TEKNIK FOREX SEBENAR Komisen RM150 seunit dan hadiah Macbook Air-Note 3-Iphone 5S tuw

Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#1
PENDAFTARAN AFFILIATE TEKNIK FOREX SEBENAR TELAH DITUTUP. HARAP MAKLUM.

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan2 WC :)

Saya Khalid Hamid, pekerja bank full-time dan PART-TIME FOREX TRADER.
Dengan rasa rendah diri, saya ingin mengajak rakan-rakan IM di WC untuk
mempromosikan ebook TEKNIK FOREX SEBENAR (TFS) Edisi Ke-5


Ebook ini merupakan edisi lebih baik daripada edisi sebelumnya.
Sebelum ni pun saya pernah buat Cabaran Affiliate di WC.
Ini feedback positif dari salah seorang peserta sebelum ni:


Salam.. Mr Jack Khalid ni memang best =)

Komisen tak pernah gagal dibayar. Tepat janjinya. Walaupun tak capai 500 sales, beliau tetap nak bagi hadiah kepada top affiliaters. Terima kasih dan semoga TFS terus

maju bersama bosnye Tuan Khalid.

tQ
REKOD JUALAN V1, V2 & V3 YANG TINGGI DARIPADA TOP AFFILIATERS
SAHAJA (bukan otai IM)
TAK TERMASUK AFFILIATER LAIN





TFS MERUPAKAN PAKEJ ILMU FOREX YANG SERBA SERBI LENGKAP.
Ebook ini akan mengajar para pembaca bagaimana kita semua boleh menjana income
5 ANGKA SEMINGGU dengan hanya meluangkan 1 JAM SEHARI melalui forex.
Produk ini merangkumi semuanya, daripada: Asas -> Teknik -> Money Management ->
Kawalan Emosi -> Forex Broker -> Isu-Isu Forex
dan macam2 lagi. Selain itu, ia kini
dilengkapi video tutorial & money management calculator yang 100% saya hasilkan sendiri.

Di luar sana, semakin ramai individu cuba menangguk di air keruh dengan menjual
Expert Advisor (EA @ Robot Forex) dan Indicator
yang kononnya dapat menjana profit dengan
mudah. Lagi pulak sekarang ni popular sangat-sangat dengan skim itu ini.
Hakikatnya, SEMUANYA TIPU BELAKA. Bukannya murah semua tu, harga ratus2/ribu2 ringgit.
Tak cukup dengan tu, ramai juga yang tertipu dengan kelas/seminar forex yang dianjurkan.
Rupanya sekadar ajar basic je. Lepas tu setiap follow-up kena bayar lagi.


Jadi, SAYA NAK HENTIKAN SEMUA PENIPUAN INI!! Para traders perlu diberikan panduan lengkap
yang tepat dan menyeluruh agar mereka dapat menjadi seorang trader yang sebenar!
Jadi, saya telah menghasilkan sebuah pakej yang diberi nama....




KENAPA ANDA MESTI MENJADI AFFILIATER FOREXSEBENAR.COM?

1) KOMISEN & HADIAH MEGA HEBAT!!

Komisen bagi setiap unit ialah RM150 (sebelum ni RM100/unit).
Tidak cukup dengan itu, 3 affiliater dengan jualan tertinggi menerima hadiah-hadiah hebat berupa:

GRAND PRIZE - Macbook Air 13" (bernilai RM3,299)



2ND PRIZE - IPHONE 5S 16GB (bernilai RM2,399+)



3RD PRIZE - Samsung Galaxy Note 3 (bernilai RM2,199)





P.S: Hadiah-hadiah di atas hanya akan diberikan jika MINIMUM 200 UNIT ebook terjual.
(sebelum ni target 300 unit. Jadi, lagi mudah nak dapat hadiah sekarang nie :D)
Hadiah-hadiah tidak boleh ditukar dengan wang tunai. Harap maklum.
Ia pernah dicapai sebelum ni. Tak mustahil ia tercapai lagi :)



2) FOREX ADALAH TOPIK YANG SANGAT HOT DI MALAYSIA, SINGAPURA, BRUNEI & INDONESIA!
POTENSI CONVERSION ADALAH SANGAT-SANGAT TINGGI!


Beratus-ratus ribu (atau jutaan) rakyat Malaysia tercari-cari ilmu forex yang lengkap & tepat!
Lihat saja result hasil carian keyword "forex" di salah satu forum di Malaysia:



Lihat, beratus2 ribu reply & views diberikan. Ada 500 results yang keluar, ni baru 1 forum!
Baru di Malaysia, belum lagi Indonesia, Singapura dan Brunei!!
Jadi, ni merupakan satu peluang besar kepada semua affiliater utk menjana pendapatan lumayan!


3) PERSAINGAN TAK BANYAK @ TAKDE LANGSUNG!

Produk-produk forex berkualiti yang serba lengkap dalam BAHASA MALAYSIA belum lagi ada di pasaran.
Yang ada cumalah mereka yang menjual EA/Indicator. Yang betul-betul ajar A-Z pasal
forex tak ada lagi!


4) BANYAK REAL TESTIMONIAL & SCREEN SHOT PROFIT!

