Teknik promosi dan pengiklanan di Internet dan luar Internet.

Joined
Jul 20, 2006
Messages
1,075
Likes
3
Points
38
Offline
#2
huhuhu..thanx for sharing...nanti pas abis baca, saya komen kat sini... :)
 
Joined
Aug 1, 2006
Messages
279
Likes
1
Points
18
Offline
#3
Thanks gak,Antara elemen penting untuk berjaya dalam internet bisness adalah promosi dengan cara yang berkesan.Harap2 ebook ni dapat membantu.
 
Joined
Aug 25, 2006
Messages
428
Likes
1
Points
18
Offline
#6
hi all, shueqry here..

pernah terbaca tajuknya, tapi tak sangka kat forum WC ni terjunpa juga..err, ada member yang dah baca abis? boleh share isinya?
 
Joined
Mar 14, 2007
Messages
33
Likes
0
Points
6
Age
35
Offline
#7
Terima Kasih di atas segala e-book yg percuma.. mmg saya perlukan bahan2 begini untuk mengetahui lebih lanjut cara2 untuk membuat promosi di internet..
 
Joined
Dec 31, 2005
Messages
1,858
Likes
14
Points
38
Offline
#10
mak ai.. topik lama saya tahun 2005.. mmg dah xde dah pun.. skrg ni byk teknik baru da..
 
Joined
Sep 4, 2018
Messages
5
Likes
1
Points
1
Age
28
Offline
#12
UPDATED :

63 Skil Digital Marketing Penting Untuk Perniagaan Anda
pada tahun 2018 ini, perniagaan semakin merudum jika anda masih tidak menggunakan internet sebagai medium pemasaran anda. Namun jika anda masih baru dalam dunia internet, tidak perlu risau, perkongsian dibawah akan membantu anda dalam meningkatkan leads dan sales. Berikut adalah 63 Skil Digital Marketing Penting Untuk Perniagaan Anda.

boleh klik di sini untuk bacaan lanjut

https://adamjamaludin.com/skil-digital-marketing/
 
Top