Teknik Fast Affiliate : RM1744 Dalam 24 Jam !!!

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
36
Thread ini tidak kena mengena dengan teknik terhebat saya di
http://www.wangcyber.com/forum/wts-...es-kurang-24-jam-promot-produk-affiliate.html

Dalam thread berkenaan, teknik yang saya gunakan, mampu diguna pakai semua orang.
Persolannya, dari segi tindakan bagaimana?
Thread ini lah jawapannya.
-----------------------------------------------------​

Salam hormat;
Jika anda tidak sanggup keluarkan RM127 untuk laporan yang panjangnya hanya 3 muka surat, saya cadangkan anda tinggalkan thread ini.

Kepada Mereka Yang Nak Membuat Banyak Jualan Online Dalam Sehari, Tetapi Tidak Tahu Caranya


Kepada Internet Marketer yang dihormati semua;

Jika anda tidak membuat 25 jualan pada hari Sabtu yang lepas, maka, anda kena dengar cakap saya.

Maaf, dalam salesletter kali ini, saya akan membiarkan "evil side" diri saya yang menulis ayat salesletter ini. Saya akan menggunakan perkataan-perkataan yang menjengkelkan, penuh berlagak, supaya hanya yang kuat hatinya sahaja akan terus membaca salesletter saya ini sehingga habis tanpa tertinggal satu perkataan pun !


Mampukah Anda Menjual Pada Waktu Dan Pada Hari Yang Hampir Tiada Orang Pun Nak Baca Iklan Anda ?

Ya, saya mampu. Pada 5 Jun 2010, Jam 3 pagi, saya ada menghantar email promosi kepada para subscriber saya.
Pada hari yang sama, Jam 11:59 malam, saya telah membuat jualan sebanyak RM1744 atau 25 produk yang saya promosikan berjaya terjual.

Mampukah anda lakukan seperti itu?

Tunggu....
Ini fakta yang anda perlu ambil kira sebelum menjawab soalan saya tadi.
[+] Teknik penulisan email saya sangat hebat. Setiap email yang saya hantar, biasanya tak kurang 35% subscriber akan buka dan baca email saya. Tapi, kali ini, hanya 3% sahaja, daripada subscriber saya yang membuka email mereka.
Mengapa ?

[+] Ini jawapannya, 5 Jun 2010 merupakan hari Sabtu.
Tanyalah mana-mana webmaster pun, 95% akan bersetuju, jika saya katakan, hari Sabtu dan Ahad adalah hari yang paling kurang pelawat ke laman web mereka.
-Ini kerana, hari minggu adalah hari yang orang biasanya keluar berjalan-jalan.
-Hari minggu orang tidak bekerja. Sedangkan, kebanyakan orang online di pejabat.

[+] 5 Jun 2010 merupakan Hari Keputeraan Yang Dipertuan Agong, dan bermulanya juga cuti sekolah. Ketika saya menghantar email, hampir 60% subscriber sedang drive atau
berada di atas bas, pulang ke kampung halaman masing-masing atau keluar berjalan-jalan.

Jika anda mampu mengatasi halangan ini, tahniah ! Anda tidak perlukan laporan saya ini.

Skrin shot hasil jualan saya :

Senarai tempahan produk saya sendiri

24jamsendiri.png


Senarai tempahan produk affiliate yang saya promosi

http://img710.imageshack.us/img710/4540/24jamaffiliate.png


Hairan bukan. Walaupun tak ramai yang online apatah lagi membeli belah secara online, namun, saya mampu menghasilkan jualan yang boleh dikatakan banyak.

Bayangkan, bagaimana pula hasilnya jika saya mempromosikan pada waktu ramai orang online?

Sudah tentu jualannya berlipat kali ganda bukan?

Persoalannya, bagaimanakah saya lakukannya?

Bonus? Orang lain juga menawarkan bonus terhebat mereka, namun, jualan mereka sehari mungkin tidak sehebat saya.

Jika anda rasa anda tahu caranya, dan anda benar-benar yakin itulah cara yang saya lakukan, tahniah, anda tidak perlukan laporan saya ini.

