Teknik SIMPLE & PANTAS…Hasilkan RM100 Setiap HariDari Bisnes Produk Digital

Joined
Feb 28, 2019
Messages
6
Likes
0
Points
1
Offline
#1
Teknik SIMPLE & PANTAS…
Hasilkan RM100 Setiap Hari
Dari Bisnes Produk Digital
Melalui 3 STEP SIMPLE
Teknik SHORTCUT Bisnes Produk Digital Hasilkan Income Sepantas 7 hari.

Assalamualaikum dan Salam sejahtera…

Biasanya ramai orang start bisnes online akan terus jual produk fizikal seperti baju, tudung, kasut, makanan dan sebagaianya.

Namun bisnes produk seperti ini nampak mudah TETAPI sebenarnya SUSAH GILER! Saya dulu pun pernah try buat bisnes produk macam ni dan pelbagai cabaran saya tempuhi…

  • Susah nak rolling duit beli stok. Maklumlah start bisnes modal kecik… boleh ambik sikit-sikit jer. Bila ada orang lain ambik banyak, stok cepat habis… orang lain ada stok, saya yang baru nak meniaga ni memanjang tak cukup stok.

  • PERANG HARGA – peniaga yang modal besar ni, ambik stok banyak. Lagi banyak yang diorang ambik, lagi murah diorang dapat. Bila dapat murah, suka-suka diorang je buang harga. Kalau saya ikut harga diorang, saya yang rugi!

  • RISIKO BESAR – bayangkan kita budget produk yang kita ambil dari supplier tu HOT, tapi bila try jual… lemau jer. Duit dah burn jadi stok ni… nak tak nak kena cari jalan let go stok… kalau tak macamana nak dapat balik duit untuk rolling bisnes.

  • Pesaing tiru bisnes – saya guna FB page untuk promote produk saya. Page saya TERDEDAH kepada pesaing untuk tiru. Bila pesaing tengok je page saya, nampak produk yang banyak orang komen PM… cepat-cepat diorang pun letak produk sama kat page diorang dan buang harga. Baru je dapat rasa RM2k sebulan… dah ada orang kacau periuk nasi kita.

Dan macam-macam lagi cabaran yang saya tempuh dalam bisnes online melalui produk fizikal.

NEVER GIVE UP!

Tapi… saya tak putus asa, saya cari jalan untuk terus buat sales melalui bisnes online.

Yang membawa saya jumpa dengan peluang bisnes produk digital dari seorang Sifu Internet Marketer di Malaysia iaitu CikguHafis.

IMG_20190305_212217.JPG


Saya tengok camne dia guide student dia buat sales dari bisnes ebook dengan SELAMBE jer boleh buat camni…

IMG_20190305_213038.JPG

IMG_20190305_212947.JPG

IMG_20190305_213105.JPG


Saya TERPIKAT Dengan Bisnes Produk Digital Ni…

Bukan setakat RESULT INCOME je yang buatkan saya TERPIKAT nak buat bisnes produk digital ni TETAPI disebabkan…

  • Bisnes ni TAK PERLU MODAL STOK – bisnes produk digital ni tak yah nak ambik stok kat mana-mana. Just create je produk digital sendiri seperti ebook dan video… lepas tu dah boleh jual.

  • Produk TAKDE EXPIRED – Kalau bisnes produk fizikal tu, bila sampai masa produk akan expired, tetapi kalau produk digital ni… memang stay dalam hard disk je… memang takkan expired la.

  • Produk BUAT SEKALI… untung BERKALI-KALI. Bila buat produk digital ni, produk ni kita buat sekali jer… lepas tu kita boleh jual sampai bila-bila.

  • Pesaing SUSAH NAK TIRU – pesaing boleh tiru produk digital ni dengan mudah TETAPI yang mereka tak boleh tiru adalah strategi pemasaran dan pada siapa saya promote produk tersebut.

