Terbaru! Bagaimana Mendapat RM4000 Sebulan Dari Aplikasi Facebook? Oh Mudah Je

Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#1
Salam Sejahtera,

Kepada Warga WC yang dihormati dengan ini saya mengumumkan bahawasanya tarikh melihat..... Oppsss tersasul pulak , "Drum rolll" dengan ini anda telah boleh bermula untuk merempit Cabaran Bonus Raya kerana Telah dilancarkan:-



" Terbongkar Rahsia Duit Dari Facebook Dengan Kuasa Aplikasi"

Terhangat dan Terbaru Di Pasaran!!!


Dapatkan Edisi Advance ini "Panduan Lengkap" bagaimana anda ingin bermula menjana pendapatan dengan aplikasi "Just For Fun" di facebook.....

Dengan memiliki panduan ini, anda bakal menerima:-

  1. Teknik mudah mencipta aplikasi di Facebook.
  2. Kaedah lengkap melakukan promosi di Facebook.
  3. Kaedah hebat monetize aplikasi di facebook.
  4. Senarai syarikat pengiklanan untuk anda jana wang di Facebook.
  5. Teknik membina aplikasi secara berbayar.
  6. Teknik membina aplikasi secara percuma.
  7. Teknik melakukan pengiklanan secara viral di Facebook.
  8. Serta banyak lagi…


Panduan ini adalah lengkap dan mengandungi semua rahsia saya. Jangan sesekali anda mencuba memertikaikan saya kononya kaedah saya akan tepu.Cuba anda fikir, pengguna Facebook di Internet adalah 400 juta manakala aplikasi di facebook di anggarkan berjumlah lebih 1 juta. Ini bermakna, peluang anda sangat luas dan terbuka. Ingat, pengguna facebook bertambah setiap hari.

Dapatkan Sekarang!




Sertai Cabaran Bonus Raya Di Sini


Tawaran Bonus Hebat Dapatkan Di Sini:-

Tawaran oleh abuaki



Apa Kata mereka yang telah mendapatkanya.......

Saya bukan pengguna Facebook tegar tapi saya suka part buat duit melalui Facebook. Ebook Rahsia Duit Dari Facebook Dengan Kuasa Aplikasi membuka mata saya untuk melihat peluang buat duit bukan hanya dari applikasi yang dibina tapi saya boleh menjana pendapatan dari sumber lain juga seperti Affiliate, CPA, Clickbank dan banyak lagi. Tak boleh cerita semua, nanti habis rahsia.

Semuanya diajar step by step. Coding? Simple je. Cut n Paste je. Tak perlu jadi programmer pun. Ebook ini pelengkap selepas saya belajar bina applikasi. Teknik pemasaran yang penulis kongsi memang saya tak terfikir. Dari Facebook sendiri pun banyak cara untuk promosi applikasi secara percuma. Buat duit dari Facebook ada 2 pilihan. Bermula dengan percuma atau dengan modal. Kedua-duanya boleh buat duit. Orang akan tanya kenapa nak pilih bermula dengan modal? Bezanya kita ada kuasa untuk control applikasi kita dan paling best dengan 1 script, kita boleh hasilkan applikasi yang banyak tanpa had. Terpulang kepada kreativiti masing-masing.

Kat bawah ni antara applikasi yang saya hasilkan. Mungkin anda jauh lebih kreatif. Jangan hanya lihat orang lain rebut peluang, anda harus ambil peluang ini. Ikhlas CHUKAI
Ebook ini telah mengupas satu lagi sumber pendapatan internet yg lain dari yg lain,satu lagi sumber pendapatan internet menerusi Facebook.Apa yg diterangkan dlm ebook ini? Anda boleh membina aplikasi dengan bermodalkan sedikit bayaran utk domain,hosting dan juga script aplikasi(mampu milik dan boleh diguna berulang kali semahu anda) atau boleh memilih utk bermula dgn tanpa sebarang bayaran yg penting asasnya anda hanya perlu ada akaun Facebook .

Tak tahu mana sumber income utama atau extra income lain yg boleh kita jana drpd aplikasi facebook ini? Semuanya diterangkan satu persatu dlm ebook ini.Dan bab yg paling penting sekali dan terbaik ialah camner nak promote aplikasi facebook yg telah kita hasilkan.Teknik dan promosi yg akan bergerak secara viral yg mampu memberikan anda pendapatan yg berterusan yg patut anda cuba.

