[Terhad!] Bonus The 4 Weeks To Freedom - 3 Orang Sahaja

AmirulFaisyal

Senior
Joined
May 22, 2006
Messages
581
Points
18
Assalamualaikum,

Untuk menunaikan janji saya kepada bro Zamri, di bawah
adalah senarai bonus-bonus saya untuk sesiapa yang
membeli produk The 4 Weeks To Freedom.

Bonus ini saya khaskan kepada 3 orang terawal
sahaja, bermakna orang yang pertama beli akan
dapat bonus #1, yang kedua bonus #2, dan yang
ketiga bonus #3.

Dan bonusnya adalah :

Bonus #1 - DVD course Pay Per Click Formula oleh Gauher Chaudry



Course ini diterbitkan pada tahun 2007 oleh super affiliate
Gahuer Chaudry. Dalam course ini dia ada ajar step by step
macam mana nak buat CPA marketing melalui PPC.

DVD course ni sesuai untuk mereka yang nak berjinak-jinak
dengan PPC dan CPA. Ada juga rahsia-rahsia PPC yang
Gauher gunakan untuk jana beribu-ribu USD dari CPA dan
dia cerita dalam course ni.

Bonus #2 - Stompernet DVD Course - Stomping the Search Engine 2



Course ni diterbitkan pada tahun lepas, dan ianya sangat-sangat
sesuai untuk anda yang nak belajar pasal SEO -Search Engine
Optimization.

Selain dari DVD, anda juga akan mendapat majalah the Net Effect
dimana di dalam majalah tersebut ahli-ahli dari Stompernet Faculty
berkongsi kepakaran mereka dalam teknik-teknik tertentu dalam
SEO seperti link building, keyword research, social media, dan
juga business building.


Bonus #3 - DVD dan Majalah DotComSecrets



DVD dan majalah ini diterbitkan oleh Rusell Brunson, IM
dan multi-millionaire dari US. Rusel ni saya sangat respek
dengan dia sebab business mindset dia sangat-sangat
bagus. Dalam masa yang singkat je dia dapat bina nama
dan kredibiliti dalam dunia IM, dan bisnes dia setakat yang
saya tahu dan mencapai perolehan sebanyak USD20 juta.

Dalam majalah dan DVD ni Rusel banyak cerita pasal mindset,
macam mana nak tentukan business model pilihan, cara
pemasaran. Juga diselitkan tips-tips dari staff-staff company
Rusell terdiri daripada pakar-pakar dalam bidang SEO,
Copywriting, dan juga graphic design.

3 cara ringkas untuk mendapatkan bonus ini :

1. Klik link dan buat pembelian melalui link di bawah :

http://automationcart.com/jvm/s232/73no/2204

(Untuk pastikan anda beli dari link saya, anda boleh
lihat nama saya - Amirul Faisyal di bahagian paling
bawah di order page.)

2. Hantarkan emel beserta bukti pembelian ke
emel saya - sales[at]sistemrahsia.com

Jangan lupa sertakan maklumat ini :

Nama :
Emel :
Bukti Pembelian :
Alamat Rumah :
No. Telefon :

3. Saya akan verify bukti pembelian dan akan
hantar bonus anda secepat yang mungkin.

Itu saja tawaran bonus istimewa saya, hoho.
Ada kemusykilan boleh tulis terus di thread ini.

Amirul Faisyal
 

Zamri Nanyan

Senior
Joined
Jun 28, 2006
Messages
1,144
Points
38
Wow! Hadiah bonus yang ada kelas...

Ni first time saya "nampak" hadiah yang ditawarkan...
Produk fizikal ni memang mengancam. :)

Siapa tak beli lagi The Four Weeks To Freedom, boleh
consider beli dari Amirul. Nak ikutkan, saya pun nak
hadiah DVD tu... he he...

All the best Amirul & TERIMA KASIH!
 

AmirulFaisyal

Senior
Joined
May 22, 2006
Messages
581
Points
18
Wow! Hadiah bonus yang ada kelas...

Ni first time saya "nampak" hadiah yang ditawarkan...
Produk fizikal ni memang mengancam. :)

Siapa tak beli lagi The Four Weeks To Freedom, boleh
consider beli dari Amirul. Nak ikutkan, saya pun nak
hadiah DVD tu... he he...

All the best Amirul & TERIMA KASIH!
Terima kasih bro! All the best for you too! :)

terbuka lagi ke ni?
Masih lagi terbuka ni, hoho
 

Aze @ Ajam

freshman
Joined
Jul 21, 2009
Messages
287
Points
0
bro, memandangkan tu produk2 fizikal... kalau2 ada soalan berkenaan apa yang diajar (misalnya, bab2 CPA), kepada siapa kita nak bertanya ya bro? :D

sorrylah kalau soalan ni nampak camgitu je... just curious... :D
 

AmirulFaisyal

Senior
Joined
May 22, 2006
Messages
581
Points
18
bro, memandangkan tu produk2 fizikal... kalau2 ada soalan berkenaan apa yang diajar (misalnya, bab2 CPA), kepada siapa kita nak bertanya ya bro? :D

sorrylah kalau soalan ni nampak camgitu je... just curious... :D
Soalan yg menarik, saya pun tak terfikir pasal ni.

Sebenarnya tiada bantuan akan diberikan, jadi pembeli
kena usaha untuk fahamkan apa yg diajar dlm course
tersebut. (biasanya tak susah sebab dia ajar melalui
video + coursebook).

Unless kalau nak bantuan daripada pencipta produk (Gauher)
ni, boleh beli original course PayPerClick Formula v.2.0 pada
harga usd $1,297.00 kat sini :

http://www.payperclickformula.com/index3.html
 
Top