Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay Percuma

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
aik...dh boleh download ke belum nie....hairan tul...
ada yg dh ckp dh boleh ada yg belum...
confused....confused...
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
aik...dh boleh download ke belum nie....hairan tul...
ada yg dh ckp dh boleh ada yg belum...
confused....confused...

Link Downloadnya telah diletakkan pada post yang pertama dalam thread ini. selamat mendownload
 

johntravolta

freshman
Joined
Oct 11, 2009
Messages
473
Points
0
arrggghh!! cilakak, opis blok plak mediafire. broadband tak bawak plak ari nih. baru ingat nak jadik org pertama download, huhuhuh
 

virtualmetal

freshman
Joined
Apr 22, 2009
Messages
1,873
Points
38
tenkiu sifu... dah download. skrg dlm proses nak jual. ekekeke
 

boukdella

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
536
Points
0
thanks bro zacky, dah download, semoga diberkati Allah usaha yg murni ni ..
 

wsbucks

freshman
Joined
Jan 28, 2009
Messages
428
Points
16
Thanks bro, dh download..
Straight to the point mudah nk faham dgn bantuan gambarajah ayat pun xder mendayu2 kui2..
Penerangan lebih pd bergambar, lets picture do the talking kater syair orang putih..
Ni baru basic? Gimana kalo yg advancednyaa pula ohhh~
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
Thanks bro, dh download..
Straight to the point mudah nk faham dgn bantuan gambarajah ayat pun xder mendayu2 kui2..
Penerangan lebih pd bergambar, lets picture do the talking kater syair orang putih..
Ni baru basic? Gimana kalo yg advancednyaa pula ohhh~

Web base watcheditem.com memang power beb...

mcm2 idea korang leh dapat kat situ..
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
Nih mirror link dari rapidshare, kalau sapa2 ada problem dengan mediashare

Code:
http://rapidshare.com/files/309509707/Kajian_Produk_Fizikal.pdf

Bagus la ebook camni, takde cerita hikayat merong mahawangsa, straight to the point. Sekali jalan terus abis :D
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
Nih mirror link dari rapidshare, kalau sapa2 ada problem dengan mediashare

Code:
http://rapidshare.com/files/309509707/Kajian_Produk_Fizikal.pdf

Bagus la ebook camni, takde cerita hikayat merong mahawangsa, straight to the point. Sekali jalan terus abis :D

Banyak rahsia2 tersembunyi kat Teknik2 tu.. x larat nk explain semua.. silap2 smpai 100 page ha.. ha.. ha.. ;)

Apalagi start la bertanya soalan2 dan secara tak langsung kita korek ramai2 HOT NICHE Ebay.
 

aWe 9

Senior
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,959
Points
38
Age
34
sifu zacky, minta izin laluan...

kalau ada yang bermasalah nak download ebook ini melalui mediafire dan rapidshare,

boleh download di direct link yang saya sediakan untuk kesenangan semua..

Download Link :
http://www.rahshafeez.com/ebay
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
arghhh tidak.. teknik watcheditem ghuponye...
uwaaaa.. :D
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
arghhh tidak.. teknik watcheditem ghuponye...
uwaaaa.. :D

hbs la.. hilang salah satu secret weapon VeroKing kita ngeh2.. ngeh2..

benda ni dah lama dikongsi kat forum ni.. perasan atau pun tidak jer..

masa aku mula2 wat post pun aku secara tak langsung dah reveal benda ni.. kat Frontpage Esellerstreet.com.

so x ada ciplak mana2 idea ha.. ha... ha.. :)
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
hbs la.. hilang salah satu secret weapon VeroKing kita ngeh2.. ngeh2..

benda ni dah lama dikongsi kat forum ni.. perasan atau pun tidak jer..

masa aku mula2 wat post pun aku secara tak langsung dah reveal benda ni.. kat Frontpage Esellerstreet.com.

so x ada ciplak mana2 idea ha.. ha... ha.. :)

uwaaaaa... aku mmg fully utilize menda ni..
uwaaaaaaaaaa... dah reveal..
takpe2... :D
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
uwaaaaa... aku mmg fully utilize menda ni..
uwaaaaaaaaaa... dah reveal..
takpe2... :D

x per.. benda basics jer kan.. ha.. ha.. ha.. :)

ebook ni kan khas utk rakyat Malaysia Yang Tercinta.
 
Top