TERHAD 29.9 warga WC!! BLUEPRINT RAHSIA percuma jika....

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Salam rakan-rakan WC yang disayangi dan dihormati semua..

BLEUPRINT RAHSIA INCOME 6 ANGKA DIBONGKARKAN!!



Dan selamat petang saya ucapkan.


Di kala saya sedang membuka thread ini, saya
sudah beberapa hari selesai berkongsikan ilmu
dan pengalaman saya dalam bisnes produk digital
iaitu bisnes ebook kepada peserta-peserta
SEMINAR PAKAR EBOOK hampir 100 orang termasuk
13 usahawan internet tanahair yang terdiri
daripada....

Zamri Nanyan..sifu IM Malaysia

Raja Kamil...IM yang dah masuk International arena

Zahrul Azua...pakar sales letter Malaysia

Mazlie Nadzri...Grafik Designer dari Virtual Niaga

Dan ramai lagi.....


Ternyata seminar kali ini mendapat sambutan hebat.
Ternyata mereka sangat..sangat bersemangat untuk mempelajari
ilmu dan perkongsian saya dalam perniagaan ebook..


Ebook adalah salah satu jenis bisnes menjual produk
digital di internet. Ianya sangat menguntungkan
jika ianya mendapat permintaan tinggi...


Bisnes internet - menjual produk digital adalah
salah satu daripada pemasaran informasi. Usahawan
yang terlibat dalam bisnes ini dipanggil..........


pemasar-pemasar informasi melalui internet


Mereka mengumpul informasi, mempakejkannya samada
dalam format...

# ebook @ ebuku (buku digital - biasanya format PDF)
# audio - MP3 atau MP4..
# Video...
# perisian/software/sistem


Kemudian mereka menjualnya kepada orang ramai pasaran,
samada tempatan atau antarabangsa, yang mana mereka
sangat menggilai atau sangat memerlukannya. Produk
digital ini mudah dicipta, murah untuk dihasilkan
dan paling menarik.....


Iaitu..


Ianya menghasilkan KEUNTUNGAN yang sangat..sangat
BESAR..

Seperti saya hasilkan ebook:

# Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan - kutipan jualan
hingga kini - lebih RM100k

# Emas-Emas Yang Hilang - RM125k dalam masa 40 hari

# Rahsia Affiliate Kerajaan - RM80k 30 hari

# Pakar Ebook - RM80.3k dalam bulan puasa 2010



Kenapa ianya sangat laris? Anda tahu?

1. Orang ramai sedar tentang nilai atau berharganya
informasi...

2. Mereka sanggup bayar untuk memperolehi informasi
ini...

Ye la kan. Daripada mereka bersusah-susah mencari
informasi tersebut, yang mungkin memakan masa lama,
memakan kos yang tinggi, dan belum tentu berjaya,
baik mereka belajar dari orang yang SUDAH ADA
JAWAPANNYA bukan..


Sebagai contoh:
" Anda minat nak belajar membaiki kereta. Adakah
anda sanggup mencuba-cuba untuk membaiki kereta..buka skru
sana, buka skru sini..Itu belum tentu berjaya. Silap-silap
haribulan meletop kereta anda. Anda membuang masa dengan
mencubanya..anda mungkin terpaksa keluarkan kos yang tinggi
jika cubaan yang anda buat tu menyebabkan kereta anda bertambah
rosak..Daripada buang masa, buang duit, buang tenaga, kenapa
anda tak cari atau belajar dari mereka yang dah berjaya..iaitu
mekanik. Mekanik ni kan dah ada jawapan yang anda perlukan.
Dapatkan jawapan tersebut padanya.."


Satu contoh lagi:
" Anda minat belajar bisnes internet. Daripada
Anda buang masa untuk cari informasi percuma di
internet, cuba try n error, baik anda belajar
dari mereka yang dah berjaya. Mereka yang dah tahu
penyelesaiannya...Kenapa perlu buang masa? Kenapa perlu
try n error jika jawapan dah ada..


Tahukah anda..

# Gobala Krishnan - menjana income RM152k dengan menjual
e-buku/ebook yang hanya 12 muka surat saja..

# Irfan Khairi - menjana RM60k++ dengan ebook Mentor Jutawannya

# Gobala & Zamri Nanyan - Menjana lebih RM200k dengan produk
digitalnya (video, ebuku) Rahsia Clickbank mereka..

# Muaz Hadi - RM120k dengan ebook exam PTD nya..

# Labanon (Flarebiz Network) - RM300k (mungkin lebih tinggi lagi)
dengan sistem Niagakit nya...

# Suthan M - Berjaya menjadi jutawan setelah menjual ebuku/ebook
nya di pasaran global..

# Patric Chan - menjadi jutawan dengan menjual produk digital di
serata dunia melalui internet..


Patric Chan pernah berkata:
" Letakkan saja saya di mana-mana di muka bumi ini dengan syarat
ada komputer dan internet - pasti saya boleh buat duit"



Itulah hebatnya perniagaan produk digital..suatu produk informasi
yang mungkin dibuat dalam format ebook, audio, video, perisian, sistem.


