TERBARU FB VIRALISM – Software Viral Yang Hot! Hadiah Cabaran Sehingga RM2700

Joined
Jan 13, 2011
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#1
JOM SERTAI CABARAN AFFILIATE FB VIRALISM ( 15 SEPTEMBER 2014 )


Salam, Wazeen Azizan kat sini. Dengan rendah dirinya, saya nak mengajak ahli Wang Cyber
untuk sama-sama sertai cabaran affiliate kali ini. >:D<


Nama Produk: FB VIRALISM - Software Viral Gandakan Trafik & Prospek!

Komisyen: 50% Terdapat 3 Pakej -

Pakej Basic: RM67 ( Komisyen RM34 )

Pakej Upgrade: RM97 ( Komisyen RM49 )

Pakej Diamond: RM197 ( Komisyen RM99 )



Tempoh Cabaran: 15 September 2014 - 15 Oktober 2014

Terma & syarat: Tiada syarat ketat, cuma anda dilarang melakukan aktiviti SPAM, penyertaan akan dibatalkan dan komisyen tidak akan dibayar.

Link laman web: http://fbviralism.com

Link pendaftaran affiliate: http://fbviralism.com/affiliates


Hadiah Top Affiliate:

1st Place : Komisyen + RM1000 (50 unit)

2nd Place : Komisyen + RM800 (40 unit)

3rd Place : Komisyen + RM500 (30 unit)

4th Place : Komisyen + RM200 (20 unit)

5th Place : Komisyen + RM100 (10 unit)

6th Place : Komisyen + RM100 (10 unit)

***Jika jualan terkumpul sebanyak 350 unit, hadiah tunai akan ditambah.


Segala maklumat tentang produk FB Viralism telah masukkan di dalam website ini:
http://bforbiz.com/jv-viralism

Harap anda boleh luangkan masa sedikit untuk memahami tentang produk ini
sebelum pelancaran ini.


View attachment box.jpg


Kenapa Anda Wajib Join Affiliate FB VIRALISM?

  • Lebih 100 feedback positif daripada pengguna software ini yang akan dimasukkan
    ke dalam surat jualan.
  • Komisyen 50% dan nilai hadiah yang menarik!
  • Surat jualan dilengkapi dengan video FB VIRALISM
  • Demo software ditunjukkan dalam surat jualan.
  • Surat jualan yang mesra mobile. Pembaca senang baca surat jualan ini walaupun dari mobile.
  • Mempunyai 3 pakej dengan harga berpatutan.
  • Niche HOT iaitu Facebook + Viral Marketing
  • Dan lain-lain lagi yang anda pasti ingin join cabaran affiliate ini!


Semoga anda boleh buat promosi secara berhemah demi kebaikan bersama.. :)

Saya harap anda bersama dengan ahli affiliate lain sama-sama gegarkan pelancaran
produk ini.

Pembayaran komisyen yang telah di SAHkan akan dilakukan lepas tamat cabaran affiliate. Pastikan agen membekalkan butiran peribadi yang tepat.

Selamat berpromosi! Nanti saya akan update lagi okay..:) :):)

All the best mates!

Regards,
Wazeen Azizan


p/s: Jika ada apa-apa pertanyaan,boleh komen di ruangan thread ini.. Thanks..:)
 
Last edited:
Joined
Jan 13, 2011
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#2
Thanks MOD for approval!

Pre-launch akan dijalankan pada 11hb September 2014.

Reserved for F.A.Q
 
Joined
Jan 13, 2011
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#3
Bump! Pre-launching esok, 11hb Jam 9 pagi... Make sure buat komisyen banyak-banyak pada 15hb nanti!
 
Joined
Jan 13, 2011
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#6
Kini Pre-Launch untuk produk FB Viralism bermula! Start promosi your affiliate link now! :)
 
Joined
Aug 12, 2007
Messages
275
Likes
0
Points
18
Offline
#7
dah daftar. boleh bagi idea bonus apa yg kita boleh bagi pada pembeli?
 
Joined
Jan 13, 2011
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#11
Bump thread! Pelancaran tinggal 2 hari lagi.. Sudah 122 orang telah pun mendaftar.. Anda mungkin boleh join sekali 'Perang Viral' nanti..:)
 
Joined
Oct 30, 2008
Messages
383
Likes
0
Points
16
Age
31
Offline
#17
menarik tuan.

sy dah datar agent aff.

nak merempit jugak ni nak bolot 1st price.hehe

marketing nk kena kaw2 :p
 
Joined
Jan 13, 2011
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#18
Cuba yang terbaik! Harga akan dinaikkan esok..harap maklum..:)

231 Unit telah pun terjual dalam masa 14 hari.


menarik tuan.

sy dah datar agent aff.

nak merempit jugak ni nak bolot 1st price.hehe

marketing nk kena kaw2 :p
 
Top