Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay Percuma

kakikukejang

freshman
Joined
Dec 17, 2009
Messages
6
Points
0
salam..
hurm..post nk bincang pasal produk fizikal..
tp banyak yg merapu kat lain..mcm mane ni..
kepada sesiapa yg bleh membantu..
aku dah buat produk fizikal..
tapi masalahnye skang ni tentang shipping cost.
bleh bagi cadangan untuk murahkan kos shipping.
aku pakai pos malaysia pun mahal jugak nih.hurm..
 

GillerDoit

freshman
Joined
Feb 14, 2010
Messages
1
Points
0
Terima kasih banyak-banyak untuk bro Zacky yang sudi berkongsi ilmu ini. Saya yg masih nubie ni memang sangat-sangat teruja dengan perkongsian ilmu dlm WC ni. sebelum pernah jengok WC, tapi tak tau pulak kat sini merupakan lubuk ilmu yg paling cantek dan padat. Terima kasih sekali lagi. semoga di murahkan rezeki dunia dan akhirat..
 

wirashoppe

freshman
Joined
Jan 13, 2010
Messages
38
Points
6
aku da download dan baca ebook ni. memang amat berguna utk ebayer. terima kasih pada tt. semoga dimurahkan lagi rezeki tt
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
ebook yg dibuat bukan hanya utk dibaca tapi dipraktikkan ..
kalau baca shj tapi tak dipraktikkan , payah jugak jadinya.. :D
 

zafrulsyaza

freshman
Joined
Nov 30, 2009
Messages
0
Points
0
thank bro!! Semoga tuhan murahkan rezki..
 

dangabay

freshman
Joined
Jun 16, 2009
Messages
1,246
Points
0
mana la tuan tanah kedaung ni....lama tak muncul...merajuk kot....
 
Top