telco sesuai untuk 2020

Joined
Apr 14, 2011
Messages
18
Likes
0
Points
1
Offline
#21
slow sbb infra guna tm punya.. line x stand alone so install 5g slow byk...x mcm tm dah ada infra sendiri, cepat sikit..https://amanz.my/2019223638/
Ye lah bro, tm nak buat stand alone whoa. Ini confirm la lagi laju 5G diorang, telco lain confirm still guna yg bukan stand alone nie. Telco22 lain dok collab, asal tak nak buat stand alone nie? Toksah nak tumpang2 org punya infra dah ahaha
 
Joined
Sep 5, 2019
Messages
18
Likes
0
Points
1
Age
27
Offline
#23
Ye lah bro, tm nak buat stand alone whoa. Ini confirm la lagi laju 5G diorang, telco lain confirm still guna yg bukan stand alone nie. Telco22 lain dok collab, asal tak nak buat stand alone nie? Toksah nak tumpang2 org punya infra dah ahaha
ha'ah, kira ini lah peluang nk tunjuk siapa hebat buat 5g ni, tapi dah tm je yg ambil cara lain dpd telco lain, kita dah tahu la servis tm utk 5g ni mmg bagus.
 
Joined
Apr 14, 2011
Messages
18
Likes
0
Points
1
Offline
#24
ha'ah, kira ini lah peluang nk tunjuk siapa hebat buat 5g ni, tapi dah tm je yg ambil cara lain dpd telco lain, kita dah tahu la servis tm utk 5g ni mmg bagus.
Kan? Tm pun servis mmang elok, since dial up lgi. Siapa yg dah lama guna tm, tahu la mcm mana diorang handle kalau ada prob, laju je compare to telco lain.
 
Top