Template Ajaib Iklan FB

Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,521
Likes
2
Points
38
Offline
#1
IKLAN FB ADS ANDA KRIK-KRIK?
GUNAKAN GAMBAR IKLAN YANG LEBIH PADU!
LEBIH MENARIK , TERTARIK DAN DEBOM!

Dapatkan Plug & Play Template Ajaib ini!

Pernah tak anda nak buat iklan FB ads tapi masa nak letak gambar iklan tu anda jadi buntu? Tengok orang lain punya iklan cantik je gambar dia guna, tapi anda punya gambar iklan gambar, tengok pun tak selera :(

Nak guna yang FB bagi pun semua nampak kurang sesuai…

Kalau salah pilih gambar nanti orang tak klik… jika klik tak banyak pula nanti kos iklan jadi tinggi…



FB Ninja template adalah koleksi template gambar fb ads yang anda boleh edit menggunakan software microsoft powerpoint..
Paling best sekali, anda tak perlu ada sebarang kemahiran design atau skill photoshop yang buat pening kepala tu.. sebab yang anda hanya perlu gunakan ialah powerpoint sahaja!

Ini contoh template yang tersedia untuk anda!



Kenapa anda patut dapatkan ninja template ini?


Mengandungi lebih 900+ template yang terdiri dari pelbagai niche seperti:


✅ kecantikan dan Salon

✅ Coffee dan Restaurant

✅ Kesihatan dan kecantikan

✅ Love & Dating

✅ Online Store

✅ Medical Servis

✅ Hotel dan Travel

✅ Hartanah

✅ Parenting & kanak-kanak

✅ Internet Marketing


Paling penting anda tidak perlu:


❌ Tahu s ebarang kemahiran photoshop,

❌ Upah designer mahal-mahal

❌ Pening kepala fikir idea gambar


Template dalam format powerpoint dan sangat mudah diedit. Lihat contoh template lain dibawah :













Dapakan Sekarang FB Ninja Template.. KLIK SINI


 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,521
Likes
2
Points
38
Offline
#3
IKLAN FB ADS ANDA KRIK-KRIK?
GUNAKAN GAMBAR IKLAN YANG LEBIH PADU!
LEBIH MENARIK , TERTARIK DAN DEBOM!
Dapatkan Plug & Play Template Ajaib ini!


Pernah tak anda nak buat iklan FB ads tapi masa nak letak gambar iklan tu anda jadi buntu? Tengok orang lain punya iklan cantik je gambar dia guna, tapi anda punya gambar iklan gambar, tengok pun tak selera :(

Nak guna yang FB bagi pun semua nampak kurang sesuai…

Kalau salah pilih gambar nanti orang tak klik… jika klik tak banyak pula nanti kos iklan jadi tinggi…



FB Ninja template adalah koleksi template gambar fb ads yang anda boleh edit menggunakan software microsoft powerpoint..
Paling best sekali, anda tak perlu ada sebarang kemahiran design atau skill photoshop yang buat pening kepala tu.. sebab yang anda hanya perlu gunakan ialah powerpoint sahaja!


Ini contoh template yang tersedia untuk anda!



Kenapa anda patut dapatkan ninja template ini?


Mengandungi lebih 900+ template yang terdiri dari pelbagai niche seperti:


✅ kecantikan dan Salon

✅ Coffee dan Restaurant

✅ Kesihatan dan kecantikan

✅ Love & Dating

✅ Online Store

✅ Medical Servis

✅ Hotel dan Travel

✅ Hartanah

✅ Parenting & kanak-kanak

✅ Internet Marketing


Paling penting anda tidak perlu:


❌ Tahu s ebarang kemahiran photoshop,

❌ Upah designer mahal-mahal

❌ Pening kepala fikir idea gambar


Template dalam format powerpoint dan sangat mudah diedit. Lihat contoh template lain dibawah :













Dapakan Sekarang FB Ninja Template.. KLIK SINI


 
Joined
Nov 26, 2007
Messages
1,521
Likes
2
Points
38
Offline
#4
IKLAN FB ADS ANDA KRIK-KRIK?
GUNAKAN GAMBAR IKLAN YANG LEBIH PADU!
LEBIH MENARIK , TERTARIK DAN DEBOM!
Dapatkan Plug & Play Template Ajaib ini!


Pernah tak anda nak buat iklan FB ads tapi masa nak letak gambar iklan tu anda jadi buntu? Tengok orang lain punya iklan cantik je gambar dia guna, tapi anda punya gambar iklan gambar, tengok pun tak selera :(

Nak guna yang FB bagi pun semua nampak kurang sesuai…

Kalau salah pilih gambar nanti orang tak klik… jika klik tak banyak pula nanti kos iklan jadi tinggi…



FB Ninja template adalah koleksi template gambar fb ads yang anda boleh edit menggunakan software microsoft powerpoint..
Paling best sekali, anda tak perlu ada sebarang kemahiran design atau skill photoshop yang buat pening kepala tu.. sebab yang anda hanya perlu gunakan ialah powerpoint sahaja!


Ini contoh template yang tersedia untuk anda!



Kenapa anda patut dapatkan ninja template ini?


Mengandungi lebih 900+ template yang terdiri dari pelbagai niche seperti:


✅ kecantikan dan Salon

✅ Coffee dan Restaurant

✅ Kesihatan dan kecantikan

✅ Love & Dating

✅ Online Store

✅ Medical Servis

✅ Hotel dan Travel

✅ Hartanah

✅ Parenting & kanak-kanak

✅ Internet Marketing


Paling penting anda tidak perlu:


❌ Tahu s ebarang kemahiran photoshop,

❌ Upah designer mahal-mahal

❌ Pening kepala fikir idea gambar


Template dalam format powerpoint dan sangat mudah diedit. Lihat contoh template lain dibawah :













Dapakan Sekarang FB Ninja Template.. KLIK SINI


 
Top