  • Keuntungan 80% - 100% … WOW! Profit margin camni memang BESAR. Disebabkan produk digital ni tak memerlukan apa-apa kos bahan mentah untuk buat sesuatu produk, maka produk ni senang-senang je boleh dapat margin keuntungan besar macam tu. Tolak kos api dan internet je lah kalau betul-betul nak kira detail. Yang lain tu PROFIT jerrr.

Disebabkan ini, saya nak anda juga ketahui bisnes produk digital ni dari CikguHafis dimana dia akan tunjukkan kepada anda…

Step by step Kesemua 3 STEP SIMPLE
Tersebut Untuk Anda Mula Hasilkan Income
Dari Bisnes Produk Digital.

3 step yang CikguHafis akan tunjukkan kepada anda adalah…

1) Product Creation
2) Minisite Setup
3) Promosi & Hasilkan Jualan

Buat 3 step ini dan anda boleh mula hasilkan income sekurang-kurangnya RM100 setiap hari selepas anda selesaikan step ke 3 tersebut.

Dan step 1&2 tersebut hanya makan masa 7 hari sahaja sekiranya anda SERIUS lakukannya. Bahkan kedua-dua step ini anda cuma perlu buat sekali sahaja untuk setiap produk digital, lepas tu anda dah ready untuk mula collect payment dari pembeli produk anda sampai bila-bila.

So, CikguHafis akan tunjukkan kepada anda kesemua step ini melalui…

VIDEO RAKAMAN
ONLINE GROUP COACHING


Instant Digital Product Launching Blueprint
CikguHafis akan coach anda dalam video rakaman online group coaching untuk lakukan 3 STEP SIMPLE mulakan bisnes produk digital.

Ini yang akan dia guide dan ajar anda nanti…

Hari Pertama: Digital Product Idea & Creation
1551793563568.png


  • IDEA BRAINSTORM - CikguHafis akan tunjukkan 5 teknik anda boleh dapatkan idea untuk cipta produk digital anda. Saya pasti selepas Online Group Coaching ini, anda akan dapat banyak idea untuk mula hasilkan produk digital anda yang pertama.

  • SECRET CASE STUDY REVEAL - CikguHafis dedahkan CASE STUDY penghasilan beberapa produk digital yang hasilkan income RM5angka. Saya nak anda tahu di mana dia dapatkan idea tersebut dan anda juga boleh olah idea tersebut untuk dijadikan produk digital anda. Banyak benda yang akan dia bongkarkan di sini. Kalau tak dapat idea juga, tak tahulah .

  • LUBUK IDEA PRODUK DIGITAL – CikguHafis tunjukkan kepada anda 3 website yang dia gunakan untuk cari idea produk digital saya. Dari produk digital 3 website inilah dia study dan olah jadi produk digital dia sendiri. Anda pun boleh follow teknik dan strategi ini nanti. Bersepah-sepah idea untuk hasilkan produk digital kat sini.

  • TEKNIK PAKEJ PRODUK DIGITAL RM5ANGKA – Cipta atau tulis produk digital ni, bukan boleh semberono sahaja. Anda perlu pakejkan produk anda mengikut modul dan bonus kalau nak produk anda hasilkan sales yang banyak. CikguHafis akan tunjukkan bagaimana anda boleh modulkan setiap content dalam produk digital anda dan apa yang perlu anda jadikan sebagai bonus kepada produk anda. Teknik ini akan buatkan pembeli anda nampak produk anda TERLALU BERHARGA.

Hari Kedua: Sales Copywriting & Minisite Setup

1551793789849.png


  • 13 STRUCTURE SALESCOPY – Salescopy atau ayat surat jualan yang anda letakkan dalam minisite untuk menjual produk anda adalah SENJATA TAJAM yang mesti anda ketahui. Kadangkala walaupun produk anda biasa-biasa sahaja, tetapi sekiranya ayat surat jualan anda MANTAP, maka anda akan dapat hasilkan sales yang luar biasa. So, CikguHafis dah prepare 13 structure ayat salescopy yang dia gunakan dalam bisnes produk digital untuk anda follow.

