Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay Percuma

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
hohoho. bro zacky mmg hensem! saya kasi tabik spring!!
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
perghhh .. tetiba ramai aje yg ceburi ebay nih..
hehehehe.. :D
 

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
harap satu malaysia ceburi ebay!!

Sesiapa pun boleh berniaga di Ebay ni. x kira tua ataupun muda, bujang, dara or ibu tunggal ataupun bapa tunggal n lelaki, perempuan n Golongan Confuse... ha.. ha.. ha.. ;)
 

eches83

Senior
Joined
Nov 6, 2006
Messages
548
Points
18
bikin suspen je sifu, ingat dah siap untuk didownload :)
 

madno

Senior
Joined
Jun 12, 2007
Messages
662
Points
18
jangan risau sifu. untuk merealisasikan 1malaysia, sy akan promote ebook nih
thru list. hohoho. promosi besaran2 punya!
 

boukdella

freshman
Joined
May 3, 2009
Messages
536
Points
0
Sesiapa pun boleh berniaga di Ebay ni. x kira tua ataupun muda, bujang, dara or ibu tunggal ataupun bapa tunggal n lelaki, perempuan n Golongan Confuse... ha.. ha.. ha.. ;)

mmg semua boleh berebayy, cuma pastikan jgn sampai termasuk golongan yg hit & run, list byk2, fee bertimbun-timbun, register akaun baru, buat dono pd akaun yg tak berbayar tu ... at last ebayer m'sia gak yg dpt nama buruk. nak berebay, berebay lah betul2, amanah dan bertanggungjawab.
 

big_money

freshman
Joined
Aug 22, 2009
Messages
189
Points
16
Qrodat ko buat ler review sikit pasal ebook nie...teruja gua nak baca...
 

mansurbiz

Active
Joined
Feb 12, 2008
Messages
1,828
Points
48
aku bagi review, copy paste dr thread sebelah:

baru je khatam baca ebook sifoo zacky. meskipun free, tapi contents dia original, berkualiti, even takde sentuh details dlm thread ni, byk step bergambar... aku mesti pilih...

yg penting contents dia bukan copycat dan lepas lembaga penapisan copyscape...

p/s: yg aku dpt tebal m/s dlm 44 pages... tu pun sifoo zacky kata tak complete. tapi jgn risau, dia tebal sbb byk step bergambar.
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0
mana link downloadnya?....x sabar nk baca...
 

big_money

freshman
Joined
Aug 22, 2009
Messages
189
Points
16
aku rasa zacky tengah perasap keminyan ebook tu...
tu yang xkeluar lagi download link kat sini dia...:D
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
yeah.. dah dpt download.. hahahah :D
 
Top