Teknik FB Retargeting

azaz

Newbie
Joined
Nov 3, 2008
Messages
662
Likes
1
Points
16
Offline
#1
Salam warga WC

Pernah ada masalah prospek lari? Dia dah baca offer kita, macam dah minat..tapi kemudian tak beli dan terus menghilang.
.
Nak tau tak macam mana nak follow up prospek macam ni secara automatik di Facebook?
.
.
.
Betul?
.
.
Serius nak tau??
.
Ok, ini khas untuk mereka yang SERIUS, iaitu yang sanggup keluarkan modal untuk buat iklan.
.
kalau nak cara free, boleh abaikan post ni, scroll ke bawah laju2..
.
Ini dia, Teknik POWER macam mana nak follow up automatik prospek yang 'cabut lari'.
.
Boleh tengok kat laman web ni -> TEKNIK FB RETARGETING
.
Lepas buat teknik ni, prospek tak dapat lari lagi dah, selalu je terkena 'follow up halus' anda.

 

azaz

Newbie
Joined
Nov 3, 2008
Messages
662
Likes
1
Points
16
Offline
#2
1st Step Teknik Facebook Retargeting
.
Saya nak share dengan anda langkah pertama yang anda perlu buat untuk setup Teknik Facebook Retargeting ni.
.
1st step ialah anda perlu dapatkan Facebook Pixel ID atau Facebook Pixel Code anda.
.
Jangan terkejut dulu. :)
.
Namanya memang macam high tech, bombastik, tapi caranya kalau anda dah tengok sahabat saya buat nanti, mudah je.
.
Kalau anda gunakan laman web platform Wordpress anda perlu dapatkan Facebook Pixel ID.
.
Tapi kalau anda gunakan laman web platform yang lain, biasanya anda perlu dapatkan Facebook Pixel Code. Panjang sikit skripnya.
.
Anda boleh dapatkan kedua dua Facebook Pixel ID & Code ni di dalam Akaun Facebook Advert Manager anda, di bahagian Tools > Pixel.
.
Detail step untuk create Facebook Pixel dan kemudian dapatkan Pixel ni sahabat saya, Affiq Fadzil ada terangkan step by step dalam video yang saya rakam khas untuk terangkan tentang teknik POWER ini.
.
Dalam video ni beliau guide anda dengan terperinci..
.
..nak klik dekat mana,
.
..nak copy yang mana,
.
..nak paste kat bahagian mana..
.
..pendek kata beliau deliver semuanya satu demi satu supaya anda boleh faham dan follow dan kemudian anda boleh apply dalam bisnes anda dan dapat result.
.
Beliau hasilkan video ni betul-betul bersungguh nak bagi anda faham dan boleh folow.
.
Anda boleh dapatkan detail tentang video case study yang saya rakam tersebut
DI SINI -> TEKNIK FB RETARGETING


 
Top