Namun, jika anda tidak pasti bagaimana saya lakukannya, kerana mungkin anda bukan subscriber saya , atau jika anda subscriber saya sekalipun, anda mungkin tidak subscribe ke duapuluh-duapuluh mailing list saya, dan anda yakin anda akan mempelajari sesuatu dengan laporan saya ini, maka dapatkan laporan ini sekarang juga.

Tunggu....sebelum itu, saya ingin tekankan sesuatu, laporan ini hanya 3 muka surat sahaja panjangnya !

Dan anda perlu bayar RM127 untuk mendapatkannya.
Jika anda jenis orang yang menilai produk daripada jumlah mukasuratnya, terus terang saya katakan, pelaburan ini tidak berbaloi kepada anda.

Namun, jika anda jenis orang yang menilai isi kandungan dan kualiti, maka saya yakin, harga bukan masalah bagi anda.
Kalau saya letakkan harga RM397 pun, saya percaya, anda sanggup beli jika ada budget.

Laporan ini akan mula dijual secara rasmi pada 9 hb Jun 2010.

Namun, untuk sebarang tempahan sebelum daripada tarikh itu, anda hanya perlu bayar RM57 sahaja.

Tunggu....untuk 30 pembeli pertama,
anda hanya perlu bayar RM37 sahaja !

Produk saya akan hantar kepada anda, pada 9hb Jun 2010.

Ini adalah borang tempahan.

http://www.rahsia24jam.com/order/

Sila buat bayaran di sana.
Tempahan tanpa bayaran tidak akan dikira.

Anda ada duit? Gunakan duit anda untuk produk ini, anggaplah ianya satu pelaburan yang menguntungkan anda, bukan sekali, tetapi sampai bila-bila....


PS : Borang Online ini akan diupdatekan secara
manual apabila kuota dan tarikh telah sampai

PPS : Saya menyertai affiliate Razif, dan mendapat 19 jualan untuk tempoh kurang 24 jam. Saya boleh teruskan mempromosikan produk ini, namun saya pilih untuk tidak berbuat demikian. Ini kerana, saya telah lulus dalam satu ujian yang saya namakan Cabar Diri Sendiri.

PPPS : Walaupun anda seorang otai affiliate, laporan saya ini akan sangat-sangat membantu anda. Bahkan, anda mungkin boleh buat 10 kali ganda lebih baik daripada yang saya hasilkan, apabila timing anda betul !



Yang Benar;
Evil Side;
Raja Kamil
----------------------------------
Daripada Raja Kamil (Angel Side)

saya memohon maaf atas kata-kata saya yang mungkin mengguris hati anda.

Testimoni !!!

Tunggu dulu, jika anda rasa teknik ini bukan untuk anda.
Fikir sekali lagi !!!
Lihat apa kata pembeli produk ini !

Wow!! satu pembongkaran yg sangat hebat..
untuk pengetahuan masa sy bg testi neh sy belum pun habis
dgr suara RK hensem tu.. (hensem ke?) ;p

Tapi walau blum habis sy ttp nk bg testi.
sbb laporan ni mmg terbaik!! meletop!!
sy mmg antara yg bertuah sbb dpt hege murah
tpi kalau sy beli dgn hege asal pn mmg berbaloi.
so tak hairanlah kalau ade otai pn dok beli gak.. huhu~

teknik yg diajar mmg superb dan boleh olah lg tuk dptkn semaksimum mungkin.
teknik dot..dot..dot.. mmg super power.
kalau mcm ni jgn hairan kalau ade newbie yg 1st time wt aff
atau jual ebook sendiri terus meletop!! tuss!!

kesimpulan.. teknik 24jam RK best!!
dan thanks sbb tak lokek ilmu..

Hehe....pelik betul saya dengan bro MZM ni, ini laporan yang hanya 3 muka surat sahaja. :p
Namun, beliau "seolah-olah" dapat mendengar suara saya.
Pelik-pelik....

hohoho merry christmas!
memang best! sy bru ckp tdi yg sy blum habis lg produk ni..
then ttbe dpt email dr RK yg ade bonus misteri..

produk dah mantap siap ade bonus lg..
perghhh!!!! terbaik! thank you very much brO..
 
