[Terbukti Berkesan] Bonus Teknik Clickbank Dari Zamrie

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18
terima kasih. Saya dah dapat PM dari bro. Akan send bonus tersebut bila dapat pengesahan dari bro zyan nanti.
 

MYDUIT2011

freshman
Joined
Dec 15, 2010
Messages
46
Points
0
Assalamualaikum semua

Saya orang pertama yang ambik bonus ni . Pada awalnya saya tak nak bagi review , alasannya memang tak berapa sesuai dengan jiwa saya. Tapi atas permintaan TT walaupun pada mulanya saya tolak . Jadi saya bagi review juga le - manala tau TT sanggup share lagi idea2 baru dapat juga diskaun :).


Clickbank ?? samada ada anda nak percaya atau tidak.. terpulang le . Saya bukanlah orang baru dalam dunia CB dan SEO dan pendapatan saya hampir 100% bergantung dengan CB sahaja. Okey terus kepada review :


Hmm pada awalnya saya memang tak berminat nak ambik produk Bro Zyan pun. Bukannya langsung tak minat , ada juga dalam 30%-50% minat utk sambar. Bila nampak offer Bro Zamrie petang tadi minat saya terus jadi 100% . Kalau anda ikut thread yang bro Zamrie create mungkin anda faham kenapa minat saya terus jadi 100% .


Disebabkan bonus ini berkait rapat dengan teknik clickbank Zyan jadi saya terus review utk kedua2 le sekali .


Teknik Clickbank
- Bagi saya apa yang diajar didalam ebook ni semuanya basic. Yups memang semuanya asas . Tapi benda ini yang sebenarnya sangat penting utk kita faham. Bukannya teknik garuda ke , helang ke , siput ke dan lain2.

Keyword baik punye >> Blog >> Targeted Traffic = $$$ . Apa lagi nak cari ?


Bonus Bro Zamrie
- Bagi saya Zamrie memang newbie dalam dunia IM tapi cara pemikiran dia bukanlah newbie (tengoklah ebook dia ..agak berterabur tapi penerangan tetap jelas). Mungkin pembawaan cara hidup dia dalam dunia offline sebelum ini .Org ni letaklah kat mana2 memang leh wat duit. Kandungan dalam ebook ni rasanya tak pernah saya baca kat mana2 lagi. Kandungan terus kepada point2 dan saya memang lebih minat dengan cara ini.

Pendek cerita , bonus ini memang sesuai sangatlah untuk teknikclickbank.


Sedikit tambahan/tips saya sebelum jadi Silent Reader

Actually, dalam CB ni tugas utama kita adalah menghantar pelawat yang targeted ke sales letter product. 2 aspek terpenting adalah keyword yang betul dan targetted traffic. Kualiti artikel @ landing page saya biasanya letakkan tempat kedua . Asalkan ia cukup makan dah lah (sebagai permulaan). Kalau keywords informasi berilah yang patut utk tukarkan ia kpd buyer , kalau buyer KWs tak perlu bnyk sentuhan.

Keyword yang betul >>> Blog >>> targetted traffic = $$$$ .....


Thanks pada Bro Zyan dan Bro Zamrie sebab hasilkan produk yang bermutu dan good luck pada yang baru mencuba2.


ps: saya lebih selesa jadi silent reader .Sebab saya jenis memaki , mengkritik lebih2 dan selalu lupa diri (minta puji)
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18
masih menanti PM dari bro zamrie :)

umar saya dah update di 1st post tentang belian report sahaja. Terpaksa saya kawtim dengan kawan sebab saya tak ada akaun bank online.
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
kencang sales bro Zamrie :D Tahniah bro..


p/s: saya offline dulu..... apa-apa hal nanti maybe petang atau malam baru saya online lagi...

Zyan
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18
kencang sales bro Zamrie :D Tahniah bro..


p/s: saya offline dulu..... apa-apa hal nanti maybe petang atau malam baru saya online lagi...

Zyan

Terima kasih zyan..

syukurlah ramai yang bagi sokongan.. sekencang mana pun.. mana leh lawan tokey.. :D
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18
Last edited:

Wan Haffiz

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
558
Points
0
Review Report Teknik Bro Zamrie:

Mantap dan terbaik! X penah lg baca teknik yg bro buat ne..
Report ne menekankan betapa pentingnya kita gune keyword yg 'membeli'...
dan keyword 'membeli' tu agak berbeza berbanding apa2 yg biase kite dengar dr IM lain..

dan sy rase, teknik bro zamrie ne mmg pelengkap teknik clickbank bro zyan..


p/s...bro zyan klu x tau lg teknik ne, kena usha2 ngan bro zamrie..kompem lagi masyuk la lepas ne..hehehe
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,335
Points
38
Review Report Teknik Bro Zamrie:

Mantap dan terbaik! X penah lg baca teknik yg bro buat ne..
Report ne menekankan betapa pentingnya kita gune keyword yg 'membeli'...
dan keyword 'membeli' tu agak berbeza berbanding apa2 yg biase kite dengar dr IM lain..

dan sy rase, teknik bro zamrie ne mmg pelengkap teknik clickbank bro zyan..


p/s...bro zyan klu x tau lg teknik ne, kena usha2 ngan bro zamrie..kompem lagi masyuk la lepas ne..hehehe

Gerenti saya tak tau lagi :D ni tengah usha duit poket nak beli ebook sendiri guna link bro Zamrie ... hehehe :p
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18
Gerenti saya tak tau lagi :D ni tengah usha duit poket nak beli ebook sendiri guna link bro Zamrie ... hehehe :p

kes terpencil tu :p
pakat - pakat jaga jangan bagi zyan tau :D
 

zakeri

Senior
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,854
Points
38
perghhh.... meletup-meletup....
ini produk mesti beli ni....
 

zamrie

Senior
Joined
Oct 29, 2010
Messages
827
Points
18
perghhh.... meletup-meletup....
ini produk mesti beli ni....

selagi stok masih ada :)
saya off dulu. Akan balas segala mesej bila saya on semula.
 
Top