telco sesuai untuk 2020

ice87age

freshman
Joined
Apr 14, 2011
Messages
18
Points
1
slow sbb infra guna tm punya.. line x stand alone so install 5g slow byk...x mcm tm dah ada infra sendiri, cepat sikit..https://amanz.my/2019223638/
Ye lah bro, tm nak buat stand alone whoa. Ini confirm la lagi laju 5G diorang, telco lain confirm still guna yg bukan stand alone nie. Telco22 lain dok collab, asal tak nak buat stand alone nie? Toksah nak tumpang2 org punya infra dah ahaha
 

sheedarusli

freshman
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Points
1
Age
27
kenapa perlu buat 5g ni kalau line masih kurang... baik pakai 4g je
statement awk ni kira applicable utk certain telco je. yelah x semestinya semua telco 4g dia teruk. umobile jgn sembang lah pasal ni mmg out haha
 

sheedarusli

freshman
Joined
Sep 5, 2019
Messages
26
Points
1
Age
27
Ye lah bro, tm nak buat stand alone whoa. Ini confirm la lagi laju 5G diorang, telco lain confirm still guna yg bukan stand alone nie. Telco22 lain dok collab, asal tak nak buat stand alone nie? Toksah nak tumpang2 org punya infra dah ahaha
ha'ah, kira ini lah peluang nk tunjuk siapa hebat buat 5g ni, tapi dah tm je yg ambil cara lain dpd telco lain, kita dah tahu la servis tm utk 5g ni mmg bagus.
 

ice87age

freshman
Joined
Apr 14, 2011
Messages
18
Points
1
ha'ah, kira ini lah peluang nk tunjuk siapa hebat buat 5g ni, tapi dah tm je yg ambil cara lain dpd telco lain, kita dah tahu la servis tm utk 5g ni mmg bagus.
Kan? Tm pun servis mmang elok, since dial up lgi. Siapa yg dah lama guna tm, tahu la mcm mana diorang handle kalau ada prob, laju je compare to telco lain.
 

Tokey

Staff member
administrative
Joined
Jun 5, 2015
Messages
522
Points
28
KLu cable, Tm nya servis mcm okay.. klu wireless pengalaman aku mcm maxis okay. Digi pernah guna okay dekat sesetengah kawasan jer..
 
Top