Last edited:

aminbeb

Senior
Joined
Jun 26, 2007
Messages
1,147
Points
38
Age
42
Salam hormat;
Jika anda tidak sanggup keluarkan RM127 untuk laporan yang panjangnya hanya 3 muka surat, saya cadangkan anda tinggalkan thread ini.

Kepada Mereka Yang Nak Membuat Banyak Jualan Online Dalam Sehari, Tetapi Tidak Tahu Caranya

Kepada Internet Marketer yang dihormati semua;

Jika anda tidak membuat 25 jualan pada hari Sabtu yang lepas, maka, anda kena dengar cakap saya.

Maaf, dalam salesletter kali ini, saya akan membiarkan "evil side" diri saya yang menulis ayat salesletter ini. Saya akan menggunakan perkataan-perkataan yang menjengkelkan, penuh berlagak, supaya hanya yang kuat hatinya sahaja akan terus membaca salesletter saya ini sehingga habis tanpa tertinggal satu perkataan pun !


Mampukah Anda Menjual Pada Waktu Dan Pada Hari Yang Hampir Tiada Orang Pun Nak Baca Iklan Anda ?

Ya, saya mampu. Pada 5 Jun 2010, Jam 3 pagi, saya ada menghantar email promosi kepada para subscriber saya.
Pada hari yang sama, Jam 11:59 malam, saya telah membuat jualan sebanyak RM1744 atau 25 produk yang saya promosikan berjaya terjual.

Mampukah anda lakukan seperti itu?

Tunggu....
Ini fakta yang anda perlu ambil kira sebelum menjawab soalan saya tadi.
[+] Teknik penulisan email saya sangat hebat. Setiap email yang saya hantar, biasanya tak kurang 35% subscriber akan buka dan baca email saya. Tapi, kali ini, hanya 3% sahaja, daripada subscriber saya yang membuka email mereka.
Mengapa ?

[+] Ini jawapannya, 5 Jun 2010 merupakan hari Sabtu.
Tanyalah mana-mana webmaster pun, 95% akan bersetuju, jika saya katakan, hari Sabtu dan Ahad adalah hari yang paling kurang pelawat ke laman web mereka.
-Ini kerana, hari minggu adalah hari yang orang biasanya keluar berjalan-jalan.
-Hari minggu orang tidak bekerja. Sedangkan, kebanyakan orang online di pejabat.

[+] 5 Jun 2010 merupakan Hari Keputeraan Yang Dipertuan Agong, dan bermulanya juga cuti sekolah. Ketika saya menghantar email, hampir 60% subscriber sedang drive atau
berada di atas bas, pulang ke kampung halaman masing-masing atau keluar berjalan-jalan.

Jika anda mampu mengatasi halangan ini, tahniah ! Anda tidak perlukan laporan saya ini.

Skrin shot hasil jualan saya :

Senarai tempahan produk saya sendiri

24jamsendiri.png


Senarai tempahan produk affiliate yang saya promosi

http://img710.imageshack.us/img710/4540/24jamaffiliate.png


Hairan bukan. Walaupun tak ramai yang online apatah lagi membeli belah secara online, namun, saya mampu menghasilkan jualan yang boleh dikatakan banyak.

Bayangkan, bagaimana pula hasilnya jika saya mempromosikan pada waktu ramai orang online?

Sudah tentu jualannya berlipat kali ganda bukan?

Persoalannya, bagaimanakah saya lakukannya?

Bonus? Orang lain juga menawarkan bonus terhebat mereka, namun, jualan mereka sehari mungkin tidak sehebat saya.

Jika anda rasa anda tahu caranya, dan anda benar-benar yakin itulah cara yang saya lakukan, tahniah, anda tidak perlukan laporan saya ini.

Namun, jika anda tidak pasti bagaimana saya lakukannya, kerana mungkin anda bukan subscriber saya , atau jika anda subscriber saya sekalipun, anda mungkin tidak subscribe ke duapuluh-duapuluh mailing list saya, dan anda yakin anda akan mempelajari sesuatu dengan laporan saya ini, maka dapatkan laporan ini sekarang juga.

Tunggu....sebelum itu, saya ingin tekankan sesuatu, laporan ini hanya 3 muka surat sahaja panjangnya !

