TERGEMPAR! Baju Emelmatik Money in the List untuk pemasaran emel

Joined
Oct 6, 2013
Messages
196
Likes
0
Points
18
Offline
#1
http://muazfaris.com/wp-content/uploads/2015/02/baju-emelmatik-ematik-network-560x560.jpg Hari ini, saya mahu penuhi perkongsian dalam catatan harian mengenai Baju Emelmatik yang baru saya terima semalam. Beberapa hari lepas saya ada kongsikan cerita mengenai Baju Mesotropin yang terima dari Team Mesotropin.
Alhamdulillah, macam macam rezeki dapat baju tshirt PERCUMA ini. Jadi bagaimana boleh saya dapatkan baju Emelmatik Money in the List dari pihak Ematik Network?
[h=2]Bebelan saya.. Baju Emelmatik[/h]Mari saya kongsikan dalam penulisan serba ringkas kali ini. Pemasaran Emel adalah satu medium pemasasaran yang terbaik jika anda membuat perniagaan online. Oleh sebab itu juga lah, saya gatal tangan mahu cuba Emelmatik secara PERCUMA. Selepas sudah cuba yang PERCUMA, mula jatuh tangan nak cuba untuk yang PREMIUM.
Saya mempunyai perancangan yang rapi dan ada target berapa list yang harus saya capai, maka tanpa berfikir panjang (ok, benda ini tak perlu nak fikir panjang sangat pun) saya pun upgrade plan saya dari PERCUMA ke PREMIUM bagi memudahkan list saya berkembang untuk pemasaran emel.
[h=3]Tapi … tapi…[/h]Pihak Ematik Network sangat berbaik hati. Bagi mereka yang upgrade plan ke PREMIUM (yang mana harganya … ok, klik sini untuk lihat harga.), anda berpeluang untuk mendapat TSHIRT EMELMATIK – Money in the List secara PERCUMA. Saya pun takde la berharap sangat pada baju tshirt free ini, tapi dah nak dapat kan.. jadi saya ambil sahaja.
Mari saya belanja satu gambar:

OK, tak sempat saya nak beraga dengan baju ini, sempat snap… pastu terus kongsikan di sini.
[h=3]Jadi … jadi..[/h]Jika anda mahukan juga Baju Emelmatik Money in the List untuk pemasaran emel anda, berikut adalah tempat yang anda boleh rujuk:
http://emelmatik.com
Hubungi emelmatik
Semoga kita berjumpa lagi.

- http://muazfaris.com/baju-emelmatik-pemasaran-emel/
 
Top