"Teknik Killer Bagaimana Newbie Hasilkan Ebook PLR Yang Mampu Menggugat Otai!"

Cikgu Cinta

Newbie
Joined
Aug 17, 2011
Messages
455
Points
0
318786_329406980483081_1313569833_n.jpg

Assalamua’alaikum w.w dan Salam Sejahtera Warga WC,

Kali ini, saya ingin berkongsi idea dengan anda tentang Bagaimana Seorang Newbie Mampu Menghasilkan Ebook PLR Yang Mampu Menggugat Otai! (Personal Use)

1002853_478022055621572_2095307674_n.jpg

Berikut merupakan isi kandungan Report tersebut:

• Pengenalan

• Cara mudah cari tajuk ebook yang hangat di pasaran.

• Teknik Menghasilkan Ebook Yang Berkualiti.

• Teknik tulis sales letter yang mampu mencairkan prospek.

• Teknik JV dengan otai.

• Teknik hasilkan jualan melalui forum.

• Penutup



Testimonial dari Wan Haffiz

Alhamdulillah.
Baru je selesai baca ebook "Teknik Killer Bagaimana Newbie Hasilkan Ebook PLR Yang Mampu Menggugat Otai!" yang dihasilkan oleh Cikgu Cinta. Ebook ne memang sesuai untuk newbie dan juga intermediate. Keseluruhannya, saya puas hati dan ada teknik yang baru saya tahu..:)
Ada sesetengah perkara yang biasa kita tahu, cuma sering terlepas pandang. Cuma, mungkin lebih menarik jika Cikgu Cinta boleh kembangkan lagi teknik-teknik yang diberikan. Masih ada yang boleh ditambah. Ideanya sudah ada. Kalau tambah dengan real case study pun ok jugak. Harga cadangan saya dari RM27-RM37 dah ok rasanya.

Rating: 3.8/5

Testimonial dari solehpolysas

"Teknik Killer Bagaimana Newbie Hasilkan Ebook PLR Yang Mampu Menggugat Otai!"

Satu eBook yang memberikan strategi & penjelasan untuk seorang newbie memulakan perniagaan sendiri dengan produk PLR.
eBook ini sangat ringkas & padat, tidak berbunga-bunga untuk menerangkan sesuatu kaedah atau teknik yang diberikan.
Bagi saya, eBook ini sesuai untuk newbie seperti mana tajuknya juga. Lebih FOKUS kepada golongan newbie untuk bermula.

Tetapi bagi penjual eBook PLR yang sudah semakin lari daripada landasan atau sales menurun, anda juga boleh memiliki eBook ini
untuk menaikkan semula semangat serta merangka semula strategi yang tepat.

Ikhlas,
solehpolysas
WangCyber Moderator.

Testimonial dari mogharam

Salam hormat warga wangcyber,

Terima kasih saye ucapkan kepada Cikgu Cinta kerana memberi peluang kepada saya unuk review ebook beliau.

Ebook ini sangat sesuai kepada newbie untuk bermula menjana pendapatan dengan menjual produk PLR..
Penjelasan yang sangat mudah untuk difahami(strategi step by step) dan disertakan dengan idea-idea untuk tajuk ebook PLR..
Cikgu Cinta juga menerangkan tentang niche-niche yang paling popular dan senang mendapat jualan.
Startegi bagaimana untuk mempromosikan ebook tersebut juga diterangkan dalam ebook ini.
Ebook ini juga sesuai untuk newbie yang ingin menghasilkan ebook sendiri(bukan PLR) untuk dijual.
Harga cadangan saya,RM20-Rm30...


Regard,
Mogharam
www.rahsiawangfiverr.com

Testimonial dari paklong

Oleh kerana ebook ini laporan bukan ebook sebenar, saya anggap ia bagus. Topik menulis sales letter adalah lengkap.

Testimoni dari M.Y.A

mari2 beli. saya sebagai newbie rasa beruntung sebab panduan ringkas tpi padat isi...saya pernah beli modul yg sama drpd someone..huh..sgt berbeza sbb tidak memberikan idea kpda saya..tpi produk ini memberikan saya idea.. yeah! ^^

BONUS TAMBAHAN KEPADA 5 PEMBELI TERAWAL

3 Produk PLR Bahasa Melayu

543508_303148313108948_1038617682_n.jpg


550657_303148646442248_1328054519_n.jpg


292238_303149036442209_2021373583_n.jpg


Berminat Untuk Memiliki Laporan Ini?

PM saya untuk mendapatkan harganya. Plus... Anda bakal menerima bonus yang tidak mungkin untuk dilepaskan :)


Ikhlas



184496_380896595334119_800861176_n.jpg

Cikgu Cinta
http://facebook.com/cikgucinta
http://wangianpemikat.com/
 
 

Attachments

  • 318329_140442039379577_8238791_n.jpg
    12 KB · Views: 294
Last edited:

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
Nak review slot boleh? :)
tp hari ni busy sebab nak pergi Putrajaya (Majlis berbuka).

:D
 

Wan Haffiz

freshman
Joined
Oct 26, 2009
Messages
558
Points
0
Alhamdulillah.
Baru je selesai baca ebook "Teknik Killer Bagaimana Newbie Hasilkan Ebook PLR Yang Mampu Menggugat Otai!" yang dihasilkan oleh Cikgu Cinta. Ebook ne memang sesuai untuk newbie dan juga intermediate. Keseluruhannya, saya puas hati dan ada teknik yang baru saya tahu..:)
Ada sesetengah perkara yang biasa kita tahu, cuma sering terlepas pandang. Cuma, mungkin lebih menarik jika Cikgu Cinta boleh kembangkan lagi teknik-teknik yang diberikan. Masih ada yang boleh ditambah. Ideanya sudah ada. Kalau tambah dengan real case study pun ok jugak. Harga cadangan saya dari RM27-RM37 dah ok rasanya.