Dan anda perlu bayar RM127 untuk mendapatkannya.
Jika anda jenis orang yang menilai produk daripada jumlah mukasuratnya, terus terang saya katakan, pelaburan ini tidak berbaloi kepada anda.

Namun, jika anda jenis orang yang menilai isi kandungan dan kualiti, maka saya yakin, harga bukan masalah bagi anda.
Kalau saya letakkan harga RM397 pun, saya percaya, anda sanggup beli jika ada budget.

Laporan ini akan mula dijual secara rasmi pada 9 hb Jun 2010.

Namun, untuk sebarang tempahan sebelum daripada tarikh itu, anda hanya perlu bayar RM57 sahaja.

Tunggu....untuk 30 pembeli pertama,
anda hanya perlu bayar RM37 sahaja !

Produk saya akan hantar kepada anda, pada 9hb Jun 2010.

Ini adalah borang tempahan.

[link ini sengaja tidak diletakkan lagi, pastikan anda menyemak thread ini sekali lagi, untuk menjadi 30 yang terawal)

Sila buat bayaran di sana.
Tempahan tanpa bayaran tidak akan dikira.

Anda ada duit? Gunakan duit anda untuk produk ini, anggaplah ianya satu pelaburan yang menguntungkan anda, bukan sekali, tetapi sampai bila-bila....


PS : Borang Online ini akan diupdatekan secara
manual apabila kuota dan tarikh telah sampai

PPS : Saya menyertai affiliate Razif, dan mendapat 19 jualan untuk tempoh kurang 24 jam. Saya boleh teruskan mempromosikan produk ini, namun saya pilih untuk tidak berbuat demikian. Ini kerana, saya telah lulus dalam satu ujian yang saya namakan Cabar Diri Sendiri.

PPPS : Walaupun anda seorang otai affiliate, laporan saya ini akan sangat-sangat membantu anda. Bahkan, anda mungkin boleh buat 10 kali ganda lebih baik daripada yang saya hasilkan, apabila timing anda betul !



Yang Benar;
Evil Side;
Raja Kamil
----------------------------------
Daripada Raja Kamil (Angel Side)

saya memohon maaf atas kata-kata saya yang mungkin mengguris hati anda.

ok bro sy berminat utk jd customer pertama bro utk produk ni. ni bukti pembelian:


Status: Successful
Reference number: 1398943266
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
36
ok bro sy berminat utk jd customer pertama bro utk produk ni. ni bukti pembelian:


Status: Successful
Reference number: 1398943266

Terima kasih bro..
Teknik ni takde kena mengena dengan teknik saya yang satu lagi tu :)
Ni betul-betul base on case study.

Anyway, tak buka lagi pun untuk tempahan, tapi bro Amin dah buat bayaran. Hebat betul beliau ni.....

Nanti saya PM kan bro borang tempahan.

Terima kasih kerana sudi support.
 

zolham

Newbie
Joined
May 20, 2010
Messages
153
Points
16
Thread ini tidak kena mengena dengan teknik terhebat saya di
http://www.wangcyber.com/forum/wts-...es-kurang-24-jam-promot-produk-affiliate.html

Dalam thread berkenaan, teknik yang saya gunakan, mampu diguna pakai semua orang.
Persolannya, dari segi tindakan bagaimana?
Thread ini lah jawapannya.
-----------------------------------------------------​

Salam hormat;
Jika anda tidak sanggup keluarkan RM127 untuk laporan yang panjangnya hanya 3 muka surat, saya cadangkan anda tinggalkan thread ini.

Kepada Mereka Yang Nak Membuat Banyak Jualan Online Dalam Sehari, Tetapi Tidak Tahu Caranya

Kepada Internet Marketer yang dihormati semua;

Jika anda tidak membuat 25 jualan pada hari Sabtu yang lepas, maka, anda kena dengar cakap saya.

Maaf, dalam salesletter kali ini, saya akan membiarkan "evil side" diri saya yang menulis ayat salesletter ini. Saya akan menggunakan perkataan-perkataan yang menjengkelkan, penuh berlagak, supaya hanya yang kuat hatinya sahaja akan terus membaca salesletter saya ini sehingga habis tanpa tertinggal satu perkataan pun !