  • RM 5 FIGURE SALESCOPY CASE STUDY – Dia juga akan go through dengan anda ayat sales copy produk digital yang telah hasilkan RM5angka. Kita akan tengok sama-sama beberapa salescopy dia yang boleh anda implement dalam minisite anda nanti. Ada macam-macam style dan kesemuanya unik-unik belaka. Buat pertama kalinya, dia bocorkan informasi ini kepada anda.

  • STRATEGI PRODUCT PRICING – Ada strategi ni yang CikguHafis nak tunjukkan kepada anda di mana produk digital yang akan anda jual nanti nampak sangat berpatutan dan ramai orang sanggup untuk beli produk tersebut. Dia akan tunjukkan teknik PRICE SLASHING yang memang sentiasa dia gunakan dalam setiap pelancaran produk digital.

  • MINISITE SOFTWARE & RESOURCES – CikguHafis juga akan tunjukkan software mudah yang dia gunakan untuk setup minisite produk digital. Software ini boleh bantu anda siapkan minsite dan hasilkan income pertama untuk setiap produk digital sepantas 2 jam selepas ianya disiapkan.

  • BORANG & SISTEM TEMPAHAN – Sepanjang 8 tahun pengalaman bisnes produk digital, CikguHafis dah try bermacam-macam sistem dan borang untuk terima tempahan. Dalam online group coaching ini, dia akan review pada anda sistem mana yang POWER dan sesuai untuk anda gunakan bagi menerima tempahan customer anda. Kalau tak guna sistem ini, macamana anda nak terima tempahan dari customer anda.

    Hari Ketiga: Promosi & Jualan
1551794054159.png

  • TEKNIK PROMOSI WALL & GROUP FB – Setakat ini, student CikguHafis memang dah try teknik ini banyak kali dan dia berani dedahkan bagaimana dia lakukannya supaya anda juga boleh hasilkan sales bisnes produk digital anda melalui teknik promosi ini. Yang paling BEST, kalau kena caranya… silap-silap dalam sehari dapat 8-10 sales. Gunakan teknik ini setiap hari untuk hasilkan jualan.

  • TEKNIK TULIS AYAT PROMOSI ??? – Melalui teknik promosi di wall & FB, sebenarnya ada ayat yang dia gunakan yang akan buatkan orang sangat-sangat berminat dan cepat-cepat nak dapatkan produk digital tersebut. Dia akan go through dalam Online Group Coaching ini bagaimana anda boleh cipta ayat promosi tersebut.

  • STRATEGI BUYER’S LIST – CikguHafis juga nak tunjukkan kepada anda teknik dan strategi yang dia gunakan untuk simpan database email pembeli produk supaya pada masa akan datang, anda boleh promosikan apa jua produk digital kepada mereka dan boleh berikan anda INSTANT SALES. Strategi ini anda WAJIB implement agar ianya memudahkan jualan bisnes produk digital anda di masa hadapan.

  • STRATEGI PROMOSI VIRAL – Ada cara bagaimana pembeli anda boleh bantu promosi produk digital anda secara viral. CikguHafis akan tunjukkan step by step teknik untuk anda pasang “SOMETHING” dalam produk digital anda supaya pembeli anda viral kan promosi produk digital anda dan anda boleh senang-senang je leverage promosi ini kepada mereka.
Dan banyak lagi yang bakal CikguHafis share pada anda nanti dalam Video Rakaman Online Group Coaching tersebut.

Ok Macam Best Ni!
So, Camne Nak Dapatkan Video Rakaman
Online Group Coaching CikguHafis Ni?

Untuk anda follow step by step apa yang dia akan SHARE dengan anda nanti melalui skrin computer dia supaya anda boleh mula hasilkan income sekurang-kurangnya RM100 sehari… anda cuma perlu invest untuk manfaat diri anda sendiri sebanyak…

RM100 SAHAJA

Dapat je 1st sales dah terus balik modal dan lepas tu anda boleh terus buat untung dari bisnes produk digital yang anda pelajari dari CikguHafis.

DAPATKAN VIDEO RAKAMAN ONLINE GROUP COACHING NI SEKARANG!

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN SEKARANG!
Yang Ikhlas :
Azhari Shah
 
Last edited:
Top