Teknik-teknik yg mudah untuk korang dapatkan keyword yang xde competition

azeri

Senior
Joined
Oct 14, 2009
Messages
339
Points
18
Dah lama ada software Traffic Travis cuma belum cuba guna. Baru tau pasal ni.

Camne pun terima kasih sebab berkongsi.
 

akmaliskandar

freshman
Joined
Mar 14, 2012
Messages
49
Points
6
Pada saya, untuk bersaing dengan top 10 serp, age of site page authority dan domain authority sangat penting..rasa nya mcm google dah tak pandang sgt dgn keyword in title ni..just my 2 sense :)

btol jgak...sbab google sentiase update algoritm dye..jdi ap yg perlu kite bwt skunk ialah kite kne mmprbnykkn testing bru bleh thu apa yg berkesan n ape yg x berkesan...
 

akmaliskandar

freshman
Joined
Mar 14, 2012
Messages
49
Points
6
sebelum buat sesuatu posting, kena buat keyword research betul2..kadang2 tak boleh mengharapkan tool je..kena analyze SERP betul2..

keyword ni ibaratkn tulang belakang kite. Kalau dye xde mknenye semua x smpurna, tool ni cume mmpermudahkan kerja kite dlam bhagian research shj tp x mnjamin untuk kita dpat keyword yg bgus. Semua brgantung pada diri sendiri sebenanye...:D
 
Top