Mampukah Anda Menjual Pada Waktu Dan Pada Hari Yang Hampir Tiada Orang Pun Nak Baca Iklan Anda ?

Ya, saya mampu. Pada 5 Jun 2010, Jam 3 pagi, saya ada menghantar email promosi kepada para subscriber saya.
Pada hari yang sama, Jam 11:59 malam, saya telah membuat jualan sebanyak RM1744 atau 25 produk yang saya promosikan berjaya terjual.

Mampukah anda lakukan seperti itu?

Tunggu....
Ini fakta yang anda perlu ambil kira sebelum menjawab soalan saya tadi.
[+] Teknik penulisan email saya sangat hebat. Setiap email yang saya hantar, biasanya tak kurang 35% subscriber akan buka dan baca email saya. Tapi, kali ini, hanya 3% sahaja, daripada subscriber saya yang membuka email mereka.
Mengapa ?

[+] Ini jawapannya, 5 Jun 2010 merupakan hari Sabtu.
Tanyalah mana-mana webmaster pun, 95% akan bersetuju, jika saya katakan, hari Sabtu dan Ahad adalah hari yang paling kurang pelawat ke laman web mereka.
-Ini kerana, hari minggu adalah hari yang orang biasanya keluar berjalan-jalan.
-Hari minggu orang tidak bekerja. Sedangkan, kebanyakan orang online di pejabat.

[+] 5 Jun 2010 merupakan Hari Keputeraan Yang Dipertuan Agong, dan bermulanya juga cuti sekolah. Ketika saya menghantar email, hampir 60% subscriber sedang drive atau
berada di atas bas, pulang ke kampung halaman masing-masing atau keluar berjalan-jalan.

Jika anda mampu mengatasi halangan ini, tahniah ! Anda tidak perlukan laporan saya ini.

Skrin shot hasil jualan saya :

Senarai tempahan produk saya sendiri

24jamsendiri.png


Senarai tempahan produk affiliate yang saya promosi

http://img710.imageshack.us/img710/4540/24jamaffiliate.png


Hairan bukan. Walaupun tak ramai yang online apatah lagi membeli belah secara online, namun, saya mampu menghasilkan jualan yang boleh dikatakan banyak.

Bayangkan, bagaimana pula hasilnya jika saya mempromosikan pada waktu ramai orang online?

Sudah tentu jualannya berlipat kali ganda bukan?

Persoalannya, bagaimanakah saya lakukannya?

Bonus? Orang lain juga menawarkan bonus terhebat mereka, namun, jualan mereka sehari mungkin tidak sehebat saya.

Jika anda rasa anda tahu caranya, dan anda benar-benar yakin itulah cara yang saya lakukan, tahniah, anda tidak perlukan laporan saya ini.

Namun, jika anda tidak pasti bagaimana saya lakukannya, kerana mungkin anda bukan subscriber saya , atau jika anda subscriber saya sekalipun, anda mungkin tidak subscribe ke duapuluh-duapuluh mailing list saya, dan anda yakin anda akan mempelajari sesuatu dengan laporan saya ini, maka dapatkan laporan ini sekarang juga.

Tunggu....sebelum itu, saya ingin tekankan sesuatu, laporan ini hanya 3 muka surat sahaja panjangnya !

Dan anda perlu bayar RM127 untuk mendapatkannya.
Jika anda jenis orang yang menilai produk daripada jumlah mukasuratnya, terus terang saya katakan, pelaburan ini tidak berbaloi kepada anda.

Namun, jika anda jenis orang yang menilai isi kandungan dan kualiti, maka saya yakin, harga bukan masalah bagi anda.
Kalau saya letakkan harga RM397 pun, saya percaya, anda sanggup beli jika ada budget.

Laporan ini akan mula dijual secara rasmi pada 9 hb Jun 2010.

Namun, untuk sebarang tempahan sebelum daripada tarikh itu, anda hanya perlu bayar RM57 sahaja.

Tunggu....untuk 30 pembeli pertama,
anda hanya perlu bayar RM37 sahaja !

Produk saya akan hantar kepada anda, pada 9hb Jun 2010.

Ini adalah borang tempahan.

