>>terhad<<18 julai : Seminar pemasaran facebook. Rm40.

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38


Salam dan selamat sejahtera kepada seluruh warga WangCyber. Satu seminar pemasaran FaceBook
akan dianjurkan oleh IM Groupe di IM Traning Center ( IMTC ) seksyen 7 Shah Alam.




OBJEKTIF:

1) Membongkar rahsia bagaimana menggunakan FB sebagai medium promosi PERCUMA yang sebenarnya tidak
diketahui oleh orang ramai.

2) Teknik bagaimana untuk meningkatkan kredibiliti sebagai usahawan online ataupun offline.

3) Mendedahkan cara yang sebenar untuk meningkatkan jualan produk anda, tidak kira fizikal
atau pun digital.

4) Ketahui kaedah untuk tingkatkan SEO blog, forum , atau laman web jualan anda hanya semudah
A-b-c.

5) Jika anda tidak mempunyai ramai rakan atau list dalam FB, seminar ini akan bongkarkan cara yang
pantas untuk anda memiliki ribuan rakan
niaga di dalam list FB.

6) Bagaimana memastikan perniagaan anda bergerak secara viral, sudah pasti ia tidak memenatkan
anda untuk promosi.

7) Didedahkan juga teknik untuk menjana income di FaceBook, walaupun anda tidak mempunyai produk fizikal
atau produk digital.



SASARAN :

1) Usahawan offline - menjual kuih ( raya nak dekat dh) jual tudung, baju, minyak wangi dan lain2.

2) Usahawan online - ebook, sistem kedai online, lagu MP3 dan apa saja produk digital.

3) Usahawan perkhidmatan - menyediakan catering, tuisyen, menjahit manik, dan sebagainya.

4) Affiliater - agen buku, agen jualan pakaian dan sebagainya.


BILA :

Tarikh : 18 Julai 2010

Masa : Jam 9.00 pagi - 5.00 petang.

Lokasi : IM Traning Center Seksyen 7 Shah Alam ( sebelah bangunan JAKEL )
IM Training Center
22B, Jalan Plumbum P/7p
Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor

Peserta : TERHAD 30 orang sahaja.

Yuran : RM 40.00 Sahaja.


Makan: 3 kali. Pagi, tengahari, petang

SPEAKER :

En Azrul ( Panduan Fan Page Facebook ) www.kuasafanpage.com

En Safuan ( pakar pemasaran FB )


TENTATIF :

8.15 - 9.00 - Pendaftaran peserta seminar.

9.00 - 1.00 - Saudara Azrul : - Pengenalan Facebook sebagai medium pemasaran yang percuma.
- Cara yang sebenar untuk branding kan perniagaan anda.
- Manupulasi tool Fan Page untuk meningkatkan jualan anda.
- Jadi kan FB viral untuk perniagaan anda.

1.00 - 2.00 - Rehat dan makan tengahari ( makan disediakan )

2.00 - 5.00 - Saudara Safuan : - Bagaimana untuk memasarkan produk fizikal, digital dan servis.
- Bagaimana mencipta ayat jualan yang HEBAT!
- Menjana income di facebook tanpa mempunyai apa-apa produk pun.
- Cara yang sebenar untuk tingkatkan list FB ( bukan SPAM ye )

5.00 - 6.00 - Seminar bersurai ( boleh je klu nak lepak-lepak ;) )

PENDAFTARAN KINI DIBUKA:
Jika berminat untuk turut serta, boleh buat bayaran di
MAYBANK
No Akaun: 514150064764
Nama: Jamaluddin Bin Bahari... See More
3rd Party Email: [email protected]

CIMB BANK
No Akaun: 06100071528528
Nama: Jamaluddin Bin Bahari
3rd Party Email: [email protected]

Emailkan kepada saya dengan tajuk: SEMINAR FACEBOOK IMTC - email [email protected]

Sesiapa yang berminat, jom daftar sekarang. Bukan calang-calang orang yang menyampaikan talk.

 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
Wah, best nye seminar. Rasa mcm dh tahu, tp rasa mcm belum cukup ilmu lg. Nak pegi ke x ni yek?
 

mfahmi

Newbie
Joined
Dec 22, 2006
Messages
1,399
Points
36
wah...best ni...

kalau beli kuasa fan page dapat pegi seminar ni kan best...hehehe

.
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Menariknya seminar ni.... boleh tambah ilmu ni
ye sudah pasti menambah ilmu..dipersilakan.

Wah, best nye seminar. Rasa mcm dh tahu, tp rasa mcm belum cukup ilmu lg. Nak pegi ke x ni yek?
mana tahu dapat ilmu baru dari speaker..jom
mai...makanan disediakan.....

tu la, cam best jer. rasa2 cam nak join gak.

Book dulu boleh?
boleh je bro amin...jemput datang

wah...best ni...

kalau beli kuasa fan page dapat pegi seminar ni kan best...hehehe

.
ni lain dari KFP..

same ke dgn kfp tu..?
sebab yg tu harga mahal sikit lah..

lain...KFP tu fokus poda fanpage...
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
mana tahu dapat ilmu baru dari speaker..jom
mai...makanan disediakan.....
Makanan punya pasal, aku mesti pegi.
X de la, gurau je, ilmu didahulukan. Aku nak join.
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Salam En. Jamal,

Sy minat jugak la nak join.....menarik! tp buku fanpage yg dibeli tu pun tak sempat lg nak baca, seminar ini terus praktikal la kan.....lagi senang.....terus nampak......terus faham.....tp sy booking dulu nak check tarikh tu free ke tak......tp akan confrimkan secepat mungkin :)
ok..leh booking...

Makanan punya pasal, aku mesti pegi.
X de la, gurau je, ilmu didahulukan. Aku nak join.
join jangan tak join...
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Hmm dekat je dgn tempat saya :)
 

engshahrul

Senior
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,482
Points
38
huh, dh cukup berbaloi dgn 3 kali mkn, aku dh x perlu bonus dh. :D
 

kaiba910

Newbie
Joined
Oct 29, 2006
Messages
3,558
Points
36
Malu dan segan la nk jmpe otai2......hehe

Saya tggl pun kat seksyen 7. Tmpt ni mmg gile2 punye dkt la.Tgk la timing mcm mana nnt :)
 
Top