Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay Percuma

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
973
Likes
19
Points
18
Offline
#1


Salam rakan2 Ebay sekalian..

Seperti yang dijanjikan, pada hari ini saya membuka satu thread baru untuk memberi peluang kepada rakan2 ebay sekalian untuk mendownload Ebook Panduan Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay.

Apa yang kan anda pelajari selepas ini adalah merupakan salah satu elemen yang penting di dalam mencari produk untuk di jual di Ebay. Ebook panduan ini adalah secara "Basics" sahaja didalam melakukan "Research"

bagi mendapat produk untuk dijual di Ebay.

Secara ringkasnya saya menggunakan

1) Laman web Ebay.Com.my itu sendiri.

2) Web Base Research

3) Menggunakan Terapeak Percuma

Ebook panduan ini dihasilkan dalam bentuk Tutorial bergambar bagi memudah anda memahami setiap teknik yang ditunjukkan dengan mudah.

Ini Link Downloadnya.

http://www.mediafire.com/?zedd2ymwjro

Boleh lah kita memulakan perbincangan kita tentang teknik-teknik yang dikongsikan bersama dalam thread ini sahaja.
 
Last edited:

zacky

Super Senior
Joined
Oct 17, 2007
Messages
973
Likes
19
Points
18
Offline
#3
Esok baru saya letak link Download dia... sabar yek..

tgh wat final Touchup ni...
 
Joined
Aug 22, 2009
Messages
187
Likes
0
Points
16
Offline
#4


Salam rakan2 Ebay sekalian..

Seperti yang dijanjikan, pada hari ini saya membuka satu thread baru untuk memberi peluang kepada rakan2 ebay sekalian untuk mendownload Ebook Panduan Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay.

Apa yang kan anda pelajari selepas ini adalah merupakan salah satu elemen yang penting di dalam mencari produk untuk di jual di Ebay. Ebook panduan ini adalah secara "Basics" sahaja didalam melakukan "Research" bagi mendapat produk untuk dijual di Ebay.

Secara ringkasnya saya menggunakan

1) Laman web Ebay.Com.my itu sendiri.

2) Web Base Research

3) Menggunakan Terapeak Percuma

Ebook panduan ini dihasilkan dalam bentuk Tutorial bergambar bagi memudah anda memahami setiap teknik yang ditunjukkan dengan mudah.
Tahniak zacky atas pelancaran ebook free nie... moga2 ALLAH murahkan rezeki buat bro...

ps: mana link ebook tu.. xsabo teman nak download...huahuahua..;)
 
Joined
May 13, 2009
Messages
2,087
Likes
1
Points
0
Offline
#9


Salam rakan2 Ebay sekalian..

Seperti yang dijanjikan, pada hari ini saya membuka satu thread baru untuk memberi peluang kepada rakan2 ebay sekalian untuk mendownload Ebook Panduan Teknik Kajian Produk Fizikal Ebay.

Apa yang kan anda pelajari selepas ini adalah merupakan salah satu elemen yang penting di dalam mencari produk untuk di jual di Ebay. Ebook panduan ini adalah secara "Basics" sahaja didalam melakukan "Research" bagi mendapat produk untuk dijual di Ebay.

Secara ringkasnya saya menggunakan

1) Laman web Ebay.Com.my itu sendiri.

2) Web Base Research

3) Menggunakan Terapeak Percuma

Ebook panduan ini dihasilkan dalam bentuk Tutorial bergambar bagi memudah anda memahami setiap teknik yang ditunjukkan dengan mudah.
akhirnya....yg dinantikan telah tiba....
 
Joined
Dec 23, 2008
Messages
884
Likes
0
Points
16
Age
36
Offline
#14
tak sangka ade org sebaik bro zaky kt dlm dunia ni kan?
sanggup membakar diri bg menerangi yg lain..
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
#15
xper la nant lepas aku download, aku jual la ebook nie. amacam? besh x? jual kat indon pun besh jugak. kompem laku.
 
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,765
Likes
1
Points
38
Offline
#19
oh ya. bro zacky cakap khas utk rakyat malaysia tadi. so, bila letak link kat cn mest ada member2 indon jv sekali. :D maklumla ramai silent reader diorang kat cn.
 
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,050
Likes
3
Points
38
Offline
#20
hahaha.. cayalah bro..
sure kena rembat nanti ni isi kandungnya.. :D
buat ebook lain , touch up skit2 , pastu jual .. hehehe :D
 
Top