Rating: 3.8/5
 

Cikgu Cinta

Newbie
Joined
Aug 17, 2011
Messages
455
Points
0
Alhamdulillah.
Baru je selesai baca ebook "Teknik Killer Bagaimana Newbie Hasilkan Ebook PLR Yang Mampu Menggugat Otai!" yang dihasilkan oleh Cikgu Cinta. Ebook ne memang sesuai untuk newbie dan juga intermediate. Keseluruhannya, saya puas hati dan ada teknik yang baru saya tahu..:)
Ada sesetengah perkara yang biasa kita tahu, cuma sering terlepas pandang. Cuma, mungkin lebih menarik jika Cikgu Cinta boleh kembangkan lagi teknik-teknik yang diberikan. Masih ada yang boleh ditambah. Ideanya sudah ada. Kalau tambah dengan real case study pun ok jugak. Harga cadangan saya dari RM27-RM37 dah ok rasanya.

Rating: 3.8/5

Terima kasih atas review dari tuan :)
 

solehpolysas

Senior
Joined
Nov 19, 2008
Messages
4,732
Points
38
"Teknik Killer Bagaimana Newbie Hasilkan Ebook PLR Yang Mampu Menggugat Otai!"

Satu eBook yang memberikan strategi & penjelasan untuk seorang newbie memulakan perniagaan sendiri dengan produk PLR.
eBook ini sangat ringkas & padat, tidak berbunga-bunga untuk menerangkan sesuatu kaedah atau teknik yang diberikan.
Bagi saya, eBook ini sesuai untuk newbie seperti mana tajuknya juga. Lebih FOKUS kepada golongan newbie untuk bermula.

Tetapi bagi penjual eBook PLR yang sudah semakin lari daripada landasan atau sales menurun, anda juga boleh memiliki eBook ini
untuk menaikkan semula semangat serta merangka semula strategi yang tepat.

Mungkin harga yang sesuai bagi eBook ini adalah RM15 - RM20.

Ikhlas,
solehpolysas
WangCyber Moderator.
 

mogharam

Newbie
Joined
Feb 23, 2012
Messages
349
Points
16
Salam hormat warga wangcyber,

Terima kasih saye ucapkan kepada Cikgu Cinta kerana memberi peluang kepada saya unuk review ebook beliau.

Ebook ini sangat sesuai kepada newbie untuk bermula menjana pendapatan dengan menjual produk PLR..
Penjelasan yang sangat mudah untuk difahami(strategi step by step) dan disertakan dengan idea-idea untuk tajuk ebook PLR..
Cikgu Cinta juga menerangkan tentang niche-niche yang paling popular dan senang mendapat jualan.
Startegi bagaimana untuk mempromosikan ebook tersebut juga diterangkan dalam ebook ini.
Ebook ini juga sesuai untuk newbie yang ingin menghasilkan ebook sendiri(bukan PLR) untuk dijual.
Harga cadangan saya,RM20-Rm30...


Regard,
Mogharam
www.rahsiawangfiverr.com
 

Cikgu Cinta

Newbie
Joined
Aug 17, 2011
Messages
455
Points
0
"Teknik Killer Bagaimana Newbie Hasilkan Ebook PLR Yang Mampu Menggugat Otai!"

Satu eBook yang memberikan strategi & penjelasan untuk seorang newbie memulakan perniagaan sendiri dengan produk PLR.
eBook ini sangat ringkas & padat, tidak berbunga-bunga untuk menerangkan sesuatu kaedah atau teknik yang diberikan.
Bagi saya, eBook ini sesuai untuk newbie seperti mana tajuknya juga. Lebih FOKUS kepada golongan newbie untuk bermula.

Tetapi bagi penjual eBook PLR yang sudah semakin lari daripada landasan atau sales menurun, anda juga boleh memiliki eBook ini
untuk menaikkan semula semangat serta merangka semula strategi yang tepat.

Mungkin harga yang sesuai bagi eBook ini adalah RM15 - RM20.

Ikhlas,
solehpolysas
WangCyber Moderator.

Terima kasih tuan solehpolysas
 

Cikgu Cinta

Newbie
Joined
Aug 17, 2011
Messages
455
Points
0
Salam hormat warga wangcyber,

Terima kasih saye ucapkan kepada Cikgu Cinta kerana memberi peluang kepada saya unuk review ebook beliau.

Ebook ini sangat sesuai kepada newbie untuk bermula menjana pendapatan dengan menjual produk PLR..
Penjelasan yang sangat mudah untuk difahami(strategi step by step) dan disertakan dengan idea-idea untuk tajuk ebook PLR..
Cikgu Cinta juga menerangkan tentang niche-niche yang paling popular dan senang mendapat jualan.
Startegi bagaimana untuk mempromosikan ebook tersebut juga diterangkan dalam ebook ini.
Ebook ini juga sesuai untuk newbie yang ingin menghasilkan ebook sendiri(bukan PLR) untuk dijual.
Harga cadangan saya,RM20-Rm30...


Regard,
Mogharam
www.rahsiawangfiverr.com

Terima kasih tuan Mogharam
 
Top