Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay Percuma

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18


Salam rakan2 Ebay sekalian..

Seperti yang dijanjikan, pada hari ini saya membuka satu thread baru untuk memberi peluang kepada rakan2 ebay sekalian untuk mendownload Ebook Panduan Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay.

Apa yang kan anda pelajari selepas ini adalah merupakan salah satu elemen yang penting di dalam mencari produk untuk di jual di Ebay. Ebook panduan ini adalah secara "Basics" sahaja didalam melakukan "Research"

bagi mendapat produk untuk dijual di Ebay.

Secara ringkasnya saya menggunakan

1) Laman web Ebay.Com.my itu sendiri.

2) Web Base Research

3) Menggunakan Terapeak Percuma

Ebook panduan ini dihasilkan dalam bentuk Tutorial bergambar bagi memudah anda memahami setiap teknik yang ditunjukkan dengan mudah.

Ini Link Downloadnya.

http://www.mediafire.com/?zedd2ymwjro

Boleh lah kita memulakan perbincangan kita tentang teknik-teknik yang dikongsikan bersama dalam thread ini sahaja.
 
Last edited:

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
986
Points
18
Esok baru saya letak link Download dia... sabar yek..

tgh wat final Touchup ni...
 

big_money

freshman
Joined
Aug 22, 2009
Messages
189
Points
16


Salam rakan2 Ebay sekalian..

Seperti yang dijanjikan, pada hari ini saya membuka satu thread baru untuk memberi peluang kepada rakan2 ebay sekalian untuk mendownload Ebook Panduan Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay.

Apa yang kan anda pelajari selepas ini adalah merupakan salah satu elemen yang penting di dalam mencari produk untuk di jual di Ebay. Ebook panduan ini adalah secara "Basics" sahaja didalam melakukan "Research" bagi mendapat produk untuk dijual di Ebay.

Secara ringkasnya saya menggunakan

1) Laman web Ebay.Com.my itu sendiri.

2) Web Base Research

3) Menggunakan Terapeak Percuma

Ebook panduan ini dihasilkan dalam bentuk Tutorial bergambar bagi memudah anda memahami setiap teknik yang ditunjukkan dengan mudah.

Tahniak zacky atas pelancaran ebook free nie... moga2 ALLAH murahkan rezeki buat bro...

ps: mana link ebook tu.. xsabo teman nak download...huahuahua..;)
 

amirza

freshman
Joined
Nov 11, 2008
Messages
238
Points
18
tak sabar rasanya
 

hackyourlife

freshman
Joined
Aug 13, 2008
Messages
305
Points
18
Penantian itu satu penyeksaan............
 

worldezam

Newbie
Joined
May 13, 2009
Messages
2,138
Points
0


Salam rakan2 Ebay sekalian..

Seperti yang dijanjikan, pada hari ini saya membuka satu thread baru untuk memberi peluang kepada rakan2 ebay sekalian untuk mendownload Ebook Panduan Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay.

Apa yang kan anda pelajari selepas ini adalah merupakan salah satu elemen yang penting di dalam mencari produk untuk di jual di Ebay. Ebook panduan ini adalah secara "Basics" sahaja didalam melakukan "Research" bagi mendapat produk untuk dijual di Ebay.

Secara ringkasnya saya menggunakan

1) Laman web Ebay.Com.my itu sendiri.

2) Web Base Research

3) Menggunakan Terapeak Percuma

Ebook panduan ini dihasilkan dalam bentuk Tutorial bergambar bagi memudah anda memahami setiap teknik yang ditunjukkan dengan mudah.

akhirnya....yg dinantikan telah tiba....
 

big_money

freshman
Joined
Aug 22, 2009
Messages
189
Points
16
walaupon cover eboook tu nampak simple....tapi isi dia mosti BOOMMMM..punya..
 

amirza

freshman
Joined
Nov 11, 2008
Messages
238
Points
18
moga apa yang bro buat nie menjadi sebagai satu permulaan untuk newbie2 ebay
 

kekuda

Senior
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,084
Points
38
hahaha.. cayalah bro..
sure kena rembat nanti ni isi kandungnya.. :D
buat ebook lain , touch up skit2 , pastu jual .. hehehe :D
 
Top