Lihatlah testimonial yang 100% real daripada para traders yang telah menggunakan TFS.
Screen Shot profit yang terkini juga disertakan sebagai bukti yang TFS memang akan
membantu traders menjana pulangan lumayan daripada forex trading


5) 60 HARI JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

Ini memang salah satu killer point untuk TFS, di mana sesiapa yang tidak berpuas hati
dengan produk ini boleh minta refund tanpa banyak songeh. Hehehe


6) EBOOK YANG SANGAT MENARIK, INOVATIF DAN DILENGKAPI PENERANGAN BERGAMBAR SERTA VIDEO!

Bahasa yang digunakan amat mudah difahami dan disertakan contoh berilustrasi menarik.
Ebook preview & Evaluation Copy akan diberikan kepada setiap affiliater untuk penilaian masing-masing :)

Selain itu, video tutorial & money management calculator juga disediakan.


7) DESIGN MINISITE YANG MANTAP & SURAT JUALAN YANG MENGGIURKAN

Website forexsebenar.com telah direka oleh seorang IM tersohor di Malaysia. Surat jualan
yang telah ditulis juga bukan calang-calang penulisnya. Siapa baca & lihat pasti terpesona.
Ia masih dalam pembikinan ketika ini.


TEMPOH DAN TARIKH CABARAN AFFILIATE TEKNIK FOREX SEBENAR:

1 BULAN, BERMULA DARI 18 NOVEMBER 2013 - 17 DISEMBER 2013

(komisen akan dibayar pada SETIAP HUJUNG MINGGU sehinggalah cabaran tamat)


SYARAT SEMPOI UNTUK MENYERTAI CABARAN FOREXSEBENAR.COM:

1) Anda mestilah melakukan promosi secara berhemah. Spamming tidak dibenarkan sama sekali
2) Jumlah keseluruhan jualan semasa tempoh cabaran melebihi 200 unit
3) Terbuka kepada semua IM yang boleh memberikan komitmen untuk mempromosikan ebook ini
4) Affiliater yang melakukan spamming akan diberikan amaran. Jika berlarutan, akan dibatalkan penyertaannya


BAHAN-BAHAN PROMOSI YANG DISEDIAKAN UNTUK AFFILIATER

1) Ebook Evaluation Copy (full version) TEKNIK FOREX SEBENAR untuk review/penilaian affiliaters
2) Website banners
3) Artikel dan email follow-up


Sekiranya anda ada pertanyaan, boleh HANTAR PM kepada saya,
atau emelkan terus ke admin@forexsebenar.com
dan juga SMS/CALL 017 2304 900.

NAK EBOOK EVALUATION COPY UNTUK REVIEW? BOLEH JE.
HANTARKAN SAJA REQUEST KE admin@forexsebenar.com YA.


Terima kasih di atas kesudian saudara/saudari membaca invitation ini.

Ikhlas,

Khalid Hamid
TEKNIK FOREX SEBENAR
forexsebenar.com
 
Last edited:
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#4
Hadiah utama Macbook Air 13" bernilai RM3,299.

Komisen RM150 seunit dibayar setiap hujung minggu.
 
Joined
Apr 6, 2011
Messages
35
Likes
1
Points
0
Offline
#5
All the best Tuan. Saya akan usahakan utk dapat Macbook Air :)

Boleh tak ebook preview direbrand dgn affiliate link para affiliate? Saya bercadang nak bantu edarkan ebook preview kepada
mereka yg belum sedia nak beli.
 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#6
All the best Tuan. Saya akan usahakan utk dapat Macbook Air :)

Boleh tak ebook preview direbrand dgn affiliate link para affiliate? Saya bercadang nak bantu edarkan ebook preview kepada
mereka yg belum sedia nak beli.
check PM yer tuan. tq atas minat tuan
 
Joined
Nov 29, 2010
Messages
57
Likes
2
Points
8
Offline
#8
All the best Tuan. Saya akan usahakan utk dapat Macbook Air :)

Boleh tak ebook preview direbrand dgn affiliate link para affiliate? Saya bercadang nak bantu edarkan ebook preview kepada
mereka yg belum sedia nak beli.
Nak tanya soklan yang sama juga... :)
 

aitor

freshman
Joined
Mar 15, 2010
Messages
101
Likes
0
Points
0
Offline
#10
masta..berapa harga ebook ni?naik byk tak dari versi sblm ni?takde diskaun ke utk geng wc...hehe
 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#11
tak leh reply with quote plak

AITOR : check affiliater dalam ni sapa2 yg kasi rebate/promosi yer.

diskaun takde lor. huhuhu
 
Joined
Jul 30, 2011
Messages
657
Likes
0
Points
16
Offline
#18
bos, sori kalau tny soalan diluar topik.. mcm mana nak apply jawatan dgn bank sbgai trader ek? mcm berminat plk..
 
Joined
Nov 23, 2009
Messages
468
Likes
0
Points
16
Offline
#19
bos, sori kalau tny soalan diluar topik.. mcm mana nak apply jawatan dgn bank sbgai trader ek? mcm berminat plk..
saya pun tak sampai tahap trader tuan. saya currency analyst saja.

nak jadi trader kena ada kelulusan dan professional certificate
dalam bidang pelaburan lah. bukan senang wooo :)
 
Top