Terbaik dari paypal!saya sudah kena limited access!

Alexi Laiho

freshman
Joined
Feb 1, 2012
Messages
4
Points
0
Memang best lah paypal yang amat bagus..

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

Feb 24, 2012: Your PayPal account has been permanently limited because some of your recent transactions violated our User Agreement and Acceptable Use Policy, both of which you agreed to when signing up for your PayPal account.

Please remove any references to PayPal from your website.

First:Akaun saya amat bersih dan takda opening case
second:Transaksi saya melebihi 1000 usd setiap bulan
third: Ebay plak jalan elok,tapi takleh terima payment sebab paypal jeles
fourth: Dah telepon paypal malaysia dan jawapan nya,dia suruh kita pi email paypal singapore.Dia tak reti nak habaq katanya.
fifth: Sedikit marah kerana dalam paypal akaun ada lebih 1000 usd...
sixth: Bagus dan amat bagus paypal,tiap2 transaksi kutip untung fee,pastu senang lenang hold akaun.Memang untung wooo..

Sapa-sapa yang pernah jadi,share2 lah pengalaman yea!nati saya update lagi sambungan cerita ini!
 

Amer

freshman
Joined
Feb 17, 2009
Messages
31
Points
1
Memang best lah paypal yang amat bagus..

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

Feb 24, 2012: Your PayPal account has been permanently limited because some of your recent transactions violated our User Agreement and Acceptable Use Policy, both of which you agreed to when signing up for your PayPal account.
Ko buat apa sampai kena slap dgn access limited, bro? Dapat recover balik tak account ni?
 

zyan

Senior
Joined
Jun 6, 2008
Messages
2,336
Points
38
hari tu gara2 buat payment guna public wifi pun terus kene limited.. nasib baik dia suruh reconfirm kad jer.. elok terus :D
 

safrispy

freshman
Joined
Jul 24, 2011
Messages
276
Points
0
wow tiap2 bulan sampai 1000usd transaksi..ape rahsia bro;)
 

IsmailPadil

Senior
Joined
Nov 27, 2010
Messages
271
Points
18
Call paypal singapore..tapi yang ni x tau plak paypal singapore or malaysia:

0377237155

(03 tu Malaysia ler..he3)

Terangkan kepada mereka masalah yg sebenar..be honest..klu guna VCC pun,bgitau..dia x marah..diaorang akan suroh tukarkan dgn kad fizikal mcm debit or prepaid ke..(option klu xda credit kad)..

Kmudian dia kan mntak kta submit scan IC jer..or lesen memandu..mana2 jer..lpas tu- Paypal akan approve kan balik mcm biasa..

Kalau bg kad baru utk ganti kad lama,tu kena tunggu dippuse no.tu ler..submit n setle..:)

Kena limited acces ni..hm...tak tau lah nk cakap mcm mna,sbb itu ari sya pnh try bli produk wrga WC ni..trus kena limit..orang lain beli ok jer..maybe tym tu,saya gunakan paypal yg vcc tu..

Alhamdulillah,skrg semua dah setle..:)
 

abutalib

Senior
Joined
Dec 29, 2010
Messages
4,058
Points
0
Paypal ni kadang-kadang memang pelik betul...Ermmmm
 

ZaimK

freshman
Joined
Oct 18, 2009
Messages
12
Points
1
As salam, nak tny, akaun paypal sya kena limited access, ppal mtk submit credit card statment n proof address. Masalahnya sya verified guna vcc 8 bulan lpas, dh xigt no vcc tu. Jadi mcam mana nk buat bg lpas limited access ni? Sya nk guna blik ppal ni sbb nk start main ebay. Harap dpat bantuan dri anda smua.
 

siti_nasrul

freshman
Joined
Apr 7, 2010
Messages
1,189
Points
0
As salam, nak tny, akaun paypal sya kena limited access, ppal mtk submit credit card statment n proof address. Masalahnya sya verified guna vcc 8 bulan lpas, dh xigt no vcc tu. Jadi mcam mana nk buat bg lpas limited access ni? Sya nk guna blik ppal ni sbb nk start main ebay. Harap dpat bantuan dri anda smua.
Dah lupa? Next time catat sumer info tuk setiap account. Utk acc ni leh call pp bgtau kad tu da lama buang sbb ada unauthorised used.. so, dia nyer statement mmg da xder.. gud luck!!! :D
 

ridzuanmuhamad

freshman
Joined
Dec 19, 2011
Messages
78
Points
0
Sy pn pena kna limit access pp..padahal akaun tu xde problem pn. maintain je transaction2 tiap2 bulan..tp still kna limit jugak..mcm2 la paypal ni..
 
Top