TERGEMPAR! Ayat jualan di Instagram

muaz

junior
Joined
Oct 6, 2013
Messages
196
Points
18
http://muazfaris.com/wp-content/uploads/2015/01/ayat-jualan-instagram-1.jpg Mudah kan. Sedang mencari Ayat Jualan di Instagram? Mungkin sebab itu anda sedang membaca tulisan ringkas ini. Jarang saya kongsikan mengenai Instagram di blog Muaz. Mungkin tidak pernah, lagi lagi melibatkan ayat jualan melalui pemasaran Instagram.
Disebabkan saya “ter” screen capture salah satu ayat jualan yang menggunakan kaedah story telling, maka saya mahu kongsikan dengan anda. Ye laa, siapa lagi kalau bukan anda yang sedang mencari info mengenai perkara ini. (mohon jangan nak menyorok)

Ok, baca sekali lalu sahaja. Saya bukan mahu kaji secara teliti sangat mengenai ayat jualan ini. Apa yang mahu saya kongsikan sebenarnya? Mudah sahaja.

BACA juga: CARA BELI EMEL. PERLU KE?

Ya.. saya tunjukkan sebenarnya cara termudah buat ayat di instagram adalah melalui kaedah Story Telling. Contoh gambar di atas adalah contoh promosi produk Celebrity Lass di Insta.
Saya ada cerita lanjut sebenarnya, baru sekarang ada kesempatan untuk kongsikan kepada anda. Jemput baca di Rahsia Instagram.
Semoga bermanfaat ya.

- http://muazfaris.com/ayat-jualan-instagram/
 
Top