[terbukti] formula diet xtreme-jadikan tubuh anda mesin pembakar lemak!!!

rahzabiz

freshman
Joined
Sep 11, 2010
Messages
47
Points
6
aiseh....terlate la plak...

ade sesape sini yg dah beli???
bg la testimonial skit :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
aiseh....terlate la plak...

ade sesape sini yg dah beli???
bg la testimonial skit :D
ada kt page pertama bro..cuma kandungan ebook nie je bro tue review..tp sy dpt byk feedback bgs utk ebook nie bro...dorang ckp diet dlm ebook nie mmg pertama kali dorang tahu dan praktikal

p/s : byk yg nk guna ebook nie nnt lepas raya...berat akan naek :D
 

wussadotcom

Senior
Joined
Dec 15, 2007
Messages
1,388
Points
38
Bro boleh kasi link terus tak kat 2 benda yang nak dibeli tu? So far brro tahu ada apa2 effect tak kalau guna benda ni?
Dan adakah kita boleh stop lets say after 2 bulan? Adakah kita akan kembali gemuk if kita jaga pemakanan dan exercise normally jer?
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
Bro boleh kasi link terus tak kat 2 benda yang nak dibeli tu? So far brro tahu ada apa2 effect tak kalau guna benda ni?
Dan adakah kita boleh stop lets say after 2 bulan? Adakah kita akan kembali gemuk if kita jaga pemakanan dan exercise normally jer?
susah gak bro..sbb benda nie cpt habis stok...bro tinggal kat KL kan..so blh g kat GNC store..efek tue xde..cuma akan ada efek bila kita ambil tp x buat senaman..tp efek minima je...kalu lps ikut program nie..bdn bro dh menjadi mesin pembakar lemak..so metabolisme bro meningkat..bergantung pd genetik bro..susah bro nk kembali gemuk jika bro buat senaman_________15 minit tue :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
pengumuman : saya akan tutup kuota RM20 pada bila bila masa dr skrg kerana ingin memberi laluan kpd program affliate sy..so kpd yg blum grab tue..bertindaklah skrg..sekiranya kuota ditutup harga akan menjadi RM37
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
mari mari mari...grab cpt sblm saya menutupkan kuota harga RM20
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
makluman : harga RM 20 akan ditutup dalam masa 24 jam dari sekarang kerana ingin melancarkan program affliate...sape yg x grab g..blh grab skrg.. :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
update : lagi 3 jam offer RM 20 utk ebook nie akan ditutup..harga akan naik ke RM37 selepas 3 jam..
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
alhamdullilah..hari nie dh ada sorang grab..yang lain cmner plak...lps raya nnt sure korang cari ebook nie :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
Alamakk bro terlambat plak nk tgk thread ni... Harga RM20 dah xde lagik ke bro :D

Rugi plak rsa nyer terlmbat masuk...
cek pm bro :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
bro Zhilmy dh grab...so yang lain cmner? dlm sebulan lbh g nk raya nie :D
 

dr_zool

freshman
Joined
May 15, 2009
Messages
1,213
Points
0
yg dah beli and applikasi tu boleh la tepek testi korng kt sni

btw tt,gmbo laen testi dr tt sndri xde ke?
 

sitoplasmat

freshman
Joined
Feb 2, 2010
Messages
75
Points
6
salam bro dino, baru sy terfikir..mcm mana amalam W__y P_____ , B___A dan diet permakanan pada bulan puasa? boleh tak update caranya kepada pembeli..bulan puasa dah nak dekat nei..
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
yg dah beli and applikasi tu boleh la tepek testi korng kt sni

btw tt,gmbo laen testi dr tt sndri xde ke?
ade..jgn risau bro..akan upload dlm masa terdekat nie :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
salam bro dino, baru sy terfikir..mcm mana amalam W__y P_____ , B___A dan diet permakanan pada bulan puasa? boleh tak update caranya kepada pembeli..bulan puasa dah nak dekat nei..
nanti sy update kt sini :D ..kalu untuk bln puasa nie..bro mkn mcm biasa..buat senaman sket2 time malam..kalu bro jenis nk jaga otot untuk bagi die kekal...bro cari je supplement glutamine...lepas raya nie baru mula balek bro..sbb raya kita mkn byk kan :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
jom jom jom kita sama2 dptkan berat badan yg ideal :D
 

asasindino

freshman
Joined
Dec 25, 2009
Messages
1,393
Points
38
bump utk hari nie :D
 
Top