teknik pemasaran paling berkesan

Joined
Oct 14, 2012
Messages
673
Likes
2
Points
18
Offline
#22
saya rasa teknik pemasaran yg berkesan tuh ikut juga jnis produk yg kta nk jual, stiap produk atau jnis product msti da cara msing2 untuk pemasaran
 

dkitos

freshman
Joined
Dec 4, 2007
Messages
634
Likes
0
Points
16
Age
32
Offline
#24
Teknik SEO tu kat mane boleh belajar ye?

satu lagi, macam mane nak bina kredebiliti di internet?
 

Taufan

freshman
Joined
Nov 22, 2008
Messages
220
Likes
1
Points
16
Offline
#25
tulis artikel sendiri banyak banyak..biar lain dari yang lain dalam blog tu
 
Joined
Sep 1, 2017
Messages
25
Likes
3
Points
3
Age
40
Offline
#28
nak pasarkan ape? website untuk jual produk ke atau adsense? penting gak nie.. sebab ada banyak teknik pemasaran..

kalau untuk produk, boleh cuba buat forum marketing. paling bagus carilah forum yang ada kene mengena dengan produk. senang nak dapat targeted buyer.

kalau untuk adsense, cubalah video marketing dengan myspace marketing.

tapi paling aku suka ialah search engine marketing (aku pun masih belajar lagi), SEO paling bagus. sebab pada pendapat aku, trafik yg datang dari search engine lebih targeted, tak kira la ko jual produk ke..adsense ke.. kalo bleh dpt top 10 dlm specific keyword di search engine..huih.. bleh kayo pakcik.. heheheh..


just my 2 cent
info bagus ni..tq
 
Joined
Oct 16, 2008
Messages
69
Likes
3
Points
8
Offline
#29
Saya pun tengok dok cari jalan jugak untuk menarik orang kunjung ke blog saya tu, tapi apakah teknik yang lebih gempak untuk meramaikan pengunjung???
 
Top