[Terbaru] Jemputan terhormat JV Affiliate PAKAR EBOOK

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38

Salam sahabat semua.

Saya Jamaluddin bahari a.k.a JaMaL ingin umumkan
bahawa Produk terbaru saya, iaitu PAKAR EBOOK
akan dilancarkan pada 26 Julai 2010. Insyallah.

[video=youtube;-1Uqgfr62po]http://www.youtube.com/watch?v=-1Uqgfr62po[/video]

Ebook ini merupakan ebook ke-2 saya dalam niche
Internet Marketing selepas Rahsia Affiliate
Kerajaan. Dan Pakar Ebook ini akan dilancarkan
secara besar-besaran di Malaysia pada 26 Julai.


Pakar Ebook adalah satu perkongsian ilmu dan
pengalaman saya dalam dunia perniagaan ebook
yang telah saya ceburi hampir 1tahun setengah ni.



Sebelum ni, saya telah hasilkan beberapa ebook
yang kebanyakannya mendapat sambutan hangat di
pasaran Malaysia. Antaranya:
* Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan
* Emas-Emas Yang Hilang
* Rahsia Affiliate Kerajaan


Dan ketiga-tiga ebook di atas berjaya menghasilkan
jualan yang memberangsangkan. Setiap ebook di
atas telah hasilkan 6 angka RM!!

Jika anda pernah ikuti perkembangan pelancaran
ebook-ebook tersebut, anda pasti mengakui kebenarannya.

Dan bukan itu saja! Saya juga telah coaching
beberapa peserta bengkel ebook saya dalam
hasilkan ebook mereka dan juga pelancarannya!

Antaranya:
1. Muaz Hadi - ebook examnya yang meletop RM130k tu
2. Gero Azrul - tengah sibuk-sibuk dengan ebook fan pagenya
3. Hakim - dengan ebook Interest Kad Kreditnya
4. Cyberscydrome - ebook Rahsia Modal

Dan ramai lagi sedang menyiapkan ebook mereka.


Dan kini, saya hasilkan Pakar Ebook demi untuk membantu
dan memeriahkan lagi suasana industri ebook di Malaysia.
Dijamin ianya amat-amat membantu tak kira orang baru ke,
newbie ke, zero ke, intermediate ke, otai ke...


Dengan segala hormatnya, saya menjemput sesiapa yang
memiliki list buat duit, atau list IM, untuk sertai
JV Affiliate Pakar Ebook yang bakal dilancarkan
pada 26 JULAI 2010 nanti.

Jemputan JV kepada big-big IM juga sudah dibuat. Yang
telah menyatakan persetujuan adalah:

