TEKNIK FOREX SEBENAR Komisen RM150 seunit dan hadiah Macbook Air-Note 3-Iphone 5S tuw

sally

freshman
Joined
Aug 26, 2009
Messages
2,655
Likes
0
Points
36
Offline
#21
Saya pernah jadi agent Affiliat sebelum ini...perlu daftar lagi ke atau boleh teruskan yang lama punya?
 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#22
Saya pernah jadi agent Affiliat sebelum ini...perlu daftar lagi ke atau boleh teruskan yang lama punya?
cuba login boleh tak masuk. kalau boleh, teruskan je.

kalau tak leh daftar baru ye

pendaftaran akan dibuka sampai 11.59PM 17 NOV 2013 sahaja
kerana 12:00 AM 18 NOV 2013 cabaran bermula. take note all right

Let's go! :)
 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#23
selamat pagi ahad semua.

pendaftaran akan dibuka sampai 11.59PM 17 NOV 2013 sahaja
kerana 12:00 AM 18 NOV 2013 cabaran bermula. take note all right

Let's go!

 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#24
ayuh, 2 jam setengah je lagi pendaftaran diterima.

lepas tu pendaftaran ditutup orait :)
 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#25
dengan ini saya mengumumkan bahawa pendaftaran link affiliate telahpun ditutup.

terima kasih kepada yang sudi menyertai cabaran kali ini, dan selamat maju jaya diucapkan kepada semua :)
 
Joined
Nov 20, 2013
Messages
5
Likes
0
Points
0
Offline
#27
Salam.. sesiapa yang berminat untuk dapatkan Teknik Forex Sebenar Versi Terkini boleh klik link dibawah ni ya...
▐
▐
▐
▼
 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#32
Assalamualaikum dan Salam sejahtera

Alhamdulillah Syukur komisen jualan minggu lepas (untuk jualan dari 24 Nov - 01 Dis 2013) sudah pun dibayar hujung minggu lepas iaitu Sabtu dan Ahad (30 Nov & 01 Dis 2013).

Boleh check akaun bank masing-masing. Untuk bank selain daripada Maybank dan CIMB, komisen sudahpun dipindahkan melalui MEPS IBG dan akan masuk ke akaun tuan/puan selewat-lewatnya Isnin 02 Dis 2013 (hari ni). Kalau komisen anda belum masuk sila maklumkan kepada admin dengan segera.

Ada beberapa komisen yang perlu kami tolak sebab pembeli isi borang 2 - 3 kali dan ada pembeli yang tidak membayar (hanya mengisi borang sahaja). Kalau ada sebarang keraguan mengenai jumlah komisen yang diterima, boleh maklumkan kepada kami melalui admin@forexsebenar.com


PENGUMUMAN BEST! - HADIAH AKAN DIBERIKAN UNTUK TOP 5

TEKNIK FOREX SEBENAR telah mendapat sambutan di luar dugaan sejak pelancarannya. Dengan itu, pihak Admin dengan gembiranya ingin memberikan hadiah kepada 5 AFFILIATER TERBAIK (berbanding 3 sahaja sebelum ini). Apakah hadiah untuk tempat ke-4 dan ke-5? Minggu depan kita akan tahu ya :)


Oh ya, apa kata kita tengok kedudukan top affiliater terkini selepas 2 minggu cabaran berlangsung:



Perghhh... nampaknya profitmasuk dan shahrulfx jauh di depan dan bersaing hebat untuk merebut hadiah utama iaitu Macbook Air 13". Persaingan untuk tempat ke 3 - 5 masih lagi terbuka tue :)

Memandangkan hadiah dah ditambah, peluang untuk menang kini lebih mudah. Jangan risau, hadiah confirm best punya. Hehehee...


Terima kasih atas kerjasama anda.

Teruskan mempromosikan TEKNIK FOREX SEBENAR.

Komisen lumayan dan hadiah-hadiah hebat menanti orait :)

Admin Program Affiliate TEKNIK FOREX SEBENAR

www.forexsebenar.com
 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#33
Assalamualaikum dan Salam sejahtera

Alhamdulillah Syukur komisen jualan minggu lepas (untuk jualan dari 08 Dis - 15 Dis 2013) sudah pun dibayar sebentar tadi (Ahad 15 Dis 2013).

Boleh check akaun bank masing-masing. Untuk bank selain daripada Maybank, CIMB dan RHB, komisen sudahpun dipindahkan melalui MEPS IBG dan akan masuk ke akaun tuan/puan selewat-lewatnya Isnin 16 Dis 2013 (esok). Kalau komisen anda belum masuk sila maklumkan kepada admin dengan segera.

Ada beberapa komisen yang perlu kami tolak sebab pembeli isi borang 2 - 3 kali dan ada pembeli yang tidak membayar (hanya mengisi borang sahaja). Kalau ada sebarang keraguan mengenai jumlah komisen yang diterima, boleh maklumkan kepada kami melalui admin@forexsebenar.com


PENGUMUMAN - SENARAI HADIAH TOP 5 AFFILIATERS

TEKNIK FOREX SEBENAR telah mendapat sambutan di luar dugaan sejak pelancarannya. Dengan itu, pihak Admin dengan gembiranya ingin memberikan hadiah kepada 5 AFFILIATER TERBAIK (berbanding 3 sahaja sebelum ini).

Para pemenang akan diumumkan pada 18 Disember (Rabu ini) dan proses penghantaran hadiah kepada pemenang akan selesai selewatnya minggu hadapan.


Oh ya, apa kata kita tengok kedudukan top affiliater terkini selepas 4 minggu cabaran berlangsung:

View attachment topaffiliater151213.png

Perghhh... nampaknya shahrulfx 10 unit di hadapan. Mampukah profitmasuk mengejar beliau? Persaingan untuk tempat ke 3 - 5 masih lagi terbuka tu :)

Memandangkan hadiah dah ditambah, peluang untuk menang kini lebih mudah. Cabaran berbaki 2 hari sahaja lagi. Sesiapa ada strategi last minute tu boleh lah keluarkan senjata-senjata anda sekarang yer. Hehehee...



Teruskan mempromosikan TEKNIK FOREX SEBENAR

Komisen lumayan dan hadiah-hadiah hebat menanti orait :)

Admin Program Affiliate TEKNIK FOREX SEBENAR

www.forexsebenar.com
 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#34
Selesai sudah pertarungan sengit antara affiliaters untuk Cabaran Affiliate TEKNIK FOREX SEBENAR Edisi Ke-5 yang telah berjalan dari 18 November - 17 Disember 2013.

Berikut merupakan senarai pemenang top 5 hadiah hadiah yang ditawarkan:

View attachment winners.png

TAHNIAH profitmasuk @ OSWALD JUSTIN yang muncul sebagai juara :D

Senarai penuh hadiah yang mereka telah menangi adalah:

1 - profitmasuk dapat Macbook Air 13"

2 - shahrulfx dapat Iphone 5S 16GB

3 - danzaimar dapat Samsung Galaxy Note 3

4 - promosi dapat Samsung Galaxy Tab 3 10.1"

5 - kingfisher dapat Blackberry Curve 9320



Jutaan tahniah diucapkan sekali lagi dan terima kasih atas sokongan anda.

Jumpa lagi di lain cabaran :)

Terima kasih dan wassalam



 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#39
PM sy jugak bro... bersemangat nk menjual nie :):)
dah reply di CG orait :)

setakat ni alhamdulillah tak pernah gagal bayar komisen setiap Ahad.

boleh check dgn affiliater2 aktif kami (yg menjana komisen 4 angka seminggu) jika tak percaya :)
 
Top