Teknik Fast Affiliate : RM1744 Dalam 24 Jam !!!

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
27
Tgh tunggu delivery nie.
 

paktamduda

freshman
Joined
Jun 10, 2009
Messages
368
Points
16
Uih..aku ni sejam sekali check email ni...rasa macam 10 hari dah tunggu...

tak sabar nak tengok teknik maut RK ni..

Aku rasa saje je RK letak 48 jam ni..nak bagi pembeli terkesima..
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
Salam, semua pembeli Rahsia 24 Jam.....
Saya baru dapat online, dan file baru dapat transfer........
Saya akan hubungi para pembeli secepat yang mungkin.
Maaf sekali lagi...
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
Saya nak ingatkan sekali lagi...
Laporan ini hanya mengandungi 3 muka surat sahaja.
Harga asal RM127....
Untuk 30 orang pertama (kini tinggal 18 sahaja), anda boleh mendapatkan harga RM37 sahaja......

Buat pembelian di http://rahsia24jam.com/order sekarang juga.

Kepada para pembeli.....process upload produk tinggal 10% sahaja lagi.
Nantikan dengan penuh sabar. Sape yang belum Asar lagi, jom solat !!!
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
kepada semua otai, saya dah reply email tempahan anda. :)
Selamat membaca 3 muka surat laporan ini ya.

:)
Kasiklah komen sikit nanti ;)
 

Farra

Newbie
Joined
Jun 8, 2010
Messages
71
Points
0
salam..
saya orang baru di wc ni.
Nak tanya.. teknik RK ni newbie yg baru blaja buat affiliate pun boleh apply jgk ke?
atau sesuai utk org yg dah lama berkecimpung dunia affiliate je?
 

arcilist

freshman
Joined
Sep 6, 2009
Messages
159
Points
16
alhamdulillah..dh dapat..thanks RK! akan 'membaca' dengan tekun...
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
terima kasih semua....baru dapat online. :(
tu pun daripada CC.
Sekejap je ni.
Kepada yang tak beli lagi, beli sekarang.....harga istimewa nih
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
Wow!! satu pembongkaran yg sangat hebat..
untuk pengetahuan masa sy bg testi neh sy belum pun habis
dgr suara RK hensem tu.. (hensem ke?) ;p

Tapi walau blum habis sy ttp nk bg testi.
sbb laporan ni mmg terbaik!! meletop!!
sy mmg antara yg bertuah sbb dpt hege murah
tpi kalau sy beli dgn hege asal pn mmg berbaloi.
so tak hairanlah kalau ade otai pn dok beli gak.. huhu~

teknik yg diajar mmg superb dan boleh olah lg tuk dptkn semaksimum mungkin.
teknik dot..dot..dot.. mmg super power.
kalau mcm ni jgn hairan kalau ade newbie yg 1st time wt aff
atau jual ebook sendiri terus meletop!! tuss!!

kesimpulan.. teknik 24jam RK best!!
dan thanks sbb tak lokek ilmu..
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
hohoho merry christmas!
memang best! sy bru ckp tdi yg sy blum habis lg produk ni..
then ttbe dpt email dr RK yg ade bonus misteri..

produk dah mantap siap ade bonus lg..
perghhh!!!! terbaik! thank you very much brO..
 

laser

Newbie
Joined
Apr 2, 2010
Messages
2,031
Points
38
saya nak satu..ada lagi kosong?
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
35
Bro, Kuota untuk 30 pembeli pertama (RM37) masih ada lagi?


Salam, harga automatik akan diupdate di http://rahsia24jam.com/order

:)

SIla lihat sana. Mana tahu masih ada lagi :D

Wow!! satu pembongkaran yg sangat hebat..
untuk pengetahuan masa sy bg testi neh sy belum pun habis
dgr suara RK hensem tu.. (hensem ke?) ;p

Tapi walau blum habis sy ttp nk bg testi.
sbb laporan ni mmg terbaik!! meletop!!
sy mmg antara yg bertuah sbb dpt hege murah
tpi kalau sy beli dgn hege asal pn mmg berbaloi.
so tak hairanlah kalau ade otai pn dok beli gak.. huhu~

teknik yg diajar mmg superb dan boleh olah lg tuk dptkn semaksimum mungkin.
teknik dot..dot..dot.. mmg super power.
kalau mcm ni jgn hairan kalau ade newbie yg 1st time wt aff
atau jual ebook sendiri terus meletop!! tuss!!

kesimpulan.. teknik 24jam RK best!!
dan thanks sbb tak lokek ilmu..

Hehe....pelik betul saya dengan bro MZM ni, ini laporan yang hanya 3 muka surat sahaja. :p
Namun, beliau "seolah-olah" dapat mendengar suara saya.
Pelik-pelik....

hohoho merry christmas!
memang best! sy bru ckp tdi yg sy blum habis lg produk ni..
then ttbe dpt email dr RK yg ade bonus misteri..

produk dah mantap siap ade bonus lg..
perghhh!!!! terbaik! thank you very much brO..

Hoho......adeh. dah tak seprais dah...haha....
 

mzm

Newbie
Joined
Apr 9, 2009
Messages
1,323
Points
0
hahaha!! sy tulis dgr suara ker? cmne sy bleyh dgr ye?
padahal 2 page je pn.. huhu~ misteri~

adehh~ sory brO.. terpecah surprise lak..
xpe2 bia sume tau bertapa berbaloinya bli 24jam..
bia diorang lmbt2 skit.. bleyh untung byk.. kekeke.. lwk je..

bro xym ke sy nk tya pasal tawaran kt dlm tu..
tawaran meletop tuuu... huhu~
 
Top