Telco mana sesuai untuk 5g gaming?

Joined
Apr 14, 2011
Messages
30
Likes
0
Points
6
Offline
#1
Skrg kan mcm bersepah je telco yg tgh testing utk 5g. Mesti akan datang nanti 5g laju so sesuai utk main game sbb kurang ping. Tapi telco mana yg sesuai?
 
Joined
Jan 9, 2018
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#2
entoh lerr labu. aku main game bila kat rumah je. tu pon pakai unifi. nk cakap terbaik tu tak de ah. tapi boleh la dari tak de kan
 
Joined
Nov 22, 2019
Messages
36
Likes
0
Points
6
Age
25
Offline
#8
ah sudah, yg penting jgn guna umobile lah. penat wei, ko gerak mana2 pon tak de apa. bayangkan aku dlm rumah tak de line, aku keluarkan tepon luar pintu ada itupun masih dlm kesamaran adoi.
 
Joined
Jan 9, 2018
Messages
12
Likes
0
Points
1
Age
31
Offline
#14
betul tu kalau line bagus pun tapi after sale service teruk susah jugak. kita yang merana tunggu
ni betui. aku terus terang ye, aku pakai unifi dari zaman study,duk rumah sewa kongsi2 bayar . tapi bab servis mmg hancur. kadang2 tu angkat col pon tak. tapi bila pm fb cepat je reply.
 
Top