Filem tengah cari website utk tgk movie thailand

polyy

freshman
Offline
#1
mana blh tgk movie thailand "bad genius"?? kawan sy suruh sy tgk..katanya cerita tu best..tapi sy x dpt cari kat google...belum ade org upload ke??sdih aku
 
Last edited:
Offline
#2
sy jarang tgk cerita thailand,best ke cerita tu?? movie tu cite pasal ape??

kalau korg tgok mn je?wyang ke online?rumah aku xde wifi,kalu pkai data mmg hbis la
 
Last edited:

polyy

freshman
Offline
#3
sy jarang tgk cerita thailand,best ke cerita tu?? movie tu cakap pasal ape??

jeolous betul nampak org blh tgk movie tanpa masalah line dan data...u guna plan ape?data cukup ke utk tgk video?
cerita thailand pun x pernah tgk??aduiiii...cerita "bad genius" cakap pasal murid tipu masa peperiksaan, diaorg punya trick mmg best.dah tgk review semua cakap best..

biasanya guna wifi je kat rumah utk tgk video, kalau ade keluar rumah baru guna data sendiri so data cukup la klu nk guna
 
Last edited:

polyy

freshman
Offline
#6
sy jarang tgk cerita thailand,best ke cerita tu?? movie tu cakap pasal ape??

jeolous betul nampak org blh tgk movie tanpa masalah line dan data...u guna plan ape?data cukup ke utk tgk video?
cerita hantu thailand pun x pernah tgk??aduiiii...cerita "bad genius" cakap pasal murid bertipu semasa peperiksaan, dah tgk review semua cakap best..

biasanya sy guna wifi kat rumah utk tgk video, kalau ade keluar rumah baru guna data sendiri so data cukup guna
 
Offline
#7
cerita thailand pun x pernah tgk??aduiiii...cerita "bad genius" cakap pasal murid tipu masa peperiksaan, diaorg punya trick mmg best.dah tgk review semua cakap best..

biasanya guna wifi je kat rumah utk tgk video, kalau ade keluar rumah baru guna data sendiri so data cukup la klu nk guna
cun betul blh guna wifi kat rumah...biasanya kalau sy guna data gold's plan tgk video, sampai tengah bulan data akan guna habis...terpaksa beli add-on plan pulakkk..
 

polyy

freshman
Offline
#8
cun betul blh guna wifi kat rumah...biasanya kalau sy guna data gold's plan tgk video, sampai tengah bulan data akan guna habis...terpaksa beli add-on plan pulakkk..
kwn sy pun guna plan tu, minggu lepas dia ade dpt free data video walla utk tgk video, ape hal you x dpt??
 
Last edited:
Offline
#9
kwn sy juga guna gold's plan, minggu lepas dia ade dpt free data video walla utk tgk video, ape hal you x dpt??
sekarang tu ada bagi walla yang percuma ni. kalau plan yang gold plus, platinum dan yang lain tu boleh dapat 100gb super walla lagi!!! memberku dapat yang free ni+Aghh+
 
Offline
#10
kwn sy juga guna gold's plan, minggu lepas dia ade dpt free data video walla utk tgk video, ape hal you x dpt??
walla tu tiap tiap bulan dapat macam data biasa ke kena tengok luck baru boleh dapat? mengapa ada orang yang dapat ada yang tak dapat
 

polyy

freshman
Offline
#11
walla tu tiap tiap bulan dapat macam data biasa ke kena tengok luck baru boleh dapat? mengapa ada orang yang dapat ada yang tak dapat
mungkin mereka lupa pergi redeem free data kat app, semua org yg pakai gold, gold plus, platinum plan dpt free data..bukan tgk luck baru blh dpt..
 
Offline
#13
cun betul blh guna wifi kat rumah...biasanya kalau sy guna data gold's plan tgk video, sampai tengah bulan data akan guna habis...terpaksa beli add-on plan pulakkk..
pergilah update plan kpd yang gold plus tu. sekarang gold plus tu boleh dapat super video walla yang 100gb secara percuma!! tambah je sikit duit untuk update lepastu dah ada banyak offer dah