Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay Percuma

Joined
Dec 17, 2009
Messages
6
Likes
0
Points
0
Offline
salam..
hurm..post nk bincang pasal produk fizikal..
tp banyak yg merapu kat lain..mcm mane ni..
kepada sesiapa yg bleh membantu..
aku dah buat produk fizikal..
tapi masalahnye skang ni tentang shipping cost.
bleh bagi cadangan untuk murahkan kos shipping.
aku pakai pos malaysia pun mahal jugak nih.hurm..
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
setakat nie yang paling murah ialah pos malaysia. kalau kau kata mahal tu kira murahla tu.. kalau nak 'murah' lagi boleh try dhl. huhu..
 
Joined
Feb 14, 2010
Messages
1
Likes
0
Points
0
Offline
Terima kasih banyak-banyak untuk bro Zacky yang sudi berkongsi ilmu ini. Saya yg masih nubie ni memang sangat-sangat teruja dengan perkongsian ilmu dlm WC ni. sebelum pernah jengok WC, tapi tak tau pulak kat sini merupakan lubuk ilmu yg paling cantek dan padat. Terima kasih sekali lagi. semoga di murahkan rezeki dunia dan akhirat..
 
Joined
Jan 13, 2010
Messages
38
Likes
0
Points
6
Offline
aku da download dan baca ebook ni. memang amat berguna utk ebayer. terima kasih pada tt. semoga dimurahkan lagi rezeki tt
 
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,050
Likes
3
Points
38
Offline
ebook yg dibuat bukan hanya utk dibaca tapi dipraktikkan ..
kalau baca shj tapi tak dipraktikkan , payah jugak jadinya.. :D
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
aku baru kontek bro zacky semalam. dia kata cukup2lah dia bagi ilmu free kat korang. pasni ni kalau nak, kenala bayar... sbb dia pun nak merasa jugak duit coaching, duit ebook ebay... asyik orang lain jer makan... time dia jer ajar free.. haha..
 
Joined
Oct 11, 2007
Messages
3,038
Likes
1
Points
38
Age
36
Offline
HJeuhuehueeuhu.. Mari makan duit ebay.. Pasai free.. Ramai tak appreciate...
 
Top