Mungkin selama ini kita menyangka dengan mempunyai ramai kawan serta kenalan dlm senarai laman sembang sosial di internet dan bersembang di sana adalah satu perbuatan yg sia-sia.Ya atau tidak,kuasa ebook 'Duit dari facebook dgn kuasa aplikasi' ini pasti dapat mengubah persepsi anda terhadap perkara tersebut.Anda patut cuba!- Ikhlas MODZLI
"Saya amat suka panduan ini. Sebelum ini, saya tidak tahu cara untuk memasang aplikasi facebook sendiri.dan segala yang saya lakukan hanya merugikan masa dan wang.

Apa yang ditawarkan oleh Rahsia Duit Dari Facebook Dengan Kuasa Aplikasi memang berkesan.. satu panduan yang lengkap, tidak meleret dan teknik mudah untuk membina aplikasi facebook yang mengutungkan dengan pantas dan mudah!"-Ikhlas Kamarul
Jom Rempit Bonus Raya....
 
Last edited:
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#4
emm pengenalan bukan ajar buat aplikasi tapi panduan bagaimana dgn aplikasi boleh buat duit dan boleh bermula dgn platform AppsBank dengan percuma jeee... kalau nak bina sendiri lebih kepada teknikal yang tu akan datang saya keluarkan untuk mesra pengguna kerama format fb ni lain sikit dia pakai FMBL heheheheheh...
dlm ebook ada contoh aplikasi saya....
 
Joined
Dec 6, 2008
Messages
2,464
Likes
3
Points
38
Offline
#5
emm pengenalan bukan ajar buat aplikasi tapi panduan bagaimana dgn aplikasi boleh buat duit dan boleh bermula dgn platform AppsBank dengan percuma jeee... kalau nak bina sendiri lebih kepada teknikal yang tu akan datang saya keluarkan untuk mesra pengguna kerama format fb ni lain sikit dia pakai FMBL heheheheheh...
dlm ebook ada contoh aplikasi saya....
oo.. thanks utk info. Minat FBML ni, hehe
 
Joined
Dec 1, 2009
Messages
224
Likes
0
Points
0
Offline
#6
macam best je..TT dah banyak mana buat duit guna fb? nak tahu gak kan? hehe
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#7
saya tak nak bohong dari january 2010 dengan adik saya usahakan dah dapat usd3000 itu pun part time sekarang saya wat full time tapi ada projek lain lagi laaa bukan apa termotivasi dengan member adik dia kaut $100,000 usd dalam 3 bulan tapi dia power creat apps yang canggih lerrr hehehehehe bila boleh wat macam mafia war atau farmVile ni hahahahahahah
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#8
kepada yang dah dapatkan ebook Duit Dari facebook tuuu boleh bagi respon tak... ada apa2 yang tak jelas atau testomoni ikhlas lerr dari tuan-tuan semua.... niat saya ingin berkongsi tu pasal harga sepeuluh hinggit jeee akan datang saya akan upgrade dengan panduan dalam bahasa malaysia untuk anda bermula...


aplikasi terbaru dan hangat dari saya

http://apps.facebook.com/juara-worldcup/
http://apps.facebook.com/kuiz-pialadunia/
 
Last edited:
Joined
Oct 29, 2008
Messages
215
Likes
0
Points
16
Offline
#9
Salam Bro,

Payment done, thru Paypal. Check PM untuk butiran lanjut mengenai bayaran. TQ.
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#11
Ok bro dah hantar ebooknya.... ada masalah Pm saya...... ok kaaa he he he he he he he

Selalunya kita tunggu dan lihat orang lain yang dapat dulu apa kata kita pula yang jadi pelopornya hu hu hu hu....
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#12
Cepat stok semakin susut!!!! dulu kita ada gelombang Adsense dari google sekarang ada yang terbaru di facebook jom kita jadi yang terawal untuk menjana duit disini ....... kepada yang betul2 serius dapatkan manuskrip ini sebelum ia ditutup buat selamanya dengan tawaran RM10 hinggit sahaja.....
 
Joined
Mar 21, 2010
Messages
6,548
Likes
0
Points
0
Offline
#13
Ada ramai yang bertanya ada tak buat PC "personel coaching" nak buat servey juga agak ramai lagi tak dah dapatkan ebook DDF atau belum ... nak join ke PC saya nanti boleh belajar macamana nak set up script sendiri dan mula jana duit dengan apps di facebook hehehehehehe :)
 
Joined
Aug 26, 2009
Messages
872
Likes
0
Points
16
Offline
#19
bro.. saya booking 1 ... nanti esok bayar... kerja double shift nie.. xsempat ar..
 
Top