[link ini sengaja tidak diletakkan lagi, pastikan anda menyemak thread ini sekali lagi, untuk menjadi 30 yang terawal)

Sila buat bayaran di sana.
Tempahan tanpa bayaran tidak akan dikira.

Anda ada duit? Gunakan duit anda untuk produk ini, anggaplah ianya satu pelaburan yang menguntungkan anda, bukan sekali, tetapi sampai bila-bila....


PS : Borang Online ini akan diupdatekan secara
manual apabila kuota dan tarikh telah sampai

PPS : Saya menyertai affiliate Razif, dan mendapat 19 jualan untuk tempoh kurang 24 jam. Saya boleh teruskan mempromosikan produk ini, namun saya pilih untuk tidak berbuat demikian. Ini kerana, saya telah lulus dalam satu ujian yang saya namakan Cabar Diri Sendiri.

PPPS : Walaupun anda seorang otai affiliate, laporan saya ini akan sangat-sangat membantu anda. Bahkan, anda mungkin boleh buat 10 kali ganda lebih baik daripada yang saya hasilkan, apabila timing anda betul !



Yang Benar;
Evil Side;
Raja Kamil
----------------------------------
Daripada Raja Kamil (Angel Side)

saya memohon maaf atas kata-kata saya yang mungkin mengguris hati anda.

Bro RK, macam mana saya nak buat pembayaran?
 

spycat

freshman
Joined
Feb 11, 2009
Messages
918
Points
16
Age
32
sy dah bayar bro..ikut style bro aminbeb..hehe..jangan marah haaa..

Status: Successful
Reference number: 1399076708
dan dah hantar dalam pm bro RK
 
Last edited:

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
36
Terima kasih Aminbeb, terima kasih Spycat.
Walaupun tanpa "Call For Action" button, nampaknya, ramai yang berminat dengan teknik ini.

Teknik ini tidak memerlukan anda mempunyai mailing list. Namun, jika ada mailing list, itu lebih advantage kepada anda !!!

PS : Tak sangka, jualan saya pada hari kelmarin telah menimbulkan rasa gerun pada beberapa peserta affiliate bagi produk yang saya promosikan sebelum ini. Jangan risau, saya tidak berminat untuk bertanding, sekadar nak test power je.....;)

Anda boleh tanya Razif, siapakah yang berjaya membuat jualan paling banyak pada hari Sabtu lepas? Tiada orang lain, melainkan saya.
Kalau ikut statistik, average, top affiliate pun hanya dapat 2 ke 3 jualan sahaja. Mungkin ada yang lebih, tapi tak lebih daripada 5 lah.
kenapa.....? Bonus mereka tak hebat ke?

Tak...kerana pada hari itu, boleh saya katakan "tiada siapa yang online".
Namun, kenapa saya mampu membawa masuk 20 jualan (+6 jualan produk sendiri -bukan 5 seperti yang dinyatakan sebelum ni) ?

Ini kerana, teknik yang saya gunakan amat BERKESAN.
Kalau anda takutkan persaingan....biar saya beritahu kepada anda..
Jangan takut kepada persaingan, tapi takut kepada diri anda sendiri, kerana anda akan terlepas peluang mendapatkan produk ini.........!!!


Jika anda takut terlepas.......bertindak sekarang, selewat-lewatnya Jam 9 pagi ini....saya akan masukkan link order.

Yang Benar;
RK's Dark Side
 

RajaKamil

Kawan WC Premium
Super Senior
Joined
Jul 10, 2007
Messages
6,832
Points
48
Age
36
borang tempahan telah dimasukkan......siapa cepat, dia jimat
 

Rez

Senior
Joined
Sep 23, 2008
Messages
681
Points
18
Age
27
Aq geram la kat ko bro RK, Aq baca sekali dah rasa nak beli, so, dengan geramnyer aq pi send duit ikut paypal, and dengan geramnyew aq tunggu produk tuh.

(Ok gak projek nie, time2 cuti skool nie)
 

paktamduda

freshman
Joined
Jun 10, 2009
Messages
368
Points
16
Dah bayar dah petang tadi..tunggu dapat link jer ni..lama pulak rasa 48 jam ni..
 
Top