1. Razif Yusof (otai email marketing)
2. Rahman Basri (affiliater berkopiah)
3. Ammar Zahar (Selebriti IM)
4. As Aziz (diam-diam ubi berisi)
5. Sifu Lan (otai ebay)
6. Shuth (Sifu IM - owner WC)
7. Abooain (Raja PLR)
8. Kasimo (Orang Lama WC)
9. Mazlie (super affiliate)
10. Yoji (bakal meletop kali ni)
11. AnwarYassin (affiliate senyap yang power)
12. The Reds (otai affiliate akan muncul kembali)
13. Ridzuan Richie (blogger famous)
14. JAfrizal (juara affiliate exam41 )
15. Azmani Mokhtar (affiliate UK)
16. Thinkerich (pakar kewangan)
17. Rajalawak (sedang bertapa)
18. Mawardee (bakal meletop lagi...)
19. Muaz Hadi (otai RM13ok perlihatkan kehebatan dalam affiliate)
20. Wan Mus (affiliater ak.a pro blogger yang bakal menglibatkan diri dalam affiliate)
21, Hafiz Wasa (mailing list beliau sungguh besar..lihat saja nanti)
22. Bearnerd (sifu IM saya akan tunjuk taringnya)
23. Zahrul Azua (pakar sales letter)
24. Blalang (otai blogger n affiliate)
25. Haszoor (pakar follow up)
26. Amirul Hafiz (pakar cendawan....)
27. Aminbeb (bakal menggegar)
28. Julius (wakil dari sarawak yang bakal mengamuk)
29. Suntharasegar (pakar ilmu kewangan Msia)
30. Amirol Zulkifli (pakar teknikal IM)
31. Zamri Nanyan (sifu IM Msia @ Pakar Affiliate)
32. Rammel (orang lama)
33. Norhana Aziani (affiliater wanita yang semakin meningkat naik)
34. Tg Fariz (cikgu affiliate yang memilki secret weapon yang terhebat)
35. Gero Azrul (kuasa fan page + mailing list berkualiti bakal menggemparkan)
36. Hazwan (Ada sesuatu sedang dirancangkan..)
37. Rahmat Penang (bakal mengegarkan..)
38. Julmazli...(ada rahsia di sebalik kemunculannya nanti)
39. Lin Comel (agen affiliate wanita yang super power)
40. Suthan M (Sivajji The Boss yang bakal meledak kan rahsia jutawannya)
41. Shahrul NiagaNet (kuasa affiliate baru yang bakal menggegar)
42. Raja Safuan Penglipurlara (affiliate POLO yang bakal memecut ..)
43. Amieyr (geng Usahawan Cyber yang cuba menewaskan pakar-apakar affiliate nanti)
44. Smartzul (beliau akan melakukan sesuatu kali ni)
45. hafizizain (tokey tshirt yang akan meledak...)
46. umar (siapakah beliau..saksikannya)
47. Luvleey (pakar web designer..affiliater wanita antara yang terhebat)
48. Zamrin (beliau akan meledak kali ni selepas lama menyepikan diri)
49. Dlie (sedang merancang strategi..)
50. Sham Raja Adsense (sifu ebook saya akan melibatkan diri dalam big launching ini)


itu baru sikit..60 JV dijemput kali ni. Termasuk
Zamri Nanyan, Gobala, Patric Chan, Suthan, RK, Dlie,
Zahrul Azua, Syam RajaAdsense, Blalang, ZakiYusof,
Rohaizad, anwarYassin, Zamrin, Zulkifli Musa, Hazwan,
rajalawak, aminbeb, Amirol, Julius,Bearnerd, Safuan,
Thered, Tgku, Adly, Eruwan Gerry, Richie, LinComel,
SamrtZul, Mawardee, ShamXO, Wanmus, Muaz, Thinkerich,
Shukri, HafizWasa, Suntha, Fazlisham, Jafrizal, Sham,
Luvleey, dan ramai lagi......

Anda mahu sertai kemeriahan bersama-sama JV hebat ini?
YA boleh! Sertai JV bersama saya dengan syarat anda
memiliki 1000 list. Emailkan bukti screen shoot list
anda ke [email protected] atau PM saya..

Sekian.
 
Last edited:

Hakim Najili

Senior
Joined
Nov 17, 2009
Messages
1,813
Points
0
Sapa2 yang nak duit raya boleh boleh join Affiliate kali nie, gerenti malatop!
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
Semakin ramai jv menyatakan persetujuan..

siapa lagi yang mahu JV?
jom tunjuk list anda sekarang..
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
sudah 16 orang menyatakan kerjasama mereka...

siapa lagi yang mahu kannya?
 

Ilyas Azmi

Newbie
Joined
Nov 15, 2009
Messages
246
Points
16
nampaknye kalau kena gaya macam ni, launching kali ini,,
komfem meletop.. mane tahu boleh cecah 200k pulak lepas ni...
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
17 orang dah sahkan akan turut serta...
yang lain akan menyusul
 

rahmanbasri

Senior
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,967
Points
0
Produk bakal meletup...
 

JaMaL

Senior
Joined
Jan 14, 2009
Messages
5,609
Points
38
wanmus, muaz hadi telah menyatakan persetujuan sertai affiliate JV kali ni...
 

FendyAziz

freshman
Joined
Apr 15, 2009
Messages
3,541
Points
0
Untung bro jamal. Skali keluarkan ebook meletup terus...
Apakan daya ku takkan dapat jadi seperti mu wahai bro jamal :(
 
Top