuk aplikasikan sesuatu teknik tu.
kebanyakan teknik kelihatan agak complicated untuk diikuti.

Tapi berbeza dengan keyword assassin. Penerangan yang ringas dan jelas serta mudah difahami.
Hanya membabitkan 4 langkah mudah dan teknik2 semudah ABC untuk membolehkan mendapat tempat
dihati en. google.

Saya amat tertarik dengan pendedahan rahsia terlarang. Dengan kata lainnya, rahsia
terlarang cuba memberitahu bahawa untuk mendaptkan 1st page di google sangatlah mudah
sebenarnya. Satu jalan penyelesaian kepada mereka yang amat takutkan jumlah competition
di google.

Sebuah poduk yang sangat simple (semudah ABC) tapi padat dengan teknik2 berkesan yg mudah
difahami dan yang penting tidak membebankan untuk diikuti.



Anda boleh lihat sendiri testimonial dan review ikhlas daripada mereka di thread ini,

http://www.wangcyber.com/forum/wts-...estimonial-untuk-produk-keyword-assassin.html
 
Last edited:

ajisaziz

freshman
Joined
Oct 29, 2008
Messages
1,383
Points
36
arghh bestnya..
aku dah nak beli nih
tapi ayat kat atas tu:
"rahsia besar penipuan Google tentang search engine.."
nanti kalau google tahu n wat update camana? boleh pakai lagi tak ebook ni masa tu?
apa yang ada dlm ebook ni yg membuatkan mungkin tahan lama?
bagi la hint skit.. :D
reply cepat taw
aku tgh usha yg list rm30 tu, masih ada lagi tu utk aku
tq
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
nama saya akan update selepas buat pembayaran..

pasal google update tu, saya rasa Google tak akan update.
sebab ini rahsia mmg tak ramai yang tahu..

dan kalau ramai yg tahu pun, hanya IM sahaja yg tahu. tak ada masalah sebab nya "penipuan" oleh Google tu hanya boleh di eksploitasi oleh Internet Marketer shj..

Google tak akan marah pun. Kalau tak caya, boleh tanya juara SEO kita, kekuda..

Dia pun rasa tak ada masalah tentang pendedahan trick Google tu..
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
waaa .. dah mula jual.. tahniah .. :D
ebook mmg sempoi .. ada video , ada ebook ..
senang paham la..
kalau baca ebook dan tgk video masih tak paham , hehehe taktau la mcmana .. :)
tapi ebook + video TT mmg sempoi..
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
35
kami mahu affiliate.

kami mahu affiliate.

kami mahu affiliate.

hehe.. tahniah bro atas pelancaran.. boleh pakai kat eBay ni.. haha...

p/s : bro, ada option pembayaran pakai paypal x ?
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
aurora ice,

just nk tanya, adakah produk ini sesuai utk produk tempatan? atau target utama produk ini oversea shj?

major dalam Keyword Assassin ni terbuka pada adsense dan juga affiliate. dan juga apa jua bisnes lain, yang cuba mendapatkan trafik drp Google search listing..

Sekiranya bro nk target trafik drp search listing Google, maka Keyword Assassin adalah sesuai untuk bro, tidak kiralah bro nk main local ataupun international..

Harap jawapan saya jelas..


kekuda: yea yea.. terima kasih bro.. testi2 bro tu yg tambah value pada thread ni.. tq again..

ahfizfazi: okie bro.. selagi sy tak update list kat thread ni, walaupun kuota dah penuh, anggap saja bro still dapat spot utk harga tersebut ya :)
 

aurora ice

Senior
Joined
Dec 22, 2008
Messages
2,234
Points
38
kami mahu affiliate.

kami mahu affiliate.

kami mahu affiliate.

hehe.. tahniah bro atas pelancaran.. boleh pakai kat eBay ni.. haha...

p/s : bro, ada option pembayaran pakai paypal x ?


affiliate? ya, di dalam perancangan.. tunggukan ya..
option paypal?

ada.. nanti saya update ya..
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
pakej y.e.s. xde ke bro?

proof google earning??
 

bestari

Senior
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,905
Points
0
pernah beli ebook seo by inspiration x??boleh bg komen??
 
Top