Ianya mampu mendatangkan pulangan lumayan. Modal rendah untuk hasilkannya.
Tapi keuntungan sangat tinggi....


Anda juga patut ceburi bidang perniagaan internet - produk
digital ini walaupun secara sampingan. Saya juga telah memulakannya
secara part time sejak Disember 2009...


Jika anda ingin belajar bagaimana menjalankan bisnes produk
digital ini, Zamri Nanyan iaitu Sifu IM Malaysia telah berkerjasama
dengan pakar IM antarabangsa - menghasilkan panduan berbahasa melayunya.


Iaitu..


Pakej Pakar Produk Digital...

Ingin ketahui lebih lanjut dan berminat nak dapatkannya, sila layari
url di bawah:
http://pakarebook.com/videorahsia/


Dan jika anda membeli Pakar Produk Digital dari link affiliate
saya, saya berikan bonus bernilai RM229 iaitu Kajian Kes Pelancaran Ebook
Office keluaran saya:

# Video Case Study Pelancaran Ebook RLTKK

- Rahsia bagaimana menjana hasil jualan melebihi RM100k secara pasif
akan dibongkarkan kepada anda. Ada 9 video semuanya.

# Video Case Study Pelancaran Ebook RAK

- Bagaimana rahsia RM80k 30 hari didedahkan walaupun 2 hari terawal
pelancarannya saya tak online kerana outstation kerja di Labuan.

# Video Case Study Pelancaran Ebook Emas-Emas Yang Hilang

- Bagaimana tak pakar tapi boleh jual ebook hampir RM125k 40 hari.
Teknik manipulasi pakar untuk jana untung lumayan dibongkarkan!!

# Video Case Study Pakar Ebook

- RM80.3k 30 hari dihasilkan hasil panduan ajar orang bisnes ebook.
Teknik pra pelancaran terhebat didedahkan. Rahsia pakar-pakar
produk digital dibongkarkan.

Dan tambahan bonus lagi buat anda...

# Video Case Study RM120k Muaz hadi
- teknik-teknik menjana RM120k Muaz Hadi (seorang anak didik saya)
dengan penjualan ebook exam nya. Rahsia JV dikongsikan..smart
affiliate partner didedahkan...

Nak lagi bonus...

# Software Pakej Newbie - 4 software
- Nak buat minisite jualan dengan mudah, pantas dan sempoi?
Nak buat landing page untuk kumpul emel? Nak buat borang
pesanan? Nak buat contact form? Semuanya dipermudahkan
dengan software ini...


Nak bonus lagi..Cukuplah, yang saya bagi tu pun sangat bernilai.
Beli Pakej Pakar Produk Digital keluaran Zamri Nanyan di link ini.
-->http://pakarebook.com/videorahsia/

Dan emelkan ke saya bukti pembelian di [email protected] . Dan saya akan berikan semua
bonus yang saya tawarkan dan anda boleh mulakan BISNES PRODUK
DIGITAL anda hari ini juga walaupun secara part time...

NOTA: Pembelian anda dilindungi dengan jaminan pulangan wang kembali
selama 30 hari. Dapatkannya dulu, nilaikannya..Dan ianya dijamin
mampu membantu anda..Apapun tawaran saya TERHAD untuk
99 yang terawal saja. tawaran serupa sedang dibaca oleh beribu
- ribu pembaca yang lain. Mereka semua pastinya cuba bertindak
pantas untuk dapatkannya. Jadi jangan terlambat jika anda
berminat...JANGAN SAMPAI ANDA TERIMA NOTIS EMEL BERTAJUK:
"Maaf! Tawaran BONUS Case Study BLEUPRINT Telah DITUTUP."
Tawaran sebegini bukan selalu-selalu ada.




JaMaL
 

faiz_sufi

freshman
Joined
Sep 11, 2009
Messages
435
Points
0
tawaran yang gempak dari Pakar Ebook...memang susah nak lepaskan peluang ni...thumbs up
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
tawaran yang gempak dari Pakar Ebook...memang susah nak lepaskan peluang ni...thumbs up
terima kasih Faiz...

Nampak peluang terhebat ini..apa lagi?

Dapatkannya sekarnag sebelum saya tutup offer ini.
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
nampaknya tiada yang berminat..:)

Jadi, saya terpaksa tutup tawaran ni dalam masa terdekat...

PS: ke nak bagi review dulu?
 

nikdin

freshman
Joined
Dec 22, 2008
Messages
5
Points
1
tawaran yang sangat menarik. saya sekarang ni dah overload rasanya. apa pun terima kasih
 

shaifulazhan

Senior
Joined
Dec 1, 2009
Messages
1,705
Points
38
Wahh.. Meletup-letup bonusnya.

Kepada yang dah dapatkan, ianya pasti berbaloi-baloi. Betul tak?

Ini bonus harga lebih RM1000 ni.

Jadi.. Tawaran dah pun ditutup rasanya.
 
Top