Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay Percuma

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
payment error.....hahaha...:D
 

bolebole

freshman
Joined
Apr 7, 2009
Messages
10
Points
0
thanks bro zakry.
dah download, dah baca
sedang dipraktik kan.. tapi masih juga ada blurr..
maklumlah, newbie....
 

sanrazak

freshman
Joined
Jul 19, 2008
Messages
775
Points
18
Age
33
syabas TEAM ebay WC..anda memang GEMPAK!!..:D
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
ala..tak jd pg last2 minute mase nk wat payment
cancel sbb kene shut wedding smlm
takpela lain kali

ada bende yg free tapi lebih baik drp yg berbayar....aku harap kau faham pernyataan aku ini....

aku bagi contoh.....
makan free dengan makan yg kau kena bayar sendiri, mana lagi best???? :rolleyes: :D :p

tak percaya, kau tanya ijamidayu....hahahahah

ps: thank bro ijam....heheheh
 

mugiwarabai

freshman
Joined
Aug 31, 2009
Messages
68
Points
0
ada bende yg free tapi lebih baik drp yg berbayar....aku harap kau faham pernyataan aku ini....

aku bagi contoh.....
makan free dengan makan yg kau kena bayar sendiri, mana lagi best???? :rolleyes: :D :p

tak percaya, kau tanya ijamidayu....hahahahah

ps: thank bro ijam....heheheh

personally bg aku, of coz la mkn free lg seronok/best/feel~!! :cool:
hehe. anyway, apa info yg ada kt armada tu ek?
cam best je advance pny ilmu.
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,074
Points
38
Age
38
ada bende yg free tapi lebih baik drp yg berbayar....aku harap kau faham pernyataan aku ini....

aku bagi contoh.....
makan free dengan makan yg kau kena bayar sendiri, mana lagi best???? :rolleyes: :D :p

tak percaya, kau tanya ijamidayu....hahahahah

ps: thank bro ijam....heheheh

Betoi2.. BEtoi2..BEtoi.. HUehuehue.. 4 x makan wo.. HUehuehu
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
33

omecool20

Senior
Joined
Feb 8, 2007
Messages
204
Points
18
Age
47
seminar that day .. free and berharga ;-) best ooo ... teringat pula dalam thread berhingus ada seorang otai ... lupa lak nama dia .. dia kata kebyk ilmu dia dapat bila dia betul mendalami site ebay.com ... mcm cadangan bro Zacky dengan menggunakan sitemap.
 

ijamidayu

Newbie
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,074
Points
38
Age
38
seminar that day .. free and berharga ;-) best ooo ... teringat pula dalam thread berhingus ada seorang otai ... lupa lak nama dia .. dia kata kebyk ilmu dia dapat bila dia betul mendalami site ebay.com ... mcm cadangan bro Zacky dengan menggunakan sitemap.

Huehuehuee.. Sitemap memang penting